Travnjaci |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 567 |
Korisnik | |
salel ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 09 Prosinac 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 44 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
malo više informacija ne bi škodilo |
|
tkošto
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
alkemicar ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2007 Lokacija: suncani jug :) Status: Offline Bodovi: 1384 |
ne mogu vjerovati da su ovdje tražili novac za savjet koji bi dali
nevjerojatno
ja nažalost ne znam ništa za travu i baš mi je žao što ti ne mogu pomoći
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Nemam ni ja poima,no nadam se da će se naći netko ko ima,a da odmah lovu ne traži za par savjeta
![]() |
|
![]() |
|
TeaK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
Ma ni da mi platiš ja ti ne mogu odgovoriti jer iskreno NEMAM POIMA o travnjacima.
![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Znam da je zima i nije vrijeme za radove,no nadam se da ću do proljeća dobiti odgovor,tj.znati šta trebam raditi.
Trava mi je loša,što zbog krtova,a najviše zbog loše zemlje.Strašno puno kamenja ima. Nemojte mi reći,zemlju bi trebala promijeniti,jer je to gotovo nemoguće,nego ako itko zna neku vrstu trave koju bi tu mogla posijati.
Naravno da neću tu informaciju platiti,tako da oni koji tako misle ne moraju ni odgovarati
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 567 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |