Saara - radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 56> |
Korisnik | |
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Čarobna kutija.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Volim ove sitne ružice, kutija mi je odmah prekrasna...al naravno, bez obzira na te ružice, bez tvog umijeća ne bi bila takva.
Još kad sam vidila unutrašnjost....svaka ti čast! ![]() Ajd', molim te napravi nešto osrednje da se mogu malo tješit ![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
valliSa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 719 |
obožavam ruže, kutija je prekrasna
![]() |
|
![]() |
|
saara ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 900 |
![]() |
|
![]() |
|
saara ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 900 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Puno vam hvala drage moje. Evo jedna nova
![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
...draga Saara i tebi se moram ispričati što kasnim s komentarom, Flora-art sutra starta i već sam pomalo luda od priprema
![]() ![]() ![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
Šabica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 358 |
kutija je standardno prekrasna, odlično odrađena od motiva do komppozicije i da tražim grešku, čitaj dlaku u jajetu, ne vidim je.
ogledalo je baš lijepo nježno i fino. ali taj tvoj krekl mi je preodličan, kad se odlučim na taj korak vjeruj mi da ću te ugnjaviti pitanjima. ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Kutiju si baš odlično iskombinirala, a ogledalo je simpatično.
|
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
Saara, iako sam jako umorna ipak imam snage da pregledam što ima novoga,divno i prekrasno.
|
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Joj vi s tim ogledalima...i opet onaj krakle...tako dobro, tako super...a ja to ne znam napravit
![]() Kutija mi je odlična, meni dobro skombinirani motivi nikad nisu dosadni...al što si smjestila ovu šablonu...pa to ti je! Ovo još nisam vidila, al mogu reć da mi je pun pogodak! ![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
![]() ![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
I nova kutija. Znam da su vam motivi možda dosadili ali što mogu kad baš takve žele
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 56> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |