Anči i vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7677787980 85> |
Korisnik | |
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pa ti si prava majstorica, morat ću doći na obuku k tebi.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
znam da je hladno,ja sam mislila da budu moji premali da bude nekaj od njih ove godine i da moram kupiti ipak gotove flance...
|
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
hana ja ču pričekati još koji dan da porastu i da se vrijeme smiri,tj proljepša
preko dana ih otkrijem da ojačaju ,a naveče ih pokrijem najlonom
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
baš ti je lijepi vrt.... ja sam mislila da su moji flanci premali za saditi a sad vidim da ni tvoji nisu veći..znači budu ok za u vrt? Pitam radi svojih..
|
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Hvla Ivana !
![]() |
|
|
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Opaaaa, na brzinu pregledano sve (napisano nisam sve čitala
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Joj koje ti bolan imaš živce ------svaka čast
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Hvala Anaida ,Mari ,Cimi,Forzicija na vašim lijepim riječima
Drago mi je da sam s vama i da vam se sviđa što i kako radim.
Zato ču i u buduče sve slikati i dijeliti s vama.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
forzicija2005 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
Svaka čest koja si ti vrijednica plastenik mi je divan divan
|
|
![]() |
|
Cimicifuga ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
E, sada kada su se slikice ponovo pojavile pogledala sam sve od početka.
Jako cijenim radišne ljude, a ovo što si nam pokazala kazuje da si vrlo vrijedna i uredna osoba. Tvoje vrline vidljive su i u vrtu i u povrtnjaku, a točka na "i" je tvoj rasadnik! Stoga neznam što bih stavila na prvo mjesto: cvijeće bujno, zdravo, lijepo, njegovano; povrće "po špagici" posađeno, gredice čiste, oplijevljene i okopane... a flanci: mnogobrojni, možeš dućan otvoriti! Suma sumarum: bravo! ![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
anči uživam svaki put kad pregledavam tvoje slike iz vrta
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Pa Anči, ti zaista imaš pravi mali rasadnik, gotovo pa da i ti možeš prodavati flance!! predivno! Prevrijedna si nam ti, jako me veseli što si i na forum došla!!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
hvala štefice i saro!
prošle godine sam malo kupila rasade, nisam vjerovala u svoj plastenik
kad ono, kupljena rajčica je sazrela samo tjedan dana prije od moje
![]() tako da sam ove godine odlučila ništa ne kupovati već sama uzgojiti svoju rasadu
|
|
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
baka -hvala na lijepim riječima ,fotografija prekrasanog maslačak je djelo ruku moje mlađe kčeri dok je slikala stariju kčer,tako mi se svidjela slika da sam je morala podijeliti s vama, misleči da če se i vama svidjeti.
forzicija-ima još slika al su me usporile ove koju su nestale pa sam ih htjela vratiti ,a možeš pogledati Vukovar u slikama ,možda ti se svidi koja.
anaida-hvala,kod nas ne prestaje kiša,a trava raste kao luda a od kiše ne
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Anči - dvorište je mali bonbončić a vikendica spremna za zelenilo, bujanje i rast!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
forzicija2005 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
anči hoću još slikicaaaaaaaaaaaaa!!!!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7677787980 85> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |