Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Mačkove slike
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Mačkove slike

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2122232425 36>
Korisnik
Poruka
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Travanj 2010 u 22:56
prekrasan ti je vrt, draga, sve si lijepo skockala. Znaš kaj mi je najljepše?
Onaj tvoj fenomenalan i monumentalan panj.
lijepi pozdrav
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Travanj 2010 u 23:02
lijepe, zdrave i kućne i vanjske biljke, stalak je supeeerClapClap

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
macak View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 841
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje macak Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Travanj 2010 u 07:48
Hvala cure!
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
No.3 Najljepše orhideje2014

Bodovi: 3292
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Travanj 2010 u 08:26
sve je lijepo i rascvijetano meni se posebno sviđaju žardinjere, panj...smile169
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Travanj 2010 u 08:36
Mačak, lijepo mi je u tom vrtu, super je panj
Na vrh
ivna View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2773
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Travanj 2010 u 08:42
Mačak, prekrasno je sve ali dobro da sam naišla jer sam ugledala pečenjaru Wink, ova tvoja koliko sam uspijela vidjeti je prekrasna, slikni je malo iz daljeg kad budeš imala vremena, skupljam ideje po vrtovima LOL
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Travanj 2010 u 09:22
Mačak, ja neću ništa posebno izdvajati.
Od kućnog, pa stalka, pa pečenjare, pa travnjaka, žardinjera... sve je lijepo, mirisno, šareno.....ClapClap
Na vrh
rosa2 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2168
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rosa2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Travanj 2010 u 09:42

prekrasan ti je vrt, al ovo moram izdvojiti

cvijet za cvijet=buket
Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3563
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Travanj 2010 u 13:29
Sve je super, vrt ti je lijep ali i meni je najljepši panj
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Travanj 2010 u 10:52
vidiš kako si našla vremena za "poškljocati"
a imaš šta i za pokazati morala bi žicati malo srčeka al me sram
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Travanj 2010 u 11:57
nema te, gnjaviš đake? 
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Travanj 2010 u 21:06
Sve je super a panj posebansmile57
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Travanj 2010 u 21:14
poslje naporog rada bas mi je prijala setnja tvojim vrtom
Na vrh
macak View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje macak Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Travanj 2010 u 18:05
Hvala cure!
Tu sam ja sara, gnojim, evo sad idem ruže pošpricati i još nešto posaditi što sam jutros kupila.
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Travanj 2010 u 18:33
Ajde, ajde, ovaj panj je predivan, da ga bar imam kamo staviti, ali doći ću ja k tebi i diviti se.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
macak View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje macak Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Travanj 2010 u 21:36
Dobrodošla si!!! I svi drugi!
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5433
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Travanj 2010 u 00:41
Danas, pardon i jučer sam pregledala cijeeeeli tvoj vrt, ma bila sam ja tu, ali davno i vidim da nisam ostavila traga, zato ću te sada bobmardirati pitanjima......
Kako ti se pokazala iglica i gdje si ju nabavila, jer ja ju već dugo tražim i nikako nabasati na nju?Kako ti je uspjelo malčiranje sa piljevinom?
Svi su hvalili tvoj panj, pa moram i ja jer je stvarno smile120, a tek cvijeće u njemu, odnosno onaj sedum što poprimi roza boju i čuvarkuća lijevo od njega sa bijelim rubom, neznam koje mi je ljepše. Po ljetu su ti gladiole bile prekrasne, ali meni je najljepša ona roza šatirana...
Jesi uspjela nabaviti limunasti timijan? ... mislim da si tako napisala
Jeli ti ona prekrasna ciklama ostala u kopanji po zimi, odnosno jeli preživjela? I ja imam ciklame od ove zime, jedna je skroz suha, zasušen gomolj, a druga je ocvala i sada ima 3 lista i ja jadna neznam kamo sa njima.
Rođendanski poklon ti je preprekrasan , ma za +10.
Tvoje dvorište mi se čini dosta veliko i imaš puno raznog cvijeća, ali hostinjak je prva liga, a u njemu najljepša tvoja ljubimica, velika, zelena i mirisna hosta......
Na vrh
forzicija2005 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 826
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje forzicija2005 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Travanj 2010 u 09:19
A gdje su slikice!?
Hug
Na vrh
lilie View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2319
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lilie Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Travanj 2010 u 23:08
smile57
znati mnogo ne znači biti mudar
Na vrh
macak View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje macak Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Travanj 2010 u 08:39
Meni je dan definitivno prekratak, na placu i uz cestu svi iznijeli cvijeće, baš su bezobrazni još ću sletit s ceste gledajući! Ponešto sam i kupila, ma više i ovo proljeće, hladno a ja hoću s cvijećem van.
Ok evo par noviteta! Gogi Zg sam rekla da nebih luk od armaturne žice, ali nakon proučavanja cijena ipak sam zaključila da je ovo dobra ideja, pogotovo jer smo ovaj komad imaliBig%20smile. Malo sam "stisla" MM i evo rezultata:

S jedne strane je crvena penjačica Orfeo + bijeli Clematis

S druge strane bijela penjačica + crveni clematis

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2122232425 36>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.