Galerija bake Tatjane |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6970717273 85> |
Korisnik | |
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Da li misliš na crne zdjele ili pepeljare,pa ću ti detaljno odgovoriti u pp,piši.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
I opet imam s tvojim avatarom problem, daj reci one dvije zdjelice i zdjelu jesi radila uduplo ili samo izvana.Cime si polakirala.
|
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
Da ne nabrajam ponaosob,predivni radovi,a djevojčica prava krasotica
|
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
tatjana lijepi radovi a jos ljepsa (predpostavljam )unucica,nek je ziva i zdrava |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
katarina77 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 06 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 231 |
bako bakice a sto ti oces da ti ja pokazujem ???? pa perfekni su ti radovi
![]() ![]() |
|
decoupage je čista ovisnost, kada kreneš neznaš stat
|
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Kako ovo nisam vidila u friško?!..hm..?
Jako lipi okviri, naročito mi je ovaj drugi po guštu. Odlična vaza, a sat...sviđa mi se srebreni okvir u kombinaciji s đurđicama (uf, što me mučiš s tim đuđicama ![]() ![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
andora2 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 16 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 377 |
Prekrasna ljepotica ,velikih i veselih okica uokvirena dostojnim okvirom
![]() |
|
Iskustvo je divna stvar.Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovo načinite.
|
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
nešto novih sitnica:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
nata07 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 904 |
joj tatjana, već dugo nisam bila kod tebe ali ovo je prekrasno - pa sjećam se ko jučer kad su bila uputstva na kavi a gleć ovo, prava majstorica, radovi ocijenjeni sa 5+ draga moja ....
|
|
ako vas nitko ne voli, cvijeće će vam sigurno uzvratiti
|
|
![]() |
|
Hvala na pohvalama alija uvijek kazem da ima i puno boljih od mene i od njih moram uciti,Ne smnijem nekoga nabrojiti a drugi bi se uvrijedilil
Hvala. |
|
![]() |
|
tatjana_s ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 09 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 202 |
pozdrav baki tatjani i veliko hvala na prekrasnom druženju. muhare su završile na jednoj torbi, čim bude gotovo poslikam i stavljam na post
|
|
ništa mi ne pripada do misli koja nesmetano iz duše mi ističe
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
|
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
toliko radova da ne mogu sve komentirati,skupna ocjena 5!
|
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
kakve sise
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Curke moje hvala, lijwpo jw xurti da se nekome jos osim mene svidjaju.
Mare nisi. htjela da ti posaljem ludare, bojala sise ![]() |
|
![]() |
|
katarina77 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 06 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 231 |
e bako bako
![]() tajči radovi su ti ![]() ![]() ![]() |
|
decoupage je čista ovisnost, kada kreneš neznaš stat
|
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
draga neumorna TB tebi treba dati medalju za hrabrost i doživotno počasno članstvo u našoj maloj kreativnoj zajednici
![]() ![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Ej Tatjana ti si se ufurala u proljeće punim plućima, svakaa čast!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
Prava eksplozija predivnih radova
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6970717273 85> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |