Mačkove slike |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2122232425 36> |
Korisnik | |
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
lijepe, zdrave i kućne i vanjske biljke, stalak je supeeer
![]() ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
macak ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 841 |
Hvala cure!
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
sve je lijepo i rascvijetano meni se posebno sviđaju žardinjere, panj...
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Mačak, lijepo mi je u tom vrtu, super je panj
|
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Mačak, prekrasno je sve ali dobro da sam naišla jer sam ugledala pečenjaru
![]() ![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Mačak, ja neću ništa posebno izdvajati.
Od kućnog, pa stalka, pa pečenjare, pa travnjaka, žardinjera... sve je lijepo, mirisno, šareno.....
![]() ![]() |
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Sve je super, vrt ti je lijep ali i meni je najljepši panj
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
vidiš kako si našla vremena za "poškljocati"
a imaš šta i za pokazati ![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Sve je super a panj poseban
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
poslje naporog rada bas mi je prijala setnja tvojim vrtom
![]() |
|
![]() |
|
macak ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 841 |
Hvala cure!
Tu sam ja sara, gnojim, evo sad idem ruže pošpricati i još nešto posaditi što sam jutros kupila. |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Ajde, ajde, ovaj panj je predivan, da ga bar imam kamo staviti, ali doći ću ja k tebi i diviti se.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Dobrodošla si!!! I svi drugi!
|
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Danas, pardon i jučer sam pregledala cijeeeeli tvoj vrt, ma bila sam ja tu, ali davno i vidim da nisam ostavila traga, zato ću te sada bobmardirati pitanjima......
Kako ti se pokazala iglica i gdje si ju nabavila, jer ja ju već dugo tražim i nikako nabasati na nju?Kako ti je uspjelo malčiranje sa piljevinom?
Svi su hvalili tvoj panj, pa moram i ja jer je stvarno
![]() Jesi uspjela nabaviti limunasti timijan? ... mislim da si tako napisala
Jeli ti ona prekrasna ciklama ostala u kopanji po zimi, odnosno jeli preživjela? I ja imam ciklame od ove zime, jedna je skroz suha, zasušen gomolj, a druga je ocvala i sada ima 3 lista i ja jadna neznam kamo sa njima.
Rođendanski poklon ti je preprekrasan , ma za +10.
Tvoje dvorište mi se čini dosta veliko i imaš puno raznog cvijeća, ali hostinjak je prva liga, a u njemu najljepša tvoja ljubimica, velika, zelena i mirisna hosta......
|
|
![]() |
|
forzicija2005 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
A gdje su slikice!?
![]() |
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
![]() |
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
Meni je dan definitivno prekratak, na placu i uz cestu svi iznijeli cvijeće, baš su bezobrazni još ću sletit s ceste gledajući! Ponešto sam i kupila, ma više i ovo proljeće, hladno a ja hoću s cvijećem van.
Ok evo par noviteta! Gogi Zg sam rekla da nebih luk od armaturne žice, ali nakon proučavanja cijena ipak sam zaključila da je ovo dobra ideja, pogotovo jer smo ovaj komad imali ![]() ![]() S jedne strane je crvena penjačica Orfeo + bijeli Clematis ![]() S druge strane bijela penjačica + crveni clematis ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2122232425 36> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |