Moj maleni skromni vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2122232425 93> |
Korisnik | |
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
ajme koja raskoš! krasno!
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Superrrrrrrrr
![]() |
|
![]() |
|
Medvjed34,draga niho i mali kaktus
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Mira, vrt ti je sve ljepši i ljepši i imaš zaista puno raznovrsnih biljaka.
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Bravo Mira, lijepo cvijeće, santolina će biti prekrasna za nekoliko dana
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
rain ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 953 |
Lijepooo!
|
|
Kuća bez cvijeća i dlaka nije dom!
|
|
![]() |
|
Otok dragi trudim se,i mnogo toga sam naučila do sada u vašim vrtovima,i u tvom sigurno,ali se osjećam kao velika neznalica i učim, učim.........
![]() Lantana,hvala na lijepim rječima i ja čekam te žute loptice ![]() Rain,kad vidim tvoj vrt,punim baterije,prelijep ti je ![]() ![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Mira ne znam je l' vrt malen, ali je bogato rascvjetan.
Gušt je njime prošetati ovako rano ujutro!
![]() |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Joooj Mira margaritele su ti prelijepe! Sjećam se vremena kad sam bila djevojčica i kad je moja baka latice margaritela "kupala" u tinti koju bi razvodnila u više nijansi. Prolaznici su dolazili pitati koje je to cvijeće, a baka bi govorila da ga je dobila odnekud, nije odavala tajnu tog (u različitim bojama plavog) nijansiranog cvijeća
![]() Bile su to one velike vrtne margaritele koje ću valjda uspjeti nabaviti jednom ![]() ![]() |
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
Mira ruze su ti predivne al i sve ostalo
![]() |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2122232425 93> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |