Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Anči i vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Anči i vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 56789 85>
Korisnik
Poruka
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Travanj 2010 u 22:02
Anči evo i ja konačno stigla..... oduševili su me tvoji clematisi, kako su veliki i bujni.
Sviđaju mi se i tvoje mini voćke Thumbs%20Up a rodu baš bi i ja jednu takvu Wink
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
anči39 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3042
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anči39 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Travanj 2010 u 22:09
hvala korijenkosmile92
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
Na vrh
anči39 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anči39 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Travanj 2010 u 23:43
Originalno poslano od člana Cimicifuga Cimicifuga napisao:

U tvome vrtu nema slika - prve slike koje se vide su od jučer.  Kamo su nestale???
uspjela sam ih ponovo staviti,izgubila sam dvije večeri na povratku slikasmile48strašno !
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Travanj 2010 u 08:42
Prošetah još jednom od početka!
Pa sam se divila vrtu, pa nije ti to dosta nego još imaš i oko vikendice lijepog  posla!
Ma bravo. Užitak je gledati to sve tako uredno lijepo, zeleno, a u vrtu šareno.
Posebni pljesak za sliku maslačka. Taj cvjetak nekako računamo kao drač a evo kako je zapravo lijep.
Na vrh
forzicija2005 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 826
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje forzicija2005 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Travanj 2010 u 11:37
anči hoću još slikicaaaaaaaaaaaaa!!!!
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Travanj 2010 u 11:52
Anči - dvorište je mali bonbončić a vikendica spremna za zelenilo, bujanje i rast!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
anči39 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anči39 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Travanj 2010 u 14:35
baka  -hvala na lijepim riječima ,fotografija  prekrasanog  maslačak je djelo ruku  moje mlađe kčeri dok je slikala stariju kčer,tako mi se svidjela slika da sam je morala podijeliti s vama, misleči da če se i vama svidjeti.                                                                                                                              
forzicija-ima još slika al su me usporile ove koju su nestale pa sam ih htjela vratiti ,a možeš pogledati Vukovar u slikama ,možda ti se svidi koja.

anaida-hvala,kod nas ne prestaje kiša,a trava raste kao luda a od kiše ne smile92možemo je ni pokositi.
Na vrh
anči39 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anči39 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Travanj 2010 u 14:46
ovo je moj mini plastenik na ne sređenoj garaži

posijana paprika,krastavci

pikirana rajčica

a biti če i kupusa po naški

U][]

Na vrh
Štefica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1800
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Štefica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Travanj 2010 u 17:41
pa ti imaš pravi rasadnik.
prava si vrijednica. Najljepše je posaditi nešto što sam čovjek uzgoji.
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Travanj 2010 u 18:23
Draga Anči, kakav plastenik, koliko klijanaca...Čestitam. Ide to tebi dobro.
Bit će povrća ove sezone.
Lijepi pozdrav
Na vrh
anči39 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anči39 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Travanj 2010 u 20:25
hvala štefice i saro!
prošle godine sam malo kupila rasade, nisam vjerovala u svoj plastenik
kad ono, kupljena rajčica je sazrela samo tjedan dana prije od  mojesmile113  rajčice koju sam  sijala
tako da sam ove godine odlučila ništa ne kupovati već sama uzgojiti svoju rasadu

Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2010 u 09:23
Pa Anči, ti zaista imaš pravi mali rasadnik, gotovo pa da i ti možeš prodavati flance!! predivno! Prevrijedna si nam ti, jako me veseli što si i na forum došla!!!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2010 u 11:17
anči uživam svaki put kad pregledavam tvoje slike iz vrta
Na vrh
Cimicifuga View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši vrt 2017

Bodovi: 5167
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Cimicifuga Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2010 u 18:10
E, sada kada su se slikice ponovo pojavile pogledala sam sve od početka.

Jako cijenim radišne ljude, a ovo što si nam pokazala kazuje da si vrlo vrijedna i uredna osoba.

Tvoje vrline vidljive su i u vrtu i u povrtnjaku, a točka na "i" je tvoj rasadnik!

Stoga neznam što bih stavila na prvo mjesto: cvijeće bujno, zdravo, lijepo, njegovano; povrće "po špagici" posađeno, gredice čiste, oplijevljene i okopane... a flanci: mnogobrojni, možeš dućan otvoriti!

Suma sumarum: bravo! Thumbs%20Up

Na vrh
forzicija2005 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 826
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje forzicija2005 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2010 u 18:13
Svaka čest koja si ti vrijednica plastenik mi je divan divan
Na vrh
anči39 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anči39 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2010 u 21:55
Hvala  Anaida ,Mari ,Cimi,Forzicija na vašim lijepim riječima

Drago mi je da sam s vama i da vam se sviđa što i kako radim.

Zato ču  i u buduče sve slikati i dijeliti s vama.smile95

Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2010 u 22:20
Joj koje ti bolan imaš živce ------svaka častsmile57
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
anči39 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anči39 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Travanj 2010 u 07:21
Originalno poslano od člana niho niho napisao:

Joj koje ti bolan imaš živce ------svaka častsmile57
Niho uživam raditi oko cvijeća ,vrta ,dvorišta ,zemlje a u tome mi daje podršku i pomoč MM
moje mišljenje da te cvijeće i biljke nikad ne mogu povrijediti,jedino ti njih možeš povrijediti ako im ne ugodiš njihove potrebe.
Na vrh
ivna View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2773
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Travanj 2010 u 07:28
Opaaaa, na brzinu pregledano sve (napisano nisam sve čitala Embarrassed, jer si jaaaako brza i već se dosta toga nakupiloWink), krasno anči Clap!
Na vrh
anči39 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anči39 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Travanj 2010 u 07:59
Hvla Ivana !smile75
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 56789 85>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,297 sekundi.