Monnina radionica nakita |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 24> |
Korisnik | |
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ti spadaš u one koje mi je više dosadno komentirat jer se mogu samo ponavljam.
Same radove kad vidim...ostanem zatečena...svaki put...za svaki tvoj rad... Maštovita, prava umjetnica, straaašno uredna,....ma sve si komplimente i navedene i one koji nisu, već pobrala. Ti si tako predivno svoja! ![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Nastavak Pink faze....
![]() |
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Hvala UltraDwlux
![]() 2 para novih naušnica iz moje Pink faze ;)
![]() |
|
![]() |
|
UltraDwlux ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 396 |
Ohohohohoh kako maštovito :) onaj čokoladni set je pogodak za mene
![]() |
|
![]() |
|
Hvala, hvala drage cure!
![]() |
|
![]() |
|
Lilly Vanilly5 ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 08 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 42 |
Ovo je fantazija
![]() |
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Dobro ti je ono netko bio napisao: "jedna i jedina"
![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
Hvala Otok, Primavera
![]() malo novosti u priči o privjescima:
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
...i da nastavimo dalje stihovima velikog E.A.Poe-a:
...Oči su mu slika prava zloduha što sniva, spava,
Svjetlost, što ga obasjava, na dnu njegovu sjenu riše, Moja duša iz tih sjena, što mi cijelu sobu skriše Ustat neće - nikad više!... Silno neobičan i prepreprekrasan privjesak.... Monna, carice
![]() |
|
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
"I taj Gavran, šuteć samo, još je tamo, još je tamo
Na Palade kip je sjeo, što se iznad vrata diže...." Opet nešto lijepo od tebe |
|
![]() |
|
Hvala Otok!
![]() Jedan novi, već pogađate odakle mi inspiracija??...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Otkad nisam bila tu nakupilo se nakita za jedan mali dućančić. Fantastično, maštovito
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Angell ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 225 |
![]() ![]() |
|
Slab je onaj koji je izgubio vjeru u sebe.
|
|
![]() |
|
Hvala, hvala!
![]() Naušnice "Pansy"
![]() |
|
![]() |
|
Angell ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 225 |
Ajme meni,monna svaka čast,srce me skoro izdalo od tolike ljepote...
![]() ![]() ![]() |
|
Slab je onaj koji je izgubio vjeru u sebe.
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
savršen je
![]() ![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 24> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |