Rainovi vrtni prijatelji |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1415161718 39> |
Korisnik | |
rain ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 953 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jesi,bako,ukradeno iz potoka na Medvednici,nemoj nikom reć!
|
|
Kuća bez cvijeća i dlaka nije dom!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Lijepo uređenje, puno cvijeća, sviđaju mi se one stepenice od pločastog kamenja(jesam dobro vidjela?) ali echeverie su me oborile s nogu, kaj je,je!
![]() |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Slikice su zaista posebne!
Ništa neću izdvajati jer je sve jako, jako lijepo!
Moram kod bake bee po heuchere jer su prekrasne!
|
|
![]() |
|
rain ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 953 |
Perla,nemoj me vleči za jezik,pa da ti poslikam šarenolisni jorgovan,a vidla sam i hrast...trobojni.Heuchera sa roza mrljicama je od BB,naravno,a ova smeđa je moj lanjski sjemenjak,divna je ,ko svila,i tak se prelijeva,sa velikim listovima.
|
|
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
zanimljiva dicentra i panstemon
![]() a tek pošpricana heuchera |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Perla ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 22 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1296 |
Ja bum brisala prašinu, otpirala i zapirala vrata ukućanima, kuhala, pekla, dinstala, jedino nebum peglala! Ak' se takvi primaju i k sebi zovu, dolazim.
![]() ![]() Za tvojim rožicama mogu samo uzdisati, ali šarenolisni peršin me bacio u očaj. ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
malaluna ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 266 |
Rain znam kopat i kuhat, ako treba bum i jedno i drugo u isto vrujeme
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Bolila me glava do sad ali je prošla ......koje su ono Hechere???? Takve još nemam, Baka Bea imate ih???
E i da, i sve ostalo je prekrasno
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
O Rain, kod tebe je prekrasno! Koliko divnih cvejći imaš - svaku bih i ja htjela
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Malaluna,baš ti fala,dojdi,dojdi,kopat,vidim,znaš,jel znaš kuhat,ja to nevoleeeem!!!Zemi i živine,Rain voli društvo!
BB,očem,naravno,zgleda da sam naučila kak treba sa Lewisiama,lani sam 2 posadila,obadve su prezimile i cvatu,sad bu valjda nastala masovna sadnja,volim ih!Išli bumo jedan dan Rainovoj bivšoj mami,pa se onda usput navrnemo! Otok,a kaj mogu kad volim neuobičajene biljke,zato sam se i upustila u uzgoj iz sjemena,kod nas nije bilo baš nešto za kupiti,BB još nisam poznavala...A mahovnjak nije moja ideja,to sam vidla u Sloveniji.Ovaj moj je nedonošće prema onima kaj sam vidla,al bude bolje! Flavek,si vidla,samo me bilo strah da nije pogrešna etiketa,ko ko nas,al nije.Ovih dana bu i Josephine krenul,ima 1 deeebeli pupek.Kod nas nisam nikad kupila Presidenta,a zgleda da imam 2.Sad sam opet kupila Star of Indija,ne bu valjda opet President [IMG]smileys/smiley5.gif" align="middle" /> Horti,tebe smatram doseljenom! Danas sunčani pozdrav svima! ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Dobro veli Otok, kod tebe je stvarno drugačije, kad ima svega posebnog, jedinstvenog i rijetkog, a nama svima je baš veliko zadovoljstvo šnjofkat tvojim vrtom, skup sa Rainićom i Grožđicom. Fenomenalno si sve sredila, prelijepo je.....a clematis Crystal Fountaine!!!!! Počeo je cvasti
![]() Pusaaaaaaaaa
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Kod tebe je uvijek lijepo i uvijek nekako drugačije nego u drugim vrtovima.
Pratim pozorno mahovinjak. |
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Vidim ima još zainteresiranih da ih se posvoji na brege, ne može to tako, ja sam prva rekla
![]() Heuchere su čudesne, oči su mi ispale. A što nije kod tebe čudesno!!!
|
|
![]() |
|
Baka Bea ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 19 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2451 |
Lewisia cotyledon, dobro si joj mjesto našla. O'š i longipetalu. Cvate još jednom u 9. mj.
I opet ![]() |
|
![]() |
|
malaluna ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 266 |
Pa dobro rain na kojoj planeti ti živiš? Prvo: sad ću se ponavljati ali baš me briga: te tvoje biljke, ja za većinu nikad čula 2. mahovnjak... bože, mahovnjak toga se ne bih sjetila nikada, jednostavno njami, genijalan, super .... mogla bih do sutra sa izrazima oduševljenja!
3. micek i pesek
![]() ![]() ![]() 4. jezerce... slapić, potočić... mmmm kao iz bajke ili kulisa iz Avatara (ako ne još, ide u tom smijeru)
5. otočić od kamenčića... zen totalni
.....
Niš, ja bih došla kod tebe i ostala, smijem?
![]() Veliiiki pozdrav
![]() |
|
![]() |
|
Gioia,dvaput hvala!
Lantana,Kolkwitzia ima jedno 7-8 godina,svake godine ju poslije cvatnje malo cvaknem,inače bi bila i veća.Imam i jednu malu,ovo joj je treća godina,visoka je oko 70cm,dosta brzo one rastu. Radovi su buduća podloga za stol i stolce.Još se ne zna kak bude to na kraju izgledalo. Hvala vam svima na posjeti! |
|
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Ajme Rain jesi nas bombardirala prekrasnim slikama. Prekrasan ti je onaj kamenjar, vedi se kako se lijepo popunio, ono radovi u tijeku što će to biti.
Kolkwitzia je prekrasna, koliko joj je godina da je tako velika i cvjetna? Sve pohvale za cvijeće, posebno su mi se svidjele esheverie, kao da se preljevaju iz onog pitara i clematisi ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Krasno je i veselo u tvom vrtu
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
moram jos jednom
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1415161718 39> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |