Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Felina - galerija
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Felina - galerija

Odgovori Odgovori Stranica  <1 45678 19>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
Biljana 59 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 922
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Biljana 59 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2010 u 22:01
smile91odlican rokovnik, makovi su smile227, da li je satenski papir, tanji od klasicnog rizinog papira?
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Šabica View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 358
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Šabica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2010 u 21:51
prekrasan rokovnik i prekrasni makovi, sve odlično ukomponirano  i posloženo.
čista peticasmile55
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1915
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2010 u 20:27
smile89...prelijepi motiv, jedva čekam da makovi zacrvene nasip uz prugu gdje živim, uvijek ih s ljubavlju idem gledati... rokovnik uopće ne sliči na rokovnik, već odaje dojam djevojačkog spremnika tajni... bravo Felina smile141 
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
Na vrh
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1484
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2010 u 19:56
             Odlična obleka za rokovnik, makovi crveni.. ( a zar postoje i u drugoj boji ?) Felina, kakav je to satenski rižin papir i koliko se razlikuje od obično rižinog    [
Na vrh
Felina View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 534
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Felina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2010 u 18:32
Hvala Anđelka, Rose i maredelmare!smile83
Maredelmare imaš pravo . To su jako slični decoupage papiri. Isti proizvođač i ista serija. Ona mi je dala ideju s ovim obrubom, a moram pokazati i svoju tacnu s istim papirom koji ima Maslina.
PS Konačno danas zapakirala za tebe salvetice(cijelo vrijeme sam se nadala da ću uspjeti staviti još nekoliko hrpa), ali jednostavno nemam vremena, pa ti šaljem za sada ove naručene.
Na vrh
maredelmare View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1310
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maredelmare Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2010 u 18:04
Prekrasno-ova salveta s makovima je savršena, baš ova!
Nešto slično sam vidila...mislim, kod masline,samo ne znam sad koje je cvijeće tamo bilo, al to nije važno.
Rokovnik je savršen, Bravo F.!!!    
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.

Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2010 u 17:39
rokovnik je prekrasan! smile72
Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2010 u 17:32
krasan rokovnik!
ANĐELKA
Na vrh
Felina View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Felina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2010 u 15:50
jedan stari poslovni rokovnik ubučen u rižin satenski papir.

Na vrh
Felina View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Felina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Travanj 2010 u 17:20
Svima puno hvala!smile79
Na vrh
Slavica 08 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1317
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Slavica 08 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Travanj 2010 u 09:37
podmetači su tako slatki a djetelina s četiri lista-za sreću i tekako nam u ovim vremenima svima treba!predivno!Clap
Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Travanj 2010 u 20:01
mmmmm, mljac, dobroooooo, jako dobro mmmmmm.....smile50
ANĐELKA
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1915
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Travanj 2010 u 13:57
...Felina draga, sline su mi pocurile na ono pecivo, dodje mi da zagrizem u podmetač ...motivi su doista posebni, ali bez tvoje sigurne ruke i dovitljivosti ostali bi ipak samo motivi... a komadić sreće svima nam ponekad treba, pa makar i na simboličkoj razini... preslatka čašica St.%20Pattys%20Clover%20Pinwheel
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
Na vrh
maredelmare View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1310
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maredelmare Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Travanj 2010 u 13:35
Joj što volim vidit raznorazne motive-super podmetači!
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.

Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Travanj 2010 u 22:05
super,podmetači su odlični! ClapClap
Na vrh
Felina View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Felina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Travanj 2010 u 22:04
Neke nove stvarčice: pluteni podmetači za zdjele i čašica sreće

Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Travanj 2010 u 20:42
tacne i skrinjica su odlični! smile72
Na vrh
renn View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 435
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje renn Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Travanj 2010 u 20:39
oduševilo me " vrijeme je za čaj"
Na vrh
Sasha View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 237
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Sasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Travanj 2010 u 18:19
Felina divni radovi, ali definitivno me oborila bijela tacna! 
Na vrh
mima051 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 325
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mima051 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Travanj 2010 u 08:56
U kom djelu grada živiš,da pripazim na dimne signale,jer to će značiti da naša felina "pali" i sprema nam iznenađenja.Sve ti je originalno i interesantno .Meni se najviše sviđa ona čajna tacna ,jer me sada drži neka plava faza.(oni poklopci na teglicama su od starih pamučnih plahti to sam ti zaboravila odgovorit)smile193
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 45678 19>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,266 sekundi.