Cvijet do cvijeta,Korjenkova hacijenda |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8586878889 203> |
Korisnik | |
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jako je lijepo šetati tvojim vrtom, pun reda i urednosti. Ja to obožavam, nigdje pretjerivanja , sklad i harmonija. Želim da mi vrt bude sličan tvome
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Baš lijepo da se mi bile, naljuljale se a i veselim se drugi tjedan mojim rječankama Bergenija, ma vjeruješ ti meni da se ja najmanje ljuljam, tu sad popodne i za vikend najviše uči Nina jer kaže da joj je tu najmirnije a i to je omiljeno mjesto od MM za srknut kavicu. Niho, ma vidi ti ljubomorne žene
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tija... kane imam posađene u vrtu na tri pozicije a ove u bačvi su ono što mi na kraju ostane pa nemam kamo drugamo sve strpam u bačvu pa što bude
![]() Primorka, za srca kažu da vole polusjenu. Ova moja su već baren 30 let na istom mjestu, na živom suncu, svako toliko ih izvadim i opet posadim ali uvijek su mi tako lijepa. Ako ih posadiš i na sunce nećeš fulat.
Lora, Triša, Šmrcko .. Nadan se da će vam se hacienda svidjeti i uživo
![]() Anaida... često si nam tako blizu a uvijek žuriš
![]() Miro dođi mi opet..... Lantana.... to je i moja želja
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Korjenko grote su ti prava ljepota....Nove slike trešnje su
![]() Drjemavci su još kod mene, nikako dati ih dostavim...Ako ideš prema Rijeci javi se, ako ne doći ću do tebe, jer pročitala sam da na kavu ne dolaziš....
![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Ja se samo nadam da ću doći na kavicu kod tebe da uživo vidim tu ljepotu!
![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Ej ima i toga baš dobar ti muž a moža sam ja kriva
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
eheeej lantana, pomakni se malo da iskoristim priliku za ljuljanje i ljenčarenje
![]() ![]() ![]() korijenko, sve pohvale, kao uvijek sve je pici pici i savršeno ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
forzicija2005 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
UH kao i uvijek dok gledam tvoj raj na zemlji ja zamišljam da sam tamo i da sve to gledam uživo krasno jeeeeeee!
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Kiša pomalo pada, tmuran je dan........ ali meni je najljepši, jer je danas moj dan..... na radiu mi nježnim glasom pjeva Marko Tolja, odmah mi je ljepše
![]() ![]() U tom lijepom rasploženju stižu nove slike sa haciende zabilježene Salomonovim okom
![]() Počinjem tulipanima, onima koji juš uvijek cvatu...
![]() Crni, imam ih čak 3 komada
![]() ![]() ![]() Žuto crveni su gotovi za ovu sezonu
![]() ![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Kako dobre slike tulipana, cvjetajućih i ugibajućih, bravo draga, da bar neki od ovih tamnih opstane do 7. da ga vidin uživo.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Perunike
![]() Srca
![]() ![]() Jagodini japanski irisi
![]() Stari božur, ipak mi nije otišao cijeli grm, potjerao je dvije grane
![]() Kalikantus ispred kuće
![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
"Jorgovane moje rosno cvijeće, nema djeve koja tebe neće....."
![]() ![]() Laburnum -zlatna kiša sva je u cvatu
![]() Viburnum - palla di neve
![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
goga-zg ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 573 |
Danas ti je rođendan, guštaj u vrtu cijeli dan .
![]() |
|
![]() |
|
A sad opet kamenjari, grote i njihovi "stanovnici"......
![]() ![]() ![]() Iberis - njevica
![]() ![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Armeria maritima
![]() ![]() ![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Dušica, sad je ima u svakoj pukotini
![]() Phloxići
![]() Sedum - Shasha
![]() ![]() Sedum - Šmrcko
![]() Žuto....
![]() Puzajući ružmarin
![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Korjenko,koja lipa boja tulipana
![]() ![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
pfff sve je super, ali ovi japanski irisi su posebni
![]() a jorgovan obožavam i zato stalno oko svoga obilazim i upijam onaj prekrasan miris...i ovaj tvoje je zamirišao do mene skroz ![]() još jednom sve najbolje želje za ročkas ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
I za kraj japanski javori zeleni i crveni, ne znam što će biti dogodine jer već je i ove relativna gužva
![]() ![]() Ako bude u petak dobro vrijeme tu ćemo mi rječke curke sigurno malo odmoriti....
![]() ![]() Tamna je slika jer se je već mračilo.....
|
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Čestitam rođendan
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8586878889 203> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |