Felina - galerija |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 19> |
Korisnik | |
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Šabica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 358 |
prekrasan rokovnik i prekrasni makovi, sve odlično ukomponirano i posloženo.
čista petica ![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
![]() ![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Felina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 534 |
Hvala Anđelka, Rose i maredelmare!
![]() Maredelmare imaš pravo . To su jako slični decoupage papiri. Isti proizvođač i ista serija. Ona mi je dala ideju s ovim obrubom, a moram pokazati i svoju tacnu s istim papirom koji ima Maslina. PS Konačno danas zapakirala za tebe salvetice(cijelo vrijeme sam se nadala da ću uspjeti staviti još nekoliko hrpa), ali jednostavno nemam vremena, pa ti šaljem za sada ove naručene. |
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Prekrasno-ova salveta s makovima je savršena, baš ova!
Nešto slično sam vidila...mislim, kod masline,samo ne znam sad koje je cvijeće tamo bilo, al to nije važno. Rokovnik je savršen, Bravo F.!!! ![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
rokovnik je prekrasan!
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
krasan rokovnik!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Felina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 534 |
jedan stari poslovni rokovnik ubučen u rižin satenski papir.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Svima puno hvala!
![]() |
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
podmetači su tako slatki a djetelina s četiri lista-za sreću i tekako nam u ovim vremenima svima treba!predivno!
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
mmmmm, mljac, dobroooooo, jako dobro mmmmmm.....
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Joj što volim vidit raznorazne motive-super podmetači!
![]() ![]() ![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
super,podmetači su odlični!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Neke nove stvarčice: pluteni podmetači za zdjele i čašica sreće
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
tacne i skrinjica su odlični!
![]() |
|
![]() |
|
renn ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 20 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 435 |
![]() |
|
Sasha ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 237 |
Felina divni radovi, ali definitivno me oborila bijela tacna!
|
|
![]() |
|
mima051 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 20 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 325 |
U kom djelu grada živiš,da pripazim na dimne signale,jer to će značiti da naša felina "pali" i sprema nam iznenađenja.Sve ti je originalno i interesantno .Meni se najviše sviđa ona čajna tacna ,jer me sada drži neka plava faza.(oni poklopci na teglicama su od starih pamučnih plahti to sam ti zaboravila odgovorit)
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 19> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |