Bergenijino cvijeće |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4041424344 67> |
Korisnik | |
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Woow clematisi su predivni..poseban mi je ovaj crveni..Ma uostalom kod tebe je sve lijepo..
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Ja ne znam što mi je ljepše, gizdavi klematis ili ovi krasni rascvjetani grmovi sa sitnim cvjetićima.
Uglavnom, prekrasno je kod tebe. Kolika je ta vajgela? Moja je mali grmić, a tvoja mi se čini jako velika. |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
OTOK; dobro ti se čini!
Ima dugačke grane (široka je) i visoka je preko metra!
To mi je nasljedstvo od svekrve koja ju ima odavno i nije ju posebno oblikovala pa je rasla malo na divlje! Da je malo manja na tom mjestu bi više odgovarala ali polako................... da se sveki ne prestraši i da me ne potjera!
|
|
![]() |
|
Baka Bea ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 19 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2451 |
Nepoznata biljka za kamenjar je Horminum pyrenaicum, 25 cm, cvate 6-8 mj. plavim cvjetovima. H. p. 'Rubrum' cvate ružičastim, a H. p. f. alboviolaceum bijelo - ljubičastim cvjetovima.
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Hvala Baka Bea!
Znam da pametni pišu ali .....................
![]() ![]() |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
To sam čekala
![]() ![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
nastavak price puno mi se dopao
![]() ![]() |
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Došla, vidjela i ponovno ostala paf
![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
bergi, tvoje dvorište konstantno oduševljava, clematisi su fenomenalni
![]() da ne zaboravim...vidjela sam da si pitala za cobeu...stavi ju na sunčano mjesto, možeš i u vrt, ali kontinentalnu zimu neće preživjeti vani, moja je preživjela u kući i sad sam ju preselila u vrt...nadam se da joj neće biti stresno preseljenje |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Tvoji klematisi su prekrasni,a viegela svu svoju raskoš pokazala,ma i sve drugo,sve mi je pre-predivno
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Bergić, predivno je riječ koju jako često kod tebe upotrebljavam. Već na onoj slici masline pogled mi je bježao u desni kut prema kamenjaru....
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
muhlenbergia ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 18 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 2241 |
Divni klematisi,kod K.multi blue bude sve više punjeni cvijet kako stari.Da li su vam stradale masline ove zime?
|
|
![]() |
|
Hvala dragi moji cvjetoljupci!
Kontessa -
![]() Muhlenbergia - masline u mom dvorištu se nisu smrzle ali one na jednoj njivi jesu (samo neke na svu sreću). Ali to je normalno kod nas. Svekar stalno pokušava zasaditi nove. Tako jedno par godina sve bude super, pa dođe jača zima i smrznu se pa ih otpile do dna..............itd
![]() Anaida, Mira, ivna, gioia, lantana, anči, OTOK, stefkaja -
![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Danas sam šetala tvojim vrtom sa MM. Ipak je to vrt u njegovoj Kalifoniji. Pravio se važan kao da je njegov
![]() Toliko cvijeća, tako lijepo i skladno posloženo, uredno, i diskretno i raskošno ...
Bergenija - fantastično !
|
|
![]() |
|
Hoya, morat ćete doć u Kaliforniju, kod mene! Nema druge.........
![]() ![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Kad budem išla kod njegove tete u Bariće!
|
|
![]() |
|
Ok, dogovoreno!
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Tvoje cvijeće je pravi ukras cjelog tvog malog mjesta. |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Ponovna šetnja tvojim vrtom... prelistavanje stranica unazad... zastajkujem... divim se ... učim...
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4041424344 67> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |