valliSa - moj kutak |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 111213 |
Korisnik | |
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ček da samo zatvorim usta i spustim obrve na normalni nivo...
Najprije, dobro došla na ovaj dio foruma! ![]() Pročitala sam "moji prvi radovi...početnički...." ...i mislila da ću vidit neko brljanje, a kad tamo....ostala zinuta Prekrasne su ti i odlično napravljene, uredno i sve što ide s tim, sve kutije. Cvjetna je super, sviđa mi se kako se ruža nastavlja i na donji dio kutije...ali ovaj crno bijeli komplet...ovo..ovo... je nešto posebno.tako profinjeno, neobično, zanimljivo,...GENIJALNO!!!! ![]() Ako su ti ovakvi prvi radovi...šta nas tek očekuje?! |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
valliSa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 719 |
![]() |
|
![]() |
|
valliSa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 719 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Registrirala sam se još lani u devetom misecu, najviše zbog cvića ali sam onda otkrila podforum o decoupagu....dugo mi je tribalo da se odvažim i sama nešto napravim a do tada sam upijala sve što ste objavile....i evo mojih prvih radova...početnički i nelakirani [IMG]smileys/smiley9.gif" align="absmiddle" alt="Embarrassed" />....nadam se da ću s vremenom postati približno toliko umiješna kao što su mnoge od vas. Ako slike budu prevelike molila bi moderatora da ih smanji......
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 111213 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |