Morsko-cvjetni ugođaj |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 194195196197198 370> |
Korisnik | |
esperanza0905 ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 43 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
stvarno mi fali "kuća" kad vidin tvoj vrt!
|
|
carpe diem
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
joooj draga ovo je predivno...toliko boja i cvijeća...kod tebe stvarno treba doći u vrt popraviti raspoloženje
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Maslačak samo ti napravi konstrukciju kamenjara, puno kamenja i obične zemlje, i samo sadi neće odmah prve godine biti bujan, ali već drugu i treću ćeš uživati, za armeriu i ostiće ne brini.
![]() Lukacc vidim da ti se jako sviđaju ostići ![]() Svima ostalima hvala na posjeti , sada u vrtu svaki dan ima novitadi, kao i kod vas, bit će još slika... |
|
život je more
|
|
![]() |
|
forzicija2005 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
Predivno draga predivno svaki put se zagledam u ekran dok gledam tvoj vrt da ma oči zabole.Dečkić je pravi frajer!!
![]() |
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
![]() |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Ako ste slučajno malkice tužni, sjetni, bezvoljni....vaš je pravi lijek posjet Lantani i njenom predivnom vrtu!!!
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Ma ni ja ne znam jesam li već to napisala ili nisam, ali: kod tebe je stalno cvijetno godišnje doba.Prekrasno, predivno....
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Morski dašak vjetra me jutros dotaknuo kad sam promatrala tvoje slike , časna riječ... Za dva tjedna i kod mene će ponešto od ovog što kod tebe cvate procvasti (Armeria maritima, ivica, perunike...), pa mi je ovo lagani uvod u radost koja me očekuje.
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Bila sam ja i ranije u tvom vrtu i napisala nešto jako pametno
![]() Stvarno me svaki put iznova oduševe te tvoje slike i svaki put iznova uživam. |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
koliko prekrasnih novosti
![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
primorka ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 769 |
Pa što ti nama radiš s tim prekrasnim cvijećem
![]() Ali ovaj put najviše bodova odnosi Roko
|
|
Tko ima "zašto" zbog kojeg živi, može se nositi s gotovo bilo kojim "kako"
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Ha, bako, nahvalili smo se tvojeg cvijeća, ali ovaj mali cvijetak, tvoj galeb najljepši je u tvom vrtu!
|
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Kad god dođem na tvoju temu odmorim dušu ko da sam na godišnjem!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Ovo je fenomenalno!
|
|
![]() |
|
kockavica ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 12 Studeni 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 227 |
jooooj Lantana kod tebe je tako lijepo, uvijek uživam u tvojim slikama
![]() |
|
![]() |
|
lukaccc ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 08 Ožujak 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 203 |
ostići ostići ostići!
![]() |
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
![]() Zadnje su slike kao iz raja. Uvijek sve puno predivnih boja ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Sve plavo -a predivno .-prekrasno draga moja
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Ajme draga kooooliko boja, svaki put ostanem paf
![]() |
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
uh kao prvo ti si kao u bajci...sve mi se svida i unuka ti je bas fora...
stavrno imas svega a imas li onda i vremena posto sve to treba i sredivati... kod tebe je sve u pu ![]() smijem te zamolit ako moze ![]() ![]() i znas tvoj kamenjar je moja zelja ![]() i |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 194195196197198 370> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |