jedan friški vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 252627 |
Korisnik | |
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dobrodošla maestral i uveseljavaj me sa slikama tvog vrta
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
u međuvremenu, dobrodošla i navali sa slijama!
|
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
![]() |
|
maestral ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 392 |
Ne ide, morat ću probat kasnije
|
|
![]() |
|
maestral ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 392 |
Evo odlučila sam otvoriti svoju temu, nadam se da ću uspjeti sa slikama. Moj vrt je još u nastajanju, ima tu puno posla (i teže fizikale..) Nisam željela čekati da sve bude gotovo, pa već par godina bockam i premiještam biljke.
Pozdrav svakom tko naiđe! A sad da probam s prvom slikom... |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 252627 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |