Malo smo se ponovili... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3334353637 49> |
Korisnik | ||
Hele ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 684 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Kupila sam siroti fikus za 10 kn. Slika je na fikusu pa ako ima tko vremena i dobre volje da uskoči oko brige i smještaja.
|
||
DON´T WISH FOR IT,
WORK FOR IT. |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
alkemicar ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2007 Lokacija: suncani jug :) Status: Offline Bodovi: 1384 |
|
![]() |
||
![]() |
||
oceana ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2007 Status: Offline Bodovi: 405 |
|
Sorry, ali ovo moram ponoviti ![]() DIVNA JE!!! |
||
![]() |
||
oceana ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2007 Status: Offline Bodovi: 405 |
|
![]() |
||
![]() |
||
administrator ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
administrator ![]() ![]() tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
|
Jedan veliki BRAVO za mamu!!!
|
||
![]() |
||
TeaK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
|
![]() I danas ju nađem u Kutini u Pevecu i naravno stavim u kolica, a kad smo došli do blagajne moja majčica izvadi i plati (kako ja nju volim)..... |
||
![]() |
||
TeaK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
|
Hoja, ali nekakvog čudnog imena i jednostavno nisam upamtila, ali cvijeta jednako kao i ona obična samo što ima ovaj krasan oblik lista.
|
||
![]() |
||
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
administrator ![]() ![]() tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
|
koja je ova druga biljka??
|
||
![]() |
||
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
|
Ma bravo TeaK,već sam ja mislila ići po rasadnicima gledati di je ima da ne plačeš više
![]() |
||
![]() |
||
|
pa nemrem znati kaj ti imaš dok ne dođem jednog dana s kamionom, a između ostalog nemrem baš ni sve žicati. Tako da sam danas opet nešto dobila od moje majčice ![]() ovo je stiglo onako zausput ![]() a ovo je ONO PRAVO !!!! ![]() ![]() konačno sam ju pronašla....... Ažurirao TeaK - 27 Prosinac 2007 u 20:29 |
||
![]() |
||
patuljak ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 27 Prosinac 2007 Status: Offline Bodovi: 76 |
|
Baš sam sladak!!!
![]() Sigurna sam da će zauzeti predivno mjesto!!! |
||
![]() |
||
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
|
Taj film je odlican i vrlo poucan!! i patuljak im je super, kako je samo otisao na put oko svijeta.
Ja isto nisam ljubitelj previse patuljaka, ali ovaj me je odusevijo. I vec vidim da ce naci svoje mjesto u vrtu... I samo neka proba doci fronta po njega, ja cu biti spreman!!!
Ficuka kada netko prodje pokraj njega, pa ce me upozoriti!!!
a staviti cu pokraj njega i cuvarkucu pa ce mi cijela kuca biti osigurana i nece mu moci nitko nista!!!
|
||
![]() |
||
Hele ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 684 |
|
Pa taman kad se navikneš na njega fronta ga oslobodi ![]() |
||
DON´T WISH FOR IT,
WORK FOR IT. |
||
![]() |
||
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
|
A što je medeni patuljak...mene nisu nešto oduševljavali ti
patuljci...nekako su mi neprirodno djelovali po vrtovima...moram
priznati da sad kad ih gledam onda mi se cine cak simpatični,
bajkoviti...sjetim se onog francuskog filma "Amelie"...valjda čovjek
kako stari sve više se vraća bajkama...
|
||
![]() |
||
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
|
Cuo sam njih!!!
![]() Mislim ljudima stvarno padne svašta na pamet, kada nemaju sta raditi!!!
|
||
![]() |
||
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
|
Kako ste se svi lijepo ponovili od kad me nije bilo,svaka vam čast.Ja malo u gužvi malo u prehladi pa me nema skoro nigdje,ali budem to ja nadoknadila ako ne prije onda na proljće. Preljijepe su vam biljkice. Ja sam se ponovila sa orhidejama ali aparat mi je kod nasljednika pa ih stavim kasnije
|
||
![]() |
||
|
Čuvaj se " Fronte za oslobođenje vrtnih patuljaka " - naime ta cijenjena organizacija zaista postoji ![]() |
||
DON´T WISH FOR IT,
WORK FOR IT. |
||
![]() |
||
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
|
Evo slikica sto sam dobio za Božić:
![]() |
||
![]() |
||
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
|
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
Kasnim , ali evo ih
![]() |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3334353637 49> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |