katarina77 |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 19> |
Korisnik | |
katarina77 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 06 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 231 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
o pa cure moje kaj je je jako sam iznenadjena
|
|
decoupage je čista ovisnost, kada kreneš neznaš stat
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
katarina77 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 06 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 231 |
ovak curke moje hvala na posjeti i komentarima za moje radove bas ste me iznenadile za ove kutijice mislila sam da nebu niti jedan al ipak na kraju pogle ti koliko ih ima ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
pa što je tebi!kutijice su preslatke,kako nam nebi zapele za oko!
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Pa kakav komentar zelis, naravno da je dobro, lane mi je super, a onu tamnu ruzu imamm i ja, ali se nisam sjetila
takvo stgo napraviti. Suuuupppeeerr Vidimo se. ![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
ovo su magnetići? prekrasni su,kutijice su super,iako sam veliki ljubitelj motiva ruža ova sa lanetom me osvojila na prvu!
|
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
Katarina sve pohvale.
|
|
![]() |
|
andora2 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 16 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 377 |
samo tako
![]() ![]() |
|
Iskustvo je divna stvar.Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovo načinite.
|
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
![]() ![]() ![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
super si oslikala ove odljevke! Kutijice su krasne, ona prva mmmmm....predobra!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
moram komentirat ove magnetiče smo radili i ja i moj klinac.... više on nek ja mislim on je crtal po njima i baš sam ponosna kaj imam tak kreativnog klinca...ah na mamu sta češ
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
kak smo si danas umišljeni
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
s pravom si si danas i jučer a i ubuduće umišljena
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
uvjek sam odusevljena tvojim radovima tako i ovaj put,krasno katarina
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
sve pet
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 19> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |