Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - katarina77
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

katarina77

Odgovori Odgovori Stranica  <1234 19>
Korisnik
Poruka
katarina77 View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Status: Offline
Bodovi: 231
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje katarina77 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2010 u 18:16

ovo je nastalo ječer na brzinu za nekih pol sata - sat pa malo izgleda neuredno...fen je radio ko lud... to je sekina lampa za nokte... i nije mi bas nekaj al ona je tak zeljela...
decoupage je čista ovisnost, kada kreneš neznaš stat
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Šabica View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 358
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Šabica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2010 u 18:45
Dobro došla Katarina!smile73
Kutijica je krasna, a decoupage je stvarno zaraza, ali lijepa zaraza.
Neki radovi će ti se svidjeti, neki ne, ali to je normalno i to je sve razvoj ideje.
Uživaj!
Na vrh
Šabica View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Šabica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2010 u 18:46
Mislila sam na tvoje radove koje ćeš raditi, joj kako sam brzopleta pa nejasno pišem.
Na vrh
maredelmare View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1310
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maredelmare Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Travanj 2010 u 00:13
Dobro nam došla! Alo društvo, stiglo nam mlado mesoooo!!!:)))

I ti kažeš da ti je ono prva kutijica?!

A kutija, bar meni ne može izgledat bolje nego

je-lijepa, jednostavna, elegantna, a kako ja volim

bijelo cvijeće, pa tako i kale -nema sumnje da mi se

motiv svidio.

Ova sušilica za nokte je također lijepa-a sestra voli

leptiriće uz kale..pa to je o.k.

Samo primjećujem da ti se desilo nešto što je i meni na

jednom starijem radu: vidi se točno kraj motiva, iliti,

rubovi oko leptirića dokle si rezala motive.

Sad, možda da si prelakirala sve da bi se to prikrilo

al, onda bi ti seka svaki put kad ovo uključi u struju

(jel na struju?) nenamjerno udisala opjne miomirise laka,

bilo da je u spreju ili neki drugi...a to je opet manje

poželjno rješenje. Dakle, ovo je bolje!

Ako neka iskusnija majstorica zna kako se ovo može inače

riješiti (kad samo lijepiš male dijelove motiva bez

bojanja cijele podloge), i ja bih rado to pročitala.

Katarina, mislim ja da ćeš ti imat odlične radove...ona

prva kutija mi je garancija za to

Samo bih ti još nešto rekla:na popisu galerija imamo

onu "Friško iz pećnice" pa sve radove stavljamo i tamo,

tako da i ti ove svoje možeš tamo ubacit.

To je radi lakšeg uvida šta je novo od radova, bez da se

pretražuje galerija po galerija.
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.

Na vrh
mnataša1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1427
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mnataša1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Travanj 2010 u 07:11
dobro došla... slažem se sa maredelmare, kutija je savršena...jednostavna i lelegantna...a kako kaže i šabica...doživjet ćeš i sama razvoj svoje ideje i svoje tehnike dekupaža, pa ćeš s vremenom dodavati boje, drugačije spajati morive, krojiti, eksperimentirati... no, bilo kako bilo, početak je sjajan...
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6667
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Travanj 2010 u 08:59
Dobrodošla!!!smile55Bravo za kutiju.Ubuduće moraš paziti kako slikaš da se nesavršenosti manje vide.Što manje blica i odbljeska svjetla.
Da imam rep mahala bi s njim
Na vrh
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje katarina77 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Travanj 2010 u 09:57
lampicu mi je seka poslikala i slala mailom a nisam joj rekla kak da slika heheh...
Na vrh
Slavica 08 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1317
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Slavica 08 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Travanj 2010 u 11:45
Dobro nam došla,cure su ti uglavnom već dale uputstva,samo ti lijepo ovako nastavi i dalje,vremenom ćeš učiti,svi mi učimo jedni od drugih pa i ti ćeš sa nama!Radov su dobri,lijepi a vremenom ćeš svladavati i ostale tehnike!
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Travanj 2010 u 11:49
Dobro nam došla, a lampa je ispala ssssuuuuuuper!!!Clap
Na vrh
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje katarina77 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Travanj 2010 u 12:36
slika je malo lošije ispala...

Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Travanj 2010 u 12:44
Vidim voliš kale (i ja).
Lijepa ti je i kutijica i ovaj tanjur s tim motivom Clap
Na vrh
Dorina View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 834
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Dorina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Travanj 2010 u 12:49
Lijepa kutijica za čajek i tanjur, baš su mi dobre te kale Tongue Samo naprijed draga
Na vrh
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje katarina77 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Travanj 2010 u 13:05
sad sam u toj fazi sa kalama onak su mi nekak romanticno-elegantne .... nemam bas puno materijala( osim salveta kojih imam jedno cjelo čudo), pocetnik sam al se nadam da ce i toga bit pa da mogu sve svoje zamisli izbacit iz glave...
Na vrh
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje katarina77 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Travanj 2010 u 13:07
,,Samo primjećujem da ti se desilo nešto što je i meni na jednom starijem radu: vidi se točno kraj motiva, iliti, rubovi oko leptirića dokle si rezala motive.,,
Ma to je rađeno na brzinu pa nisam imala vremena pimplat po tome... seki se zurilo..
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maredelmare Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Travanj 2010 u 13:57
A rekla sam, bolje i to nego da snifa lak:))))

Vidila sam još nešto novo u Friško, što ne vidim
sad ovdje (stavljaj slike i ovdje i tamo)...i ono što sam vidila...kao što sam već rekla za kutiju...bit će tu zanimljivih i originalnih radova, o da!!! A urednost ti je izgleda jača strana...ufff, zelenim od zavisti:)))

Brava! Odlična si!..i ona tek početnica?!!!
Ma ponavljam se, al teško mi virovat da početnički radovi mogu ovako izgledat.

Trebala si vidit moj prvi rad, hehe..to ti je bio "uspjeh"- ključni su ovde navodnici:))))
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.

Na vrh
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje katarina77 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Travanj 2010 u 14:07
je draga tu je slika sa tanjurom na kojem je pokušan home maid lak za raspucavanje, pošto nisam imala origi zza stavit pa sam inprovizirala i vjezbala usput zivceke hehe, polako još skupljam materijalček...
da da draga vjeruj početnica sam i jako picajzlasta zato i izgleda sve tak kak izgleda.sta ces perfekcionista. btw netko je već napisao negdje ovdje da je decoupage kao normabel al ja tvrdim da je bolji od normabela ne truješ si želudac ...eh da neznam na kaj si mislila da ovdje nema na onaj rad sto nije decoupage...
Na vrh
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje katarina77 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Travanj 2010 u 14:14
Jesi li mislila na ovo mozda?!! Prva slika je crtana sa rukom i bojama za zi ,A na drugoj su izrezivane trakice sa tapete i ljepljene drvofiksom na zid koji je ofarban u crveno te su trakice bojane naknadno sa zlatnim markerom...
Na vrh
Šabica View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Šabica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Travanj 2010 u 19:42
Vidiš, vidiš, zanimljivo ovo na zidu.
Sad si me podsjetila da sam ja nekad manijakalno crtala po zidovima,
ali na žalost nemam fotografiju ni jednu, ostao je samo jedan lik iz crtića kod mojih doma na zidu.
To je super fora za dječje sobe.Thumbs%20Up

Na vrh
Biljana 59 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 922
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Biljana 59 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Travanj 2010 u 22:18
Tanjur ti je lijep i jednostavan, a zid mastovit, smile141
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maredelmare Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Travanj 2010 u 01:04
Jesam, baš sam na ove dvije zadnje slike mislila.
One su mi se baš svidile, upale mi u oči tamo-super!!!!

Dobro je da si perfekcionista, jer po meni to čini 90% savšenog rada, čini ga profinjenim, u protivnom je to neko decoupage mackanje.

Skrušeno priznajem da sam sklona i jednom i drugom.
A u slučaju kad zabrzam, tako se ljutim na sebe-džaba onda sav trud, ako je urednost otišla na službeni put:))))

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1234 19>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.