Saara - radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4849505152 56> |
Korisnik | |
saara ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 900 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kako ste me iskomplimentirale. Puno vam hvala. Nemojte se zafrknut to nije onaj cracle u koji se utrljava (sotille ni medium), A nije ni onaj obični koji raspuca boju. To je četvrta vrsta cracle classic-Lumos
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
katarina77 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 06 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 231 |
![]() ![]() |
|
decoupage je čista ovisnost, kada kreneš neznaš stat
|
|
![]() |
|
Šabica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 358 |
ne izgleda mi da nemaš inspiracije u plavome.
prekrasne su kutijice sve si mi oči ispale ![]() Ovaj novi lak je baš interesantan, efekti su predobri kao i kombinacija s dodanim zlatnim ružicama. Zanimljivo i svakako odlično! |
|
![]() |
|
saara ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 900 |
Šabica nije to takav efekt nego mi nije ispalo kako sam htjela pa sam bojala. Mislim, da znaš ako bi kupila...kad završiš s postupkom trebat ćeš tapkat boje u raznim nijansama. Pitaj ako budeš radila pa ću ti objasniti. Fala na pohvalama.
|
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Šabica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 358 |
a da, pročitala sam da ti nešto nije uspjelo pa sam se zblesirala.
ali sad si postavljam pitanje kako ti je onda kad ti uspije??? ma predobro je, efekt je na kraju ![]() baš mi je super što su pukotine bijele, a ne neka tamne. Kad ću kretati u takvu avanturu javim ti se za savijet, a ti i dalje radi ovakve prekrasne greškice. hehehehehehe |
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Ja probala jednom taj classic, meni ispale blesave pukotine-ništa slično tvojima...više mi ličilo kao da sam radila s jednokomponentnim-zašto to?
A također mi se boja podigla-jel se tebi to događalo, i šta poduzimaš u vezi toga? |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
Hi hi hi!!!
Maredelmare nemam pojma. Dva puta sam ga radila. Prvi put sam stavila previše stepa2 i izgledalo je da će gornja boja sva otpast, a drugi put sam stavila manje i super se raspucalo samo s nekim mrljo-pukotinama bijelim gdje je trebalo biti modro. Ne znam. Nisam ga usavršila.
|
|
![]() |
|
andora2 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 16 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 377 |
Saara...neznam dali sam dobro skužila ali ti između stepa1 staviš boju pa onda step 2..meni treba malo duže da skužim neke stvari ...idem probati..kada napraviš nešto taaako dobro kao onu plavu kutijicu trebala bi slikati svaki potez....
![]() |
|
Iskustvo je divna stvar.Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovo načinite.
|
|
![]() |
|
Andora pročitala si da je to cracle classic? moram naglasit jer ga se ne koristi češto. On je u dva koraka i tako se mora koristiti. Boja pa step 1 boja pa step 2. Piše na pakiranju.
|
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
A tu sam se i ja bila malo zaletila-i ja sam bila pomislila na medium, a posle skužila da si bila napisala classic.
|
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
Svi komplimenti tebi su upućeni,bože da mi je samo jedanput napraviti ovakvo raspucavanje,a što se može kad kod nas nema materijala....
|
|
![]() |
|
Evo jedno ogledalo za pričest
![]() |
|
![]() |
|
I nova kutija. Znam da su vam motivi možda dosadili ali što mogu kad baš takve žele
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
![]() ![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
Joj vi s tim ogledalima...i opet onaj krakle...tako dobro, tako super...a ja to ne znam napravit
![]() Kutija mi je odlična, meni dobro skombinirani motivi nikad nisu dosadni...al što si smjestila ovu šablonu...pa to ti je! Ovo još nisam vidila, al mogu reć da mi je pun pogodak! ![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4849505152 56> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |