FlowerLover - vrtić |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 11> |
Korisnik | |
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Svaka cast
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
rain ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 953 |
Odlično,kak se travnjaci s vremenom sami od sebe smanje!
![]() |
|
Kuća bez cvijeća i dlaka nije dom!
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Još jedan lijepi vrt, pogotovo kad slikaš ovako cijeli
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Prekrasno cvijeće i slike, posebno mi se sviđaju one panoramske
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
FlowerLover ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 26 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 112 |
hvala vam svima, a pogotovo Flaviji na korisnim informacijama!
![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Vrt ti zaista lijepo napreduje,sve su ti biljke prekrasne
![]() |
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Prekrasno si uredila svoj novi vrt, sve ti je lijepo i uredno
![]() ![]() a ova biljka ti se zove bergenia cordifolia
ova biljka ti se zove delosperma nubigenum
![]() klematis ti se zove Ville de Lyon, pripada 3. grupi, cvate samo na novim granama i potrebno ga je u proljeće jače orezati da bi bujnije cvao
a ovo ti je fikus microcarpa
![]() Lijepi pozdrav!!!
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 26 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 112 |
I još samo par slikica pa vas neću više gnjaviti...
Čuvarkuće: ![]() ![]() Ljubičice: ![]() Duda-Lavini pokloni: ![]() ![]() Nešto niče, a ne znam što bi to moglo biti... Ima li netko ideju? ![]() ![]() Salix: ![]() I za kraj par prije-poslije slikica: ![]() ![]() ![]() ![]() I na kraju kraja jedna panoramska: ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
A nešto staro je procvjetalo:
Clematis jeeej! dočekala sam ga :D ![]() Ruže: ![]() ![]() Irisi: ![]() ![]() Klinčeki: ![]() ![]() Oxalis: ![]() Bijela puzavica: ![]() Mislim da je ovo Iberis: ![]() Nešto plavo :) : ![]() Cvijetak koji je slučajno došao iz šume: ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Malo sam se i ponovila:
Fuksija: ![]() ![]() Vodenika: ![]() Karanfili: ![]() ![]() Nešto žuto puzavo: ![]() Plave zvjezdice (ne znam kako se zovu): ![]() Thunbergia: ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Nekoliko mojih pakujaca:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Pozdrav svima...
Evo da konačno stavim nešto novih slikica :) Prvo se moram pohvaliti da sam zahvaljujući Duda-Lave dobila svoj prvi paket s ovog foruma koji me je neizmjerno obradovao! ![]() Puno hvala!! Cvijece je naravno vec posadeno: ![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
I ja samo kažem prekrasno, lijepo cviječe, uredno, skladno...
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Krasno, prekrasno
![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Nemam rijeći koja ljpota svaka čast
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
hibiskus je poseban
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Vrt tvoje mame je kao iz bajke,a ti imaš volju i terena za sadnju,a kako se kaže:"ne ide jabuka ispod kruške" i uvjerena sam da če i tvoj vrt biti bajkovit,a o tome i svjedoči cvijeće koje si posadila,a i pripremila
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
uskoro nove slikice... pakujac i clematis su na rubu cvjetanja ali nikako da konacno procvjetaju... svako jutro dok se probudim trcim van gledat jel ima kaj novoga ali nista... decko me vec gleda kao da sam prolupala
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 11> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |