Cvijet do cvijeta,Korjenkova hacijenda |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 109110111112113 203> |
Korisnik | |
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sve ti je prekrasno !
Može li ova ljepotica prezimeti vani ?
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
forzicija2005 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Campanule oduševljavaju, a hacijenda je tako lijepo sređena, zelena i rascvjetana
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Uredno i predivno
![]() Nadam se da ću i ja doći sa mojim vrtom na tu razinu ![]() Kako prihranjuješ onu vojsku tuja, dodaješ li nešto posebno izgledaju tako zdravo. Imam jednu, ali bi voljela sa izraste u pravu ljepoticu ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
woow korjenko predivno je od prve do zadnje slike..
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Jučer sam šetala tvojim vrtom, urednim, savršenim. Čak ti je i luk vlasac upicanjen za razliku od mog razbarušenka!
|
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
zvrk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 1013 |
Ovi tvoji kamenjari me odusevljuju
![]() |
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Korjenko sve je lijepo i uredno, ali moram izdvojiti kampanulice i naravno kornus koji je
![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
muhlenbergia ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 18 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 2241 |
Margarete možda spadaju u rod Pyrethrum.
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
ahaaa vidla sam poziv na ljulju i trčim brzo da mi netko ne zauzme mjesto
![]() volim prošetati tvojom hacijendom jer me uvijek oduševi neka nova kombinacija ili cvijetek ![]() ma to sam ti htjela reći...tvoj/moj calicantus se primiooooooooo i ja sam jaaaaako sretna ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
springy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 05 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 447 |
Juhuuuuuu!!!!!!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Malo ti imaš vremena za ljenčarenje, ali ni ne treba ti najljepše je da ko pčelica šetaš od cvijeta do cvijeta i uživaš u toj ljepoti - neka drugi ljenčare.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
hamara ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3204 |
svaki puta sve ljepše... više nemam teksta!
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Dobro sam se našetala i onda se lijepo odmorila na klupi,cvijeće ti je jedno ljepše od drugoga,neznam koje bi više pohvalila
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Posle setnje tvojim vrtom odmorila bi se na ljuljasci
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Najbolje bi bilo leći na tu krasnu travu i uživati u pogledu
|
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
ma znaš odmaram oči na tvom zelenilu-šarenilu
![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Miro, te margarete imam već jako, jako puno godina, uvijek nestanu preko zime i nikad mi se nisu raširile uvijek je taj grmić i gotovo. Vidjela sam da su ih imali i lani ili predlani u Decori u Buzetu, nisam ih zapazila ove godine i neznam ni kako se stručno zovu. Jako su krhke, već ih moram povezati, kako ove godine sve buja tako su i one narasle jako velike.
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Uvijek sam se divila tvom vrtu,sve ti je lijepo i rascvjetano
![]() ![]() Tvoj je vrt prekrasan ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 109110111112113 203> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |