katarina77 |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 19> |
Korisnik | |
katarina77 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 06 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 231 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
decoupage je čista ovisnost, kada kreneš neznaš stat
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Šabica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 358 |
Dobro došla Katarina!
![]() Kutijica je krasna, a decoupage je stvarno zaraza, ali lijepa zaraza. Neki radovi će ti se svidjeti, neki ne, ali to je normalno i to je sve razvoj ideje. Uživaj! |
|
![]() |
|
Šabica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 358 |
Mislila sam na tvoje radove koje ćeš raditi, joj kako sam brzopleta pa nejasno pišem.
|
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Dobro nam došla! Alo društvo, stiglo nam mlado mesoooo!!!:)))
I ti kažeš da ti je ono prva kutijica?! A kutija, bar meni ne može izgledat bolje nego je-lijepa, jednostavna, elegantna, a kako ja volim bijelo cvijeće, pa tako i kale -nema sumnje da mi se motiv svidio. Ova sušilica za nokte je također lijepa-a sestra voli leptiriće uz kale..pa to je o.k. Samo primjećujem da ti se desilo nešto što je i meni na jednom starijem radu: vidi se točno kraj motiva, iliti, rubovi oko leptirića dokle si rezala motive. Sad, možda da si prelakirala sve da bi se to prikrilo al, onda bi ti seka svaki put kad ovo uključi u struju (jel na struju?) nenamjerno udisala opjne miomirise laka, bilo da je u spreju ili neki drugi...a to je opet manje poželjno rješenje. Dakle, ovo je bolje! Ako neka iskusnija majstorica zna kako se ovo može inače riješiti (kad samo lijepiš male dijelove motiva bez bojanja cijele podloge), i ja bih rado to pročitala. Katarina, mislim ja da ćeš ti imat odlične radove...ona prva kutija mi je garancija za to ![]() ![]() ![]() Samo bih ti još nešto rekla:na popisu galerija imamo onu "Friško iz pećnice" pa sve radove stavljamo i tamo, tako da i ti ove svoje možeš tamo ubacit. To je radi lakšeg uvida šta je novo od radova, bez da se pretražuje galerija po galerija. |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
dobro došla... slažem se sa maredelmare, kutija je savršena...jednostavna i lelegantna...a kako kaže i šabica...doživjet ćeš i sama razvoj svoje ideje i svoje tehnike dekupaža, pa ćeš s vremenom dodavati boje, drugačije spajati morive, krojiti, eksperimentirati... no, bilo kako bilo, početak je sjajan...
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Dobrodošla!!!
![]() |
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
katarina77 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 06 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 231 |
lampicu mi je seka poslikala i slala mailom a nisam joj rekla kak da slika heheh...
|
|
|
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Dobro nam došla,cure su ti uglavnom već dale uputstva,samo ti lijepo ovako nastavi i dalje,vremenom ćeš učiti,svi mi učimo jedni od drugih pa i ti ćeš sa nama!Radov su dobri,lijepi a vremenom ćeš svladavati i ostale tehnike!
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Dobro nam došla, a lampa je ispala ssssuuuuuuper!!!
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Vidim voliš kale (i ja).
Lijepa ti je i kutijica i ovaj tanjur s tim motivom ![]() |
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Lijepa kutijica za čajek i tanjur, baš su mi dobre te kale
![]() |
|
![]() |
|
sad sam u toj fazi sa kalama onak su mi nekak romanticno-elegantne .... nemam bas puno materijala( osim salveta kojih imam jedno cjelo čudo), pocetnik sam al se nadam da ce i toga bit pa da mogu sve svoje zamisli izbacit iz glave...
|
|
|
|
![]() |
|
,,Samo primjećujem da ti se desilo nešto što je i meni na jednom starijem radu: vidi se točno kraj motiva, iliti, rubovi oko leptirića dokle si rezala motive.,,
Ma to je rađeno na brzinu pa nisam imala vremena pimplat po tome... seki se zurilo.. |
|
|
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
A rekla sam, bolje i to nego da snifa lak:))))
Vidila sam još nešto novo u Friško, što ne vidim sad ovdje (stavljaj slike i ovdje i tamo)...i ono što sam vidila...kao što sam već rekla za kutiju...bit će tu zanimljivih i originalnih radova, o da!!! A urednost ti je izgleda jača strana...ufff, zelenim od zavisti:))) Brava! Odlična si!..i ona tek početnica?!!! Ma ponavljam se, al teško mi virovat da početnički radovi mogu ovako izgledat. Trebala si vidit moj prvi rad, hehe..to ti je bio "uspjeh"- ključni su ovde navodnici:)))) |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
je draga tu je slika sa tanjurom na kojem je pokušan home maid lak za raspucavanje, pošto nisam imala origi zza stavit pa sam inprovizirala i vjezbala usput zivceke hehe, polako još skupljam materijalček...
da da draga vjeruj početnica sam i jako picajzlasta zato i izgleda sve tak kak izgleda.sta ces perfekcionista. btw netko je već napisao negdje ovdje da je decoupage kao normabel al ja tvrdim da je bolji od normabela ne truješ si želudac ![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Vidiš, vidiš, zanimljivo ovo na zidu.
Sad si me podsjetila da sam ja nekad manijakalno crtala po zidovima, ali na žalost nemam fotografiju ni jednu, ostao je samo jedan lik iz crtića kod mojih doma na zidu. To je super fora za dječje sobe. ![]() |
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
Tanjur ti je lijep i jednostavan, a zid mastovit,
![]() |
|
![]() |
|
Jesam, baš sam na ove dvije zadnje slike mislila.
One su mi se baš svidile, upale mi u oči tamo-super!!!! Dobro je da si perfekcionista, jer po meni to čini 90% savšenog rada, čini ga profinjenim, u protivnom je to neko decoupage mackanje. Skrušeno priznajem da sam sklona i jednom i drugom. A u slučaju kad zabrzam, tako se ljutim na sebe-džaba onda sav trud, ako je urednost otišla na službeni put:)))) |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 19> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |