Trišino dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 154155156157158 243> |
Korisnik | |
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hoya da si barem mogla biti s nama, no bit će još dana i rođendana.
Lantana kad dođeš u Rijeku organizirta ćemo feštu u tvoju čast - čekamo te.
Ja jednostavno moram pokazati i ostale poklone koji su me neobično razveselili, jer nisu važni pokloni, niti vrijednost, važan znak pažnje svima nama.
Naša draga Mare koja je prava majstorica u dekupaž tehnici, strašno me obradovala ovo divnom i praktičnom kutijicom
![]() Ovaj me poklon posebno iznenadio, jer zbilja došao nenadano. Felina je naša članica na dekupažu, rođena istog datuma kao i ja i sjetila se, po Mare poslala ovaj neobično ukrašen crijep. Vidjela sam i njene druge radove, to je zaista fantastično.
![]() Naša cvjetna gljivarica Jagoda napravila mi je tako maštovit buketić - zamislite kombinacija ciklama i gljiva - mislim lisičarki, pa još imam i večeru.
![]() Da više ne nabrajam tko je što donio, jer to nije ni važno, tu su se našla još tri preslatka cvjetka. ovu ljubičasto je vanilica, a ovo drugo moram pitati što je.
![]() Naravno našlo se tu još ponešto što nema veze za cvijećem, niti dekupažom, a između ostalog moja najdraža poslastica bajadera, kojoj dajem prednost pred svim kolačima i to čak komada 2.
Malo sam "sišla" s uma, pardon s teme, ali evo odmah se vraćam, jer dan prije dobila sam dipladeniju koju već duže kibiciram.
![]() i sobni kesten, kojeg moram priznat nikad nisam vidjela.
![]() Sve je već presađeno i smješteno većinom u vaze, a nešto i u dvorište, pa ću kad sve poslikam staviti nekoliko slika osvježenog i rascvjetanog dvorišta.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Draga Triša,predivne poklone ste dobili
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
predivni pokloni
![]() |
|
![]() |
|
springy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 05 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 447 |
Krasni pokloni, krasan vrt sa krasnom kolekcijom bilja!!! Često navratim na ove stranice, potajno gledam i divim se!
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Treba to sve vidjeti uživo. Onda tek nastaje čuđenje!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
springy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 05 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 447 |
A vjerujem!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Hvala, jučer su moje drage prijateljice-forumašice vrt gledale s malog balkona, koji je ujedno i ulaz u moj stančić, jer u vrt ionako sve ne bi stale, jedva smo se ložile po stepenicama.
![]() |
|
RIJEKA
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Prekrasne poklone si dobila
![]() |
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Triša, slažem se s curama, stvarno su ti super pokloni, mogu misliti koliko si se obradovala. Onaj četkovac je prekrasan, imaš divne prijateljice, ali mi se jako svidio onaj rad koji ti je poslala naša OTOK...
![]() |
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
Mali kaktus, hvala ti lijepa, dođi opet u moje dvorište kad bude sunčano. Dada, da naša je Otok baš svestrana, na žalost rijetko idem na stranice dekupaža, ali kad svratim uvijek sam oduševljena čudesnim radovima.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
nuna ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 812 |
Predivna dipladenija.Od skora je i ja imam.
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
Nuna, pomalo se bojim te dipladenije, valjda nije jako zahtjevna, jer je zbilja predivna.
Sarice hvala ti, ma sve je u redu, obožavam primat čestitke .
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Joj kad sve tako nešto vidim kod tebe sad tek shvatam da nema potrebe da sebi nešto kupujem vidim da ču imati sve
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
forzicija2005 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
![]() |
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Priključujem se čestitkama. Živjela, Triša!
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Darovi samo takvi - juhuhuhuu!! Ovaj sobni kesten (hmm, meni su rekli da je to biljka avokada) imam i ja. Potpuno je nezahtjevan, malo vode, u hodniku mi stoji i raste dečko već dvije godine. Nekoliko listića mu je otpalo, ali novi mu narastu i to je to. Čak sam ga morala i malo šišati jer je u visinu potjerao pa mi je ozgubio kompaktnost.
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
primorka ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 769 |
Super pokloni Triša!
Ali tako i treba biti jer očito to i zaslužuješ.
I nek te dugo dugo uveseljavaju tvoje prekrasne biljke.
|
|
Tko ima "zašto" zbog kojeg živi, može se nositi s gotovo bilo kojim "kako"
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Pišemmmmmmmmm pišemmmmmmmmmmmm i poruka ode u vraga........... briši -ne mogu ti se javiti
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 154155156157158 243> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |