Katružin vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1415161718 37> |
Korisnik | |
radosnica ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 183 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kod tebe uvijek stječem dojam kao da nisi sve pokazala. Prekrasno je sve, toliko dobro zbrinuto da bih i ja bila tvoje cvijeće.
Ovu sliku posebno izdvajam. Kako su se samo prislonili na zidić kao da se negdje šuljaju, a pozadi voćnjak, lijepo uređeni travnjak...divno!! ![]()
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Odlična je ona slika s ležaljkom, nakon rada - zasluženi odmor
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Prekrasno si sve poslikala,a danas si sigurno koristila i ležaljku kad je bio lijep sunčan dan
![]() |
|
![]() |
|
katruža ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Kolovoz 2007 Status: Offline Bodovi: 787 |
Hvala svima!
Bako, pa kad ne pada kiša, stignem i do ležaljke ponekad! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Cvijet kaktus me uvijek oduševi, šteta što tako kratko traje
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Prekrasno
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Stigneš li se kad opružiti na ležaljci ispod onih stabala... Kako mi je ta slika divna.Prosto mami na ljenčarenje.....
![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Jako lijepo
![]() ![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
uzivala sam prosetati tvojim vrtom
![]() |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Lijepo
![]() ![]() |
|
![]() |
|
katruža ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Kolovoz 2007 Status: Offline Bodovi: 787 |
dvije današnje- jutarnje sličice- procvao je kaktus
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Prekrasno! Timijan ko tepih, mislm da ću ga morat nabavit
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Prava cvjetna raskoš |
|
![]() |
|
klematis,
![]() a ispod ježić ![]() solanum ranntonetii ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Hvala vam !
![]() Suncem obasjani sempervivum i niski timijan ![]() ![]() |
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Fala za fotku žute ruže..ovdje u bolnici mi silno nedostaje moje cvijeće pa se šuljam CIF-ovskim vrtovima i pomalo gledam slike. Ne pišem često jer je mobilni internet prestrašno spor i izgubim živce. Prekrasno cvijeće, prekrasan povrtnjak, ma, ništa novog kod tebe. uvijek sve tako uredno i lijepo
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Katruža neznam što bi izdvojila, prekrasno cvijeće, povrtnjak, javor je samo takav, a onaj pogled na voćnjak i ono zelenilo je savršeno
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Jučer Otok, danas meni paše šetnja uz tvoje prelijepo cvijeće, za dobro jutro. Još sam se malko i vratila nazad i uživala u zelenilu, povrtnjaku....
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
nisam dugo prošla tvojim vrtom, ostala sam ugodno iznenadjena prekrasnim cvijetićima
![]() ![]() ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
Prekrasne katruže i ostalo cvijeće
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1415161718 37> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |