Razmjena salveta - komentari |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1819202122 48> |
Korisnik | |
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
File, jelika, kika24,
danas su mi konačno stigle vaše salvete, i hvala vam puno! Moj poštar radi po sistemu "imaaa vremena do penzije...ajmo junaci laganim korakom:))) Izgleda da je danas gore spomenuti radoholičar bio od volje:))) Gledala sam pečate na ove tri koverte što sam dobila danas-sve tri su poslane u različite dane i to mi je OPET...grrrr!!!... potvrdilo ono što već svi znamo: naš poštar skuplja poštu, onda te jedan dan iznenadi:)) A više su svi odustali od žalbe u pošti-ajd, glavno da stigne, šta se može! |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kika24 ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 12 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 26 |
maredelmare ja sam svoje poslala u četvrtak...čudno da nisu još stigle????
![]() |
|
![]() |
|
jelika ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 509 |
kika24... dobila sam tvoje salvete, hvala ti.... nisi mi još poslala svoju adresu?!
|
|
![]() |
|
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
Stiglo danas, duplo hvala, divne su ![]() |
|
![]() |
|
jelika ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 509 |
maredelmare pa zar moje još nisu stigle do tebe, poslala sam ih u petak?
|
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
A ja smotana, zaboravim pogledat ovde, čekam na pp da mi se jave one koje su primile salvete.
A gledat ću i tamo i ovamo i križat.:))) Ja sam do sada dobila od mare-nostrum i tatjanebajcic. |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
TaTjana43 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1520 |
kika 24, maslaćkice i katarina, veliko hvala na predivnim salvetama!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Felina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 534 |
Kami i Shabica poslala sam vam jučer salvete. Javite ako su stigle.
|
|
![]() |
|
kika24 ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 12 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 26 |
maredelmare, tatjana43, katarina77, felina...stigle salvete
![]() |
|
![]() |
|
maredelmare... stigle salvete, super su |
|
![]() |
|
katarina77 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 06 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 231 |
kika24 i jelika stigle salvete hvala puno :)))
i Još neko iz splita mislim da je Rose ... hvala hvala hvala .... |
|
decoupage je čista ovisnost, kada kreneš neznaš stat
|
|
![]() |
|
ana_s ![]() Nedavno posijan ![]() Pridružen: 05 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 95 |
bjonda, jelika,.. stigle salvete..
|
|
![]() |
|
Da li netko ima salvete sa štrumfovima?
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Karmen hvala za salvetice , stigle su jučer!!!
![]() Prekrasne su, jednu sam već iskoristila...
|
|
![]() |
|
Katarina77...stigle salvetice,puno ti hvala
katarina77 i maredelmare... danas su moje salvete krenule prema vama pa očekujte
![]() |
|
![]() |
|
katarina77 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 06 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 231 |
danas krenule
![]() ![]() |
|
decoupage je čista ovisnost, kada kreneš neznaš stat
|
|
![]() |
|
Usput, i kad sam stavljala ovaj prethodni post, isto mi se pojavila ona obavijest o greški, al je ipak, vidim-prošao, pa će valjda i ovaj:))
Nešto je čudno u zraku, hahaha-valjda proljetna zbunjoza uhvatila i internet:))) |
|
|
|
![]() |
|
jelika, bio mi je pun sandučić, pa sam ga greškom ispraznila cijelog, pa tako i tvoju poruku
poslala sam ti novu što se tiče pp-a, i ja sam danas imala problema, stalno mi je javljalo, ne da su puni sandučići, već neku čudnu poruku-da nikakvu nije moguće poslat. Kad sam pregledala outbox, vidila sam da su mi bez obzira na tu obavijest, ipak neke poruke prošle primateljicama, a kako ja to nisam na vrijeme primjetila-poslala sam iste više puta prema više osoba. Evo sad sam ovde vidila šta želiš, pa ti spakiram. Adresu sam ti, srećom, zapisala prije nego sam sve izbrisala ![]() Hvala i tebi ![]() |
|
|
|
![]() |
|
maredelmare...opet ti ne mogu poslati pp
uglavnom hvala, ova pod brojem 16 mi je prekrasna
ja tebi šaljem u četvrtak kad idem u grad, dodat ću ti još koju, mislim da imam nešto s lavandom
|
|
![]() |
|
maredelmare ne mogu ti poslati pm
imam1, 5 i 6 koje ti trebaju pa ti mogu poslati, a ja bi htjela tvoje:10, 16, 31, 39, ako može?
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1819202122 48> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |