Početna stranica Početna stranica > Ostalo - Sve i svašta o biljkama i cvijeću > Dnevnik radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Kat.Rea - moj dnevnik
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Kat.Rea - moj dnevnik

Odgovori Odgovori Stranica  <12345 15>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 5433
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2010 u 22:03
Sarić, ja ti njih imam puno, a ove su bile između lukovica i trajnica koje se po zimi i u rano proljeće nisu vidjele, ali sada treba mjesta trajnicama, pa ja njih počupam, ali bez brige još ih ostane koje če baciti sjeme i več početkom jeseni ću imati mlade potočnice. Ma dovoljno je jedan grmić ostaviti malo duže i od njega ima puno mladih, a ponekada samo pošišam ocvale grane a iz korijena potjeraju novi cvjetići...
Danas smo penjačicu digli na luk smile213i nije bilo puno potrganih grančica Big%20smile.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2010 u 16:19
kak to misliš, počupala si potočnice, draga Katica?
Kaj ih ne ostavljaš za drugu godinu?
lijepi pozdrav
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Svibanj 2010 u 21:36
S obzirom da jučer nije bio dan za "vrtne radove", nakon terapija u ručka sam malo odmorila pa sam sa MM išla u trgovinu. Dok smo odlazili od kuće sijalo sunce, 20-ak minuta kasnije hočemo van iz Konzuma a ono pljusak. No još smo morali ići po farbu za vrata i luk za ružu penjačicu i MM se nije išlo jer pada kiša, a ja mu velim dok dođemo do trgovine prestati će... a trgovina je cca 200 m zračne linije i stvarno dok smo došli tamo još je samo par kapi palo...
Zato sam danas bila vrijedna i pofarbala luk za penjačicu, a ako Bog da sutra bar malo suhog vremena, još jednom pofarbam i ruža ide gore...
Još sam do noći uspjela samo porezati ocvale cvjetove presličica i počupati potočnice......
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Svibanj 2010 u 21:44
Na grančicama nikada ne ostavljaj više od 3 pupa.... sada ti tjeraju mlade dugačke grane, od njih ništa ... čim malo potjera odreži ju na 2-3 lisna pupa, natjeraj ju da tu stvori kao "malo stabalce" da se razgrana, napravi krošnjicu. Kada dobiješ tu krošnjicu, onda će ti cvjetati.
Neke grane će kada ju odrežeš, opet potjerati samo jednu granu i opet odrežeš i opet samo jednu.... tu na proljeće cvakni da ostanu samo 2 pupa na početku grane, jedino ako hočeš da ostane tako dugačka zbog toga što pokriva neku sjenicu ili nešto, da radi hlad...
Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3563
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Svibanj 2010 u 19:47
Kat.rea daj molim te neke upute kako natjerati gliciniju da procvate..mislim da je u biti stvar u tome što ju moja sveki krivo orezuje, ja otkad sam tu nije nikad cvala..
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2010 u 23:46
Ma več ne mogu u nižu, ja sam ti u brzini "rakov korak"...jedan naprijed, dva natrag, kud češ niže......
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2010 u 23:09
a nemrem ni ja vjerovati, ali ostavit ću ja nju još neka stoji...ne smeta Wink
opet te kičmitis primio? Confused nije čudo nakon ovoliko obavljenog posla, ali očito ćeš morati ubaciti u nižu brzinu katek Embarrassed
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2010 u 22:55
Forzicija moj svekar jedva čeka da mu  daš neki zadatak, a u biti je nešto kao dr. Baltazar, stalno nešto smišlja i izmišlja... nekada je to super ideja, a nekada...balt,balt, baltazaaaar....LOL. Dok MM naprotiv, nema ni trunke njegove volje za takvim radovima, ali niti ideje...
Konti, pa ne mogu vjerovati da se nije primila......
Eh, da ja sam opet malo bila van pogona ili na prisilnom "izležavanju", ali danas sam čak nešto i radila.
Prošli utorak, tj. 04.05. sam počela uređivati "moju površini mjeseca". Krenula sam od onoga dijela gdje se na prethodnoj slici vidi štih u zemlji...
Znači več prije sam između dvije aronije posadila bijeli jorgovan, a sada sam uz žicu presadila nekoliko suncokreta koji su se samozasijali u povrtnjaku, pa uz žicu još ubacila sjemenke dragoljuba.  Lani sam sijala lupinuse i od njih su mi ČAK 2 opstala, a u jesen sam dobila lupinuse , čini mi se od SilveK, pa sam i njih posadila. Lani sam dobila sjeme od niskih dalija od Shashe, posijala ih i čak su mi i cvale, a kako su dugo cvale ja sam ih u jesen kada je več zahladilo izvadila iz zemlje i posadila u tegle, a onda kada je počelo smrzavati sve skupa je završilo u podrumu. Nisam imala predođbu kako će se one održati, ali sada kad je zatoplilo izvadili smo ih iz podruma i na moje veliko iznenađenje one su počel rasti. E pa da se ne muće u teglama i one su završile u novom cvjetnjaku. Još sam posadila gilardije od Shashe i zečeke ( zečja uha) od Mačka i to je bilo to za taj dan što se cvjetnjaka tiče. Kada je sadnja u tegle balkonskog cvijeća tiče i tu sam krenula, posadila pelargonije koje sam si uspjela zapelcati u dvije žardinjere, s time da sam stavljala dvije pelargonije, a u sredinu silver koji sam kupila na placu.
A onda je došla srijeda, moja nesretna srijeda......Dan je bio oblačan, kiša bi nebi, vrijeme se muči, a onda se i ja mučim...Imala sam kontrolni pregled kod fizijatra, a on čim me je vidio pita šta sam se zgrbila, očito je vidio ono čega ni ja nisam svjesna... no ja velim kada se vrijeme muči, onda se i ja mučim, kao da je to najnormalnija stvar......
 Da ne dužim, nakon razgovora sa njim, pa sa mojom  doktoricom i dogovora oko nastavka terapija, krenula kući, ali prvo otišla u jednu, drugu , treću trgovinu... i dok sam došla doma grba boli li boli. Do navečer totalna koma...... U četvrtak cijeli dan preležala, jedva se do WC dovukla, nakljukala se svojim tabletama i dok one drže nekako, ali kada popuste kooooma. No kako vrag ne spava... u četvrtak navečer majstor javi MM da je drugo jutro u 7,30 kod nas, dolazi raditi ogradu...... a MM ima od jutra zakazane obaveze na terenu. Panika...... pokušava doći do majstora, odgoditi, no on se više ne javlja..... a ja ležim nepokretna... treba koordinirati, nema tko...
U petak ujutro MM pripremi pijaču, skuha kavu i ode reći svjim starcima da ponude majstore sa pripremljenim, jer ja ne mogu, nepokretna sam...... svekar, dođe, iznese pijaču, ali zove svekrvu da ona iznese šalice i čaše, a ona, naravno, mora napraviti nauku, kako se ja nemogu ustati, kada sam jučer normalno hodala......Angry i onda se sjetim Franjice koja je rekla dođe mi da odem na stan i hranu na državni trošak...... Da, cure iz Zg će se sjetiti, to je ona ista osoba koju sam ja vozala po bolnici, cijelu noć čubila u bolničkom hodniku, a kada meni treba pomoć....... Katice tko te šiša......
No, nakon jutarnje konfuzije i panike, majstori su počeli raditi, poslije sam čak mogla malo izići iz kuće dok mi je tableta djelovala i sve u svemu ograda je napravljena, vrata sa lukom za penjačicu postavljena...... i idemo dalje. Čeka se  rašalavanje parapeta ograde, pa onda može početi uređivanje zemlje i sadnja...
S obzirom da u cvjetnjak još ne mogu, jučer sam u kući malo sređivala afričke ljubičice koje sam u jesen zapelcala, dodal im zemlje, posložila u teglice koje sam prošli tjedan kupila, pozaljevala cvijeće na lodži... moj mali rasdnik u kojemu ima svega, svega što čeka svoje mjesto pod suncem u novom cvjetnjaku.
Danas je pak bio nastavak presadnje pelargonija u žardinjere za balkon.
No kako ono kažu u reklami...... ali to nije sve, tako je i kod mene, jer svekar je ujutro pokosio dvorište, a oko panja gdje imam dosta ljubičica nije pokosio, zaobišao ih je, pa sam ja to morala ručno srediti, a s obzirom da mi se tu naselilo dosta zlatnice, koja je lijepa dok cvate, ali inače je prava pošast koja sve drugo guši i uništava, ja sam uzela nož i kantu i pomalo čupala i izrezivala maksimalno sa korijenom, a da bih to mogla raditi donijela sam si malo veći karton, pa sam na njemu malo klečala, malo sjedila i nekako uspjela to dotjerati... a kanta... kanta je zbog toga da to što sam počupala bacim u smeće, jer to ni u ludilu ne smije u kompost.
I pojedoše me komarciiiii. Ima ih mali milion, a na meni rojevi, sa sprejom ili bez...... i dok sam cvijeće sadila jer sam bila u hladu iza bora i pred noć kada sam kupila travu od košnje...... izludili su me.
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Svibanj 2010 u 21:07
katek kod tebe uvijek akcija Smile
odlično se svekar dosjetio ovog starog oluka
ovo sa velikim listekima je glicinija? dobro..sad definitivno znam da se moja ni primila Confused

Zagorski bregi
Na vrh
forzicija2005 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 826
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje forzicija2005 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Svibanj 2010 u 18:03
Ohoho jesi ti vrijedna ženo svaka čast a tek tvom svekru skidam kapu rijetko koji muškarac hoće tako raditi po dvorištu blago tebi pa imaš takvu pomoć.
Baš mi se sviđa ovaj tvoj vrtek i redovno ću pratiti dešavanja u njemu pozdrav smile113
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Travanj 2010 u 22:02
E da ta akcija je bila prekjučer i to zahvaljujući mome vrijednom svekru...
Jučer ja njega pitam za stari crijep, znam da ga ima negdje, ali nemam pojma kamo ga je složio, a onda mu velim da bih uz drugog susjeda ( gdje ne radimo ogradu), uz postojeću žicu u zemlju ukopala crjepove, da mogu malo poravnati zemlju, da ona ne "bježi" na susjedovo, a i da mi se iz njegovog dvorišta i vrta ne šire stalno koprive i kupinje...... Nato veli svekar da bi mi bio bolji lim od starog žljeba za to...... ja ga malo gledam, nije mi baš jasno kako on to misli, ali nakon malog objašnjenja velim može... i za čas čujem ga da več lupa u svojoj "radionici" i ravna lim. Nema odmaranja, ja štih, budak, motiku u ruke i k ogradi, napravila jarčić i evo njega sa limom i uz njegovu i MPS pomoć lim je postavljen
lim-%20graničnik
tu se vidi lim... lani sam između čempresa i ograde ( čempresi su bili posađeni 1 m u naše dvorište zbog šišanja) posadila 3 grmića aronije i za sada je jedino to posađeno, pardon jučer sam još posadila između 1. i 2. grmića bijeli jorgovan koji mi je Bigi donijela od svoje svekrive. Ona mala glicinija što se vidi naprijed je izvađena i drugi tjedan će krenuti nekam na put... a iza... iza ograde je susjedov đumbus koji još dobro izgleda u odnosu na ovo...
đumbus%202
 mislim da vam je jasno zašto sam trpila svoje ružne čemprese, ali ne zvala se ja Katica, neče taj pogled dugo biti takav...... moram to nekako zakumflirati, sakriti...
Mislila sam da će danas biti nastavak radova, no poslije ručka sam si skuhala kavicu, odnijela na terasu, uzela očale i časopis i izvalila se u poluležeći položaj Wink. Uživancija... sunce grije, ali me ne prži jer me štiti glicinija, koja tako fino miriši, ma šta fino, opojno... popila gutljaj kavice, malo čitala i moje okice se sklopile, začorila ja na terasi...... poslije sam išla u trgovinu... jednu drugu, treću... i u Po....ma kupila 6 ukrasnih teglica za cvijeće i 2 šalice, sve po 9,99 kn i dvije šalice po 6,99. A šalice će isto poslužiti kao ukrasne teglice za afričke ljubičice, jer imam usku dasku na prozoru pa ne mogu naći tako malih teglica... tak da sam se dosjetila jadu, ali ni šalice ne rade više "normalne", nego nekakve uske i visoke, pa je i njih teško naći u odgovarajučoj veličini ...

Na vrh
ivna View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2773
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2010 u 21:38
Ovo volim vidjeti, AKCIJA ideeee Clap, ma bravo Kate nek si ih prodrmala da se pokrenu, sad neće stati dok ne dovrše Wink.Zaivdim ti na tako lijepoj gredici, ma čudesa ćeš ti tu napraviti, ne sumnjam,samo ipak nemoj se previše oduševiti;čuvaj leeeeeđa!
 Ovdje sam došla u stvari da ti još jednom zapravo zahvalim na poklonu a ostala dosta dugo Smile, pozdrav draga!
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Travanj 2010 u 21:49

Moja ruža penjačica je, kako je jednom Hoya rekla, zaštitni znak moga dvorišta... a li ta lijepa ružna ima jako ružni improvizirani luk, da ja već dugo cimam MM da nešto napravimo po tom pitanju, ali to je kao da lokomotivu pališ na guranac, dok meni ne pukne film...... A kada mi pukne, prvo  se moram pošteno , a onda on uzme telefon ili mob i nekoga nazove...... ponekada je to samo deklarativno, a ponekada i nastane nekakva akcija iz toga.  Tako je prošle jeseni, nakon moga monologa, nazvao jednoga čovjeka i dogovorio da će doći k njemu dogovoriti da nam napravi nova vrata i luk iznad..... ali, dogovorio da će se doći dogovoriti... i na tome je i ostalo. No ovoga proljeća sam ga podsjetila na taj "dogovor" i onda je ipak krenula nekakva akcija. Sve u svemu, nova vrata sa lukom za penjačicu su gotova, danas dovežena, sada samo treba izvesti građevinski dio. Ali kada se več bude betoniralo, predložila sam MM da do susjeda postavimo novu ogradu sa betonskim parapetom, jer je sada ograda bez parapeta, pa je prošle jeseni bila parada sa Reom i susjedovim pesom...... kopali su svaki sa svoje strane, a svekar i MPS zatrpavali, ali dok su oni jednu rupu ztrpali i ogradu učvrstili, ovo dvoje su več drugu skopali LOL i tako je trajalo par dana. I tu se MM složio sa mojim prijedlogom, jer treba "sačuvati" ljubimicu...... deklarativno. A do susjeda su čempresi koje ja već dugo hoću počupati, posječi, ma bilo što samo da ih moje oči više ne gledaju.

Nemam, baš neku njihovu sliku, jer su bili preružni za slikanje
zimska%20idila%20-%20tuje
ali ovo pod snijegom je blaža verzija, sad si zamislite da snijega nema, a čempresi i dalje vise na sve strane, ali sam i se neće i neće posjeći.
Jučer ja na dvorištu pitam svekra jel mu MM šta pričao o tome da ćemo ih sjeći i da ćemo raditi ogradu, jer znam da se MM ni pos...i ne može bez svoga oca, a kamoli takav posao napraviti, a on veli pa jeeee nešto. Nato se poplela MVS sa svojim "pametnim" komentarima, tak da sam ja ko furija otišla u svoj dio dvorišta. No brzo je došao svekar, sa idejom da on i MPS posjeku bar ove grane koje vise na sve strane... naravno da sam se složila. I eto njega sa sjekirom i mlat sim, mlat tam, začas posjekao deblje grane koje su visile, MPS uzeo tačke i zvozio ih na hrpu gdje čemo ih zapaliti, (to nebum mogla zdrobiti za kompost, jer je previše). I sinoć je moja prije raskuštrana živica izgledala kao očerupana kokoš LOL.
Danas ujutro, ja oprala kosu i dođem u DB i čujem nekakvo lupanje na dvorištu, pogledam kroz prozor i imam šta vidjeti, svekar več posjekao pri zemlji 2 čempresa, a ubrzo je to ovako izgledalo
 a u gornjem dijelu slike se vidi i razlog zašto sam dugo trpila te ružne čemprese, đumbus u susjedovom dvorištu, koji on nikako da raskrči, pa sam ih trpila iako su mi ružni da nemam još ružniji pogled na susjedov nered ......
nered
tu se vidi dio moga dvorišta, gdje su bili čempresi, u pozadini je susjedov nered, a meni je najvažnije što je akcija započela, sad se mora nešto i napraviti, a iza 1.5. radimo ogradu, a poslije građevinskih radova nastupam ja sa sadnjom. Tu sam dobila gredicu dužine 10,5 m i još otprilike toliko uz drugog susjeda, koji nema baš takav đumbus ali... ni puno bolje. Držite mi fige, da uspijem ove godine barem nešto napraviti od  ovoga......
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Travanj 2010 u 09:34
svaka čast dragom mužeku...uz njega ne moraš ni razmišljati...odlična priča.
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Travanj 2010 u 14:30
ma nebu zime...a nadam se da nebu ni mraza Embarrassed

Zagorski bregi
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Travanj 2010 u 14:24
Franjice dobro si primjetila, jedino je sveki falila, a  da je došla onda bi padali kojekakvi "pametni savjeti", ja bih mijenjala farbe i kolutala očima, dok joj sinek ne bi rekao . Što se ruže tiče, ideju sam dobila na CIF-u, a ništa me ne košta da probam, zar ne? Hvala na pitanju, krenula sam opet na terapije i čini mi se da pametniji popušta LOL, a to nisam ja...
Bigić, imaš prav, sad su mirni do jeseni...
Konti, ja mislim da si je dečec i mislio da bu dobio iza uha, kak sam ga ja gledalaLOLLOLLOL.
Ja sam svoje trube posadila, ma mislim da ipak više neće biti nekih hladnoća......
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Travanj 2010 u 12:45
dobro da mali u dućanu nije jednu iza uha dobio uz pitanje zakaj te slijedi smile96
znači sad već mogu anđeoske trube van posaditi?

Zagorski bregi
Na vrh
bigmamma View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3466
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bigmamma Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Travanj 2010 u 21:00
Katek, izgleda da su nam "jače" polovice jučer imale dobar dan. Naradili se, vidim. I moj se potrgao ko i tvoj. Sad su do jeseni na miru!
Na vrh
FranjicaZG View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 4567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FranjicaZG Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Travanj 2010 u 17:41
čuj komadiću pa tebi sve bolje ide, zaposlila i TM i svekra i princa....samo ne čujem ništa o sveki, ona vjerojatno sadi svekrvine jastuke ili jezike...morala sam malo obnoviti znanje o tvojim umjećima a čarobiranje s ružom me fasciniralo.
Prošle sam godine MPK za ročkas kupila jednu stablašicu (poznati rasadnik, dijete išlo u razred sa MPS pa nije bila preskupa) i danas se MPK i MMZ pohvalili da je procvjetala a već smo mislili da ju je napala pepelnica.
Za sebe sam preškrta dati toliko novaca pa ću čekati do proljeća da vidim kako je tvoj eksperiment uspio pa onda i ja u akciju.
Kako napreduju terapije? Ima li rezultata?
Na vrh
lukaccc View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 203
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lukaccc Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Travanj 2010 u 21:38
nasmijah se dobro
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12345 15>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.