moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1617181920 38> |
Korisnik | |
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Jedno pitanjce: Mogu li ona ostati preko zime vani ili ih se mora spremiti?
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
hamara ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3204 |
moji su ostali i - nestali. potpuno. i jedni i drugi. u proljeće krenuli i evo koliko su...
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Srdašce čak i kod nas na sjeveru prezimljuje vani,Kad počnu vrućine ono se posuši i sljedeće godine ponovo rastu,kod nas ih zovu cvijećem naših mamica(baka).vrt ti je prekrasan.
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Izvini Hamara što uzurpiram tvoj prostor, samo odgovor Bergeniji.Dicentra može ostati vani, ona je u stvari gomoljasta i u proljeće ponovo izviri.... |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
cvjeće je prelijepo baš sam se nauživala sve pohvale
|
|
![]() |
|
hamara ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3204 |
hvala svima, bit če još noviteta nadam se!
|
|
![]() |
|
primorka ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 769 |
Begonije na prozoru su prekrasne.
Vani svakakve ljepote, a srdašca su mi posebno lijepa i bijela i roza.
|
|
Tko ima "zašto" zbog kojeg živi, može se nositi s gotovo bilo kojim "kako"
|
|
![]() |
|
begonije sam pokupila usput s kruhom i mlijekom
![]() |
|
![]() |
|
forzicija2005 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
![]() |
|
![]() |
|
Cimicifuga ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Uživala sam pregledavajući tvoj vrt. Ima šarm!
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
i kod tebe rascvjetano,i raskošno bujno
![]() ipak meni su posebno simpa,skromna starinska roza srčeka ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
evo još malo iz ponovno nastajućeg cvjetnjaka, i oko njega...
![]() detalj cvjetnjaka
![]() novopridošlica
![]() stari stanovnik procvjetao
![]() i ovaj se tek privikava
![]() nije baš u vrtu, ali je nova... drugu, roza, sam ovaj put zaboravila sliknuti
![]() ogromni panj ogromnog lovora kojeg smo skratili do nogu, i u čijoj sjeni je živorario ovaj ljepotan koji se tek sad, sam i osunčan, prvi puta rascvao
![]() ![]() veteran bijeli...
![]() i mladac roza jorgovan
![]() i on je tek stigao, al se odmah udomaćio
![]() glicinija se ubrzano otvara
![]() pogled s terase
![]() i crvene pelargonije, tek posađene, se vec pokazuju. zamijenile su inače uobičajene komplicirane surfinije
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Hamara ja ću samo reči super, vrt koji ima sve i drveća i grmova i palmi i cvijeća...
![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Glicinija je divna...
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Trebalo bi doći kod tebe, sjesti na onu pletenu fotelju, udisati miris jorgovana i uživati u pogledu na vrt-park i more.
|
|
![]() |
|
pa dođi! ti i ostali... tko god hoče! glicinija je tek krenula, sliknut ču je kad se sasvim rascvjeta
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
draga moja ----glicinija me brate oduševila svaka čast
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
bila je puno veca, ali smo je lani jako srezali... narast če ona opet!
|
|
![]() |
|
ma evo još malo...
![]() đungla koju sam jučer izbacila iz kuće
![]() sve više cvatu
![]() ma samo da vidite kako se danomice otvara!
![]() mediteranski dio sam zaboravila... ružmarin i uf kad se sjetim napišem
![]() ![]() kamenjar poslije 7 godina pokazuje znake života
![]() kamenjar
![]() i ovo
![]() zlatna kiša tek kaplje
![]() još malo
![]() djetelina tek počela
![]() zumbul koji je ocvao pa presađen u cvjetnjak opet krenuo cvjetati
|
|
![]() |
|
inače kamenjar je pograbljan vrlo nedavno, ali... zato se godinama i borim da nešto napravim
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1617181920 38> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |