Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Bergenijino cvijeće
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Bergenijino cvijeće

Odgovori Odgovori Stranica  <1 4041424344 67>
Korisnik
Poruka
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3563
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Svibanj 2010 u 20:23
Woow clematisi su predivni..poseban mi je ovaj crveni..Ma uostalom kod tebe je sve lijepo..
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Svibanj 2010 u 20:28
Ja ne znam što mi je ljepše, gizdavi klematis ili ovi krasni rascvjetani grmovi sa sitnim cvjetićima.
Uglavnom, prekrasno je kod tebe.

Kolika je ta vajgela? Moja je mali grmić, a tvoja mi se čini  jako velika.
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Svibanj 2010 u 21:24
OTOK; dobro ti se čini!
Ima dugačke grane (široka je)  i visoka je preko metra!
To mi je nasljedstvo od svekrve koja ju ima odavno i nije ju posebno oblikovala pa je rasla malo na divlje! Da je malo manja na tom mjestu bi više odgovarala ali polako................... da se sveki ne prestraši i da me ne potjera!
Na vrh
Baka Bea View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2451
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Baka Bea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Svibanj 2010 u 21:25
Nepoznata biljka za kamenjar je Horminum pyrenaicum, 25 cm, cvate 6-8 mj. plavim cvjetovima. H. p. 'Rubrum' cvate ružičastim, a H. p. f. alboviolaceum bijelo - ljubičastim cvjetovima.
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Svibanj 2010 u 22:17
Hvala Baka Bea!
Znam da pametni pišu  ali .....................ConfusedSleepy
Na vrh
anči39 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3042
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anči39 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Svibanj 2010 u 23:04
smile55za clematis !
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Svibanj 2010 u 23:06
To sam čekala Clap, clematisi su za 5, a kamenjar kao i uvijek prekrasan, maslina se lijepo oblikovala, moje je nakrivila bura LOL, uvijek mi je lijepo prošetati tvojim vrtom. Wink
život je more
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Svibanj 2010 u 23:32
nastavak price puno mi se dopao i sve ostalo naravno
Na vrh
ivna View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2773
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2010 u 09:24
Došla, vidjela i ponovno ostala paf smile39! Što izdvojiti ? Ama baš ništa, u kompletu zaslužuje svo tvoje cvijeće divljenje!
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2010 u 11:06
bergi, tvoje dvorište konstantno oduševljava,  clematisi su fenomenalni Thumbs%20Up
da ne zaboravim...vidjela sam da si pitala za cobeu...stavi ju na sunčano mjesto, možeš i u vrt, ali kontinentalnu zimu neće preživjeti vani, moja je preživjela u kući i sad sam ju preselila u vrt...nadam se da joj neće biti stresno preseljenje

Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2010 u 11:29
Tvoji klematisi su prekrasni,a viegela svu svoju raskoš pokazala,ma i sve drugo,sve mi je pre-predivnoThumbs%20Up
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2010 u 14:25
Bergić, predivno je riječ koju jako često kod tebe upotrebljavam. Već na onoj slici masline pogled mi je bježao u desni kut prema kamenjaru....
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
muhlenbergia View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2241
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje muhlenbergia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2010 u 16:46
Divni klematisi,kod K.multi blue bude sve više punjeni cvijet kako stari.Da li su vam stradale masline ove zime?
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2010 u 16:57
Hvala dragi moji cvjetoljupci!
Kontessa - Tonguehvala za odgovor o cobei, i ove sam je godine malo zaštitila preko zime ali iskreno još nije počela rasti! Valjda će kad malo zatopli!
Muhlenbergia - masline u mom dvorištu se nisu smrzle ali one na jednoj njivi jesu (samo neke na svu sreću). Ali to je normalno kod nas. Svekar stalno pokušava zasaditi nove. Tako jedno par godina sve bude super, pa dođe jača zima i smrznu se  pa ih otpile do dna..............itdWink

Anaida, Mira, ivna, gioia, lantana, anči, OTOK, stefkaja - smile78

Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2010 u 17:07
Danas sam šetala tvojim vrtom sa MM. Ipak je to vrt u njegovoj Kalifoniji. Pravio se važan kao da je njegov Wink
Toliko cvijeća, tako lijepo i skladno posloženo, uredno, i diskretno i raskošno ...
Bergenija - fantastično !

Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2010 u 17:12
Hoya, morat ćete doć u Kaliforniju, kod mene! Nema druge.........WinkPozdrav tebi i TM!Wink
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2010 u 17:22
Kad budem išla kod njegove tete u Bariće!
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2010 u 18:30
Ok, dogovoreno!Wink
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2010 u 21:31

Tvoje cvijeće je pravi ukras cjelog tvog malog mjesta.

RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
lucy View Drop Down
Trajnica
Trajnica
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 2541
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lucy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2010 u 22:53
Ponovna šetnja tvojim vrtom...  prelistavanje stranica unazad... zastajkujem... divim se ... učim...
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 4041424344 67>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.