Felina - galerija |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1516171819> |
Korisnik | |
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ajme, prekrasan ti je rokovnik!
Toliko toga si stavila, a sve se tako lipo spojilo-ma super, zaista! ![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Felina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 534 |
Sarita i Maredelmare hvala na komplimentima. Na žalost na greškama se uči.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sasha ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 237 |
proljetno, slatko, vilice i leptirići, baš da ti uljepša dan!
|
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
ne ribaj ništa,ostavi ga bar za uspomenu!predivan je!stvarno bi bilo šteta uništit ga!a na greškama se nažalost i najboje uči!
|
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
ne ribaj ništa.....rokovnik je presladak
![]() a to za pregibe i pucanja sam već negdje objasnila......ti ovo ostavi za ogledni primjerak........pa kad te krene premazivanje bojom po pregibima sjeti se kako to može završiti....
![]() |
|
![]() |
|
andora2 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 16 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 377 |
uf..nisi jedina koja mora svašta pisati da se ne zaboravi i čini mi se da ćeš dobro iskoristiti ovaj rokovnik , zato mijesec dana rada nemoj šmirglati već na posao(drugi rokovnik)...
![]() |
|
Iskustvo je divna stvar.Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovo načinite.
|
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
divan rokovnik, taman u skladu samnomimojom učionicom..sada ćete me zaraziti i time, pa ću morati i rokovnik sređivati.....
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
Felina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 534 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
andora2 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 16 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 377 |
Krasna kutijica vedrih i veselih boja,samo me muči to što neznam je li to kombinacija ili jedna salveta,u oba slučaja.....
![]() |
|
Iskustvo je divna stvar.Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovo načinite.
|
|
![]() |
|
Samo jedna salvetica tj. samo pola salvetice. Hvala ti na komplimentu
|
|
![]() |
|
Šabica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 358 |
baš je vesela i proljetna salvetica.
Preslatko. |
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Hm...kako ovo nisam primjetila u Friško..????
Kutija ti je famozna, fa-mo-zna!!!! Guštam je gledat! ![]() ![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
Prelijepa kutija,a grančica na njoj me podsjeća na naš behar kojim je u ovo doba prekrasno mirisao.Nekad bilo,sad se spominjalo.....
|
|
![]() |
|
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
moram priznati da sam rokovnik preskocila... namjerno... puno preeeevise leptira za moj ukus, ali ono sto sam ipak vidjela zahtjeva puno rada i kombiniranja i svaka ti cast na tome...
![]() ali zato mi je kutijica super.. i sama imam tu salvetu vec jako dugo vremena i svaki put je "preskocim"... a vidi kako je zapravo dobro... odlicna cak ![]() |
|
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
sad vidim da mi je ovo promaklo!ove dane nisam baš bila redovita pa i nisam stigla sve pregledati1Preslatka kutijica,vedra,vesela,proljetna!bravo!
![]() |
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Prvo,ja obožavam leptire,drugo kutijica,pastelne i vesele bojice.Prvi put vidim tu salvetu.
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
kutijica je vesela,proljetna,pastelnih tonova,bas po mom gustu. odlično felina
![]() |
|
![]() |
|
vania ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 12 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 128 |
![]() |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
kutija je krasna,toliko njeznih boja na jednom mjestu.
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
kutijica mi je preslatka bez previše filozofije pri obradi ,neka salveta govori sama za sebe
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1516171819> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |