Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Cvijet do cvijeta,Korjenkova hacijenda
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Cvijet do cvijeta,Korjenkova hacijenda

Odgovori Odgovori Stranica  <1 109110111112113 203>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
anči39 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3042
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anči39 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Svibanj 2010 u 23:24
sve ti je prekrasno !

Može li ova ljepotica prezimeti  vani ?

"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
forzicija2005 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 826
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje forzicija2005 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Svibanj 2010 u 09:09
smile64
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2010 u 22:23
Campanule oduševljavaju, a hacijenda je tako lijepo sređena, zelena i rascvjetana Clap
život je more
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2010 u 00:36
Uredno i predivnosmile99.
Nadam se da ću i ja doći sa mojim vrtom na tu razinuEmbarrassed

Kako prihranjuješ onu vojsku tuja, dodaješ li nešto posebno izgledaju tako zdravo. Imam jednu, ali bi voljela sa izraste u pravu ljepoticuTongue
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3563
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2010 u 19:27
woow korjenko predivno je od prve do zadnje slike..
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2010 u 19:10
Jučer sam šetala tvojim vrtom, urednim, savršenim. Čak ti je i luk vlasac upicanjen za razliku od mog razbarušenka!
Na vrh
rosa2 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2168
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rosa2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2010 u 18:14
Originalno poslano od člana zvrk zvrk napisao:

Ovi tvoji kamenjari me odusevljujuStar
ovo mogu samo potpisati
cvijet za cvijet=buket
Na vrh
zvrk View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1013
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zvrk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2010 u 08:13
Ovi tvoji kamenjari me odusevljujuStar
Na vrh
jagoda View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5241
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jagoda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2010 u 23:09
Korjenko sve je lijepo i uredno, ali moram izdvojiti kampanulice i naravno kornus koji je smile227
sutra je novi dan
Na vrh
muhlenbergia View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2241
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje muhlenbergia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2010 u 23:05
Margarete možda spadaju u rod Pyrethrum.
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2010 u 22:44
ahaaa vidla sam poziv na ljulju i trčim brzo da mi netko ne zauzme mjesto Wink
volim prošetati tvojom hacijendom jer me uvijek oduševi neka nova kombinacija ili cvijetek Thumbs%20Up
ma to sam ti htjela reći...tvoj/moj calicantus se primiooooooooo i ja sam jaaaaako sretna smile213
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
springy View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 447
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje springy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2010 u 22:14
Juhuuuuuu!!!!!!smile213Evo i mene!!!!!! I stvarno sam imala šta vidjeti! Prekrasne biljke, prekrasno dotjeran svaki kutak!!!!!smile211Sve mi se sviđa!!!!!!!!!!!smile78
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2010 u 21:51
Malo ti imaš vremena za ljenčarenje, ali ni ne treba ti najljepše je da ko pčelica šetaš od cvijeta do cvijeta i uživaš u toj ljepoti - neka drugi ljenčare.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
hamara View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3204
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hamara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2010 u 20:46
svaki puta sve ljepše... više nemam teksta!
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2010 u 20:17
Dobro sam se našetala i onda se lijepo odmorila na klupi,cvijeće ti je jedno ljepše od drugoga,neznam koje bi više pohvalilasmile71
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2010 u 12:43
Posle setnje tvojim vrtom odmorila bi se na ljuljasci
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2010 u 10:58
Najbolje bi bilo leći na tu krasnu travu i uživati u pogledu
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2010 u 10:28
ma znaš odmaram oči na tvom zelenilu-šarenilu smile89zaljubljena sam u tvoje kamenjare,divne irise i perunike,prekrasne campanule ma da ne nabrajam..ja sam si fino legla u travu i uživam
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2010 u 10:13
Miro, te margarete imam već jako, jako puno godina, uvijek nestanu preko zime i nikad mi se nisu raširile uvijek je taj grmić i gotovo. Vidjela sam da su ih imali i lani ili predlani u Decori u Buzetu, nisam ih zapazila ove godine i neznam ni kako se stručno zovu. Jako su krhke, već ih moram povezati, kako ove godine sve buja tako su i one narasle jako velike.
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2010 u 10:07
Uvijek sam se divila tvom vrtu,sve ti je lijepo i rascvjetanoThumbs%20UpOne lila margaritele imam i ja,a ja sam mislila da je to neka ljetna krizantema!Nedavno sam je posadila i sada mi ima samo jedan cvjetić i grmić je mali,a ja se nadam da će se razrastiSmile
Tvoj je vrt prekrasansmile57
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 109110111112113 203>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,391 sekundi.