moje dvorišče |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 89> |
Korisnik | |
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
a to ti je tak kad divljakuše i drač skupljaš, a ne trajnice
![]() ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Ove dvije kokoši bum očerupala,kaj opet zachatavate moju temu sa svojim kokodakanjem
![]() Dobro je Horti rekla,kad se sjeme nudi,niko ga neće.
Sa čime je prihranjen da je takav,pitajte Horti,od nje sam ga dobila.E sad,il ga je ona"dopingirala"il mu je lijepo kod mene.
Mari,to je mak trajnica i on naraste veći nego oni jednogodišnji i očito im je i cvijet puno,puno veći.Na žalost,biljaka,ništa dopinga ne dobivaju,ove vrtne,one u teglama malo da,tak da nije zbog hrane velik i debeli
![]() ![]() Gledajte Gogin vrt(još sam očarana njenim vrtom),tamo se ima šta vidjeti,moj je ,po starom,razbacan i pun nekih"vulgarisa"(kaj ću kad volim divljake
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Nemrem te se ščakati, Shasha, a o tvojim slikicama da ne govorim! Vrni nam se, slikaj i veseli nas.. |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
tebe će prije vidjeti
![]() ![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
sad buš i ti dobila skup samnom
![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
i ja to pomislila, ali nisam imala hrabrosti napisati
![]() |
|
![]() |
|
možda uranom
![]() gibaaaaam ![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Shasha mak ti je ogroman, čime si ga "kljukala"?
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
zvrk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 1013 |
Koji veliki mak ,wow!
|
|
![]() |
|
samo si ti to i dalje misli draga moja, ja mislim drugačije
![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
mislim, ak to uopće nekoga zanima, da je gigantu najbolje tam gdje i je...
|
|
![]() |
|
He, he tko prije djevojci njegova je (ovaj put u pitanju je gigant
![]() ![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
meni je netko poslao sjeme crvenog maka
![]() ![]() |
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
Shasha draga gle kako imas lijepo cvijece a ti nas zakidas za ovakve primjerke ,ajde primi se posla i stavi jos nekoliko slikica
![]() |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
A o tom gigantu one znači pripovjedaju!!!
Stvarno je sve ljepše u tuđem dvorištu, imam osjećaj da je tvoj makić ljepši od mog
![]() A što se sjemena tiče, kad sam lijepo nudila uopće nije bilo interesa, nek se sad grizu
![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Za ove dvije kokoši kaj se prepiru oko mog giganta
![]() ![]() ![]() a promjer mu je otprilike ovakav
![]() naravno,i za sve vas....
![]() |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Hortenzija je predivna,boja joj je
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
I ja se pridružujem Mimar.Slikaj malo, neće biti da imaš novo samo ovu prekrasnu hortenziju!
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 89> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |