OTOK - moji radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 23> |
Korisnik | |
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Hvala vam na pohvalama za moju swap staklenu sliku. Moram neskromno proznati da me je baš ponijela inspiracija i da sam i ja zadovoljna kako je ispalo.
A sad nešto klasičnije, za moju forumsku prijateljicu koja obožava cvijeće, naročito plavo ![]() |
|
![]() |
|
Angell ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 225 |
Ajme meni ova zadnja slika mi je nešto posebno..prekrasne boje,oduševila me je,dugo sam ju gledala i divila se..svaka ti čast..
![]() ![]() ![]() |
|
Slab je onaj koji je izgubio vjeru u sebe.
|
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Baš sam tila nać tvoj rad, pa uđi tamo, uđi ovamo...i evo konačno te nađem...rad mi je savšen, a za manistru...ma svaka čast! Ideja i više nego odlična!
![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
Ajme, OTOK, kako dugo nisam bila u Razni hobi, pa sve od jaja nadalje je fenomenalno!!!
Mramorirana jaja odlična, ono što je izniknulo iz njih još bolje, a kompozicija tog dvoje neprocjenjivo dobra ![]() Sličica za mladu (nadam se ne previše naivnu ![]() ![]() Ali swap za Izzy, I'm speechless, sve sam ispucala komentare, nešto apsolutno savršeno izvedeno... I da ti komplimentiram, bila sam uvjerena da si rukom crtala cvjeteke i čudila se preciznosti i volji ![]() ALi ideja s manistrom (tjestenina? ![]() ![]() |
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Otok, ti si čisti genije!
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Najprije su trebale biti perlice, ali sam imala samo okrugle, bojala sam se da će otpadati. Onda sam išla tražiti male botuniće (dugmad), ali ni to nisam našla. Pa su mi na pamet pale zvjezdice za juhu (paštica, tjestenina). I nju sam jedva našla, nije prodavačima baš bilo jasno zašto neću tjesteninu abecedu ili taranu, nego sam baš zapela za zvjezdice
![]() |
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
aaaaaaa znam ja šta je manistra
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pogodak u sridu.
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Otok super ti je ovaj proljetni uradak, mogu ja pogodit od čega su cvjetići, od manistre...
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
meni su cvjetići odmah zapeli za oko kad sam vidjela slikicu i jurim ovdje vidjeti to malo bolje i eventualno skužiti šta i kako kad ono šipak
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Proljetni swap, a ja u paru sa Izzy. Hm, težak zadatak. Htjela sam da bude nešto ne baš uobičajeno, razigrano, zgodno. Tema - proljeće. Krenula sam crtati, a nisam znala kako ću dovršiti rad - kao i obično. Onda me nešto ponese i rađaju se ideje.
Evo što je nastalo ![]() i malo detalja ![]() ![]() ![]() Sve je bilo nacrtano, osim ovih cvjetića. a oni su bili presitni za crtanje. A kakva je to proljetna livada bez cvijeća i stabla ako nisu rascvjetana? Nakon malo razmišljanja, odlučila sam cvjetiće napraviti od ....... možete li pogoditi od čega? |
|
![]() |
|
Angell ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 225 |
Sveti
|
Slab je onaj koji je izgubio vjeru u sebe.
|
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
Sve pohvale za ovakve ideje.
|
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
joj,kako mi uleti ovaj drugi smajlic .i z v i n i.
|
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
pticica mi je prelijepa,mogu misliti kad se uokviri kako ce to dobro figurati. svaka cast.
![]() ![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
ozelenila se jaja a ja ih nisam vidjela do sad..genijalno i tako simpa kad nemas sta na stol od dekoracija staviti...fanatsticno... a slika mi je super... zvala ti to igranjem ili kako god konacan rezultat je fantastican!!!
![]() stavrno imas ideja i jedva cekam vidjeti nove... |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
sad sam tek vidjela tvoj recept za dobru kajganu
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() slikica je baš dobra,sviđa mi se kako pršti bojama
![]() |
|
![]() |
|
Rose i Primavera
![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 23> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |