frida - početnički vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 24> |
Korisnik | |
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ta ljubimicu, ali i za sve ostalo u tvom vrtu velika
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Ovog vikenda nisam ništa stigla slikati jer smo imali puno posla oko paljenja granja koje smo prošli vikend orezali na terenima s maslinama...
za Vas ipak evo jedan mirisni buket jorgovana ![]() i moja prva kala, procvjetana i namijenjena mojoj dragoj sestrici ![]() |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Lijepi buketi cvijeća!
Ovaj jorgovan miriše sve do mene! Hvala!
|
|
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
ovo slika od ovog vikenda ( 1. svibnja)...sad je to sve zeleno i razbujalo, a kako ce biti za kojih mjesec dana pojma nemam jer onda dolaze vrući i sušni dani...zato sad uzivam koliko god mogu...
širi pogledi ![]() ![]() ![]() detalji ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ...tulipani su otišli, a sad čekamo ruže da se pokažu u svoj svojoj ljepoti ![]() ...pakujac posijan i sad izgleda jako bujno, ali nema cvijeta nigdje ![]() ..anemone su na odlasku ![]() ![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
uzivaj u zelenilu
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Raskošno zelenilo i cvijeće. A more tu pod nosom..... zlata vrijedi.
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Samo ti sad uživaj
![]() |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Užitak je gledati tako sve rascvjetano i zeleno
![]() ![]() |
|
![]() |
|
forzicija2005 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
prava eksplozija boja u vrtu,prekrasno
![]() |
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
Predivne boje, cvijeće, zelenilo, a tu je i more za odmor i uživanje.
![]() |
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Proljeće i cvijeće nagradilo te za sav uložen trud. Uživaj u njemu jer i mene vesele velike promjene u tvom vrtu.
|
|
![]() |
|
Hvala Vam svima što ste posjetile moj vrt koji me toliko veseli i opušta nakon gradskog života preko tjedna...hvala i za podršku...sad ja idem šetati vašim vrtovima...
![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
super ti je sve
![]() |
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
lijepo si ti to sredila
![]() ostići i margaretice su krasni, nadam se da će se moji primiti |
|
![]() |
|
ma hoće, sigurno...a i uvijek postoji drugi pokušaj, ali bolje da sad ne govorimo o tome - neka se primi iz prve...
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Prekrasno Frida!
Pa ti možeš sjediti u vrtu i močiti noge u moru! |
|
![]() |
|
primorka ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 769 |
Frida nemam riječi, stvarno ti je divno!
I definitivno se slažem s curama da trebaš mijenjati naslov teme.
A samo da ti se pohvalim da se margaretice super drže, a kaktusiće svaki dan gledam i kao da su se i oni polako probudili. Hvala
![]() |
|
Tko ima "zašto" zbog kojeg živi, može se nositi s gotovo bilo kojim "kako"
|
|
![]() |
|
Ajde baš mi je drago, primorka....
|
|
![]() |
|
..a kako da promijenim ime teme? ne mogu ubrati kako da promijenim naslov...
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 24> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |