Felina - galerija |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 171819 |
Korisnik | |
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
pregršt lijepih i zanimljivih, nadasve raznovrsnih radova...krasni radovi, krasni....
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
stvarno prelijepo, a posebno onaj sat sa konjićima, savršen je!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Šabica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 358 |
prekrasna torba, baš mi se svidio izbor boja i motiva,
ali i odlične vješalice i flaše. |
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
...budući sam u velikim zaostacima, krenut ću od rokovnika koji mi se baš dopao, i bez obzora na pucanje boje na pregibima, čini mi se da si ga vrlo znalački napravila, kutijica je vesela, vedra, ali sat s konjekima mi je favorit, divan motiv koji si slatko uklopila u jedan tako potreban svakodnevni predmet... prekrasno, sve čestitke
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
Nema motiva koji bi bolje pristajao bocama od maslina , vrlo su elegantne
|
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Vješalica s motivom lavande i bočice ,to je moj izbor!
|
|
![]() |
|
Julija D ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 04 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 176 |
Felina,
poslala sam Ti PP i nakon toga pogledala Tvoju galeriju.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
nirvana ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 10 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 183 |
Bočice i višalice su odlične a sat sa konjima mi je fenomenalan!
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
sat i torba su genijani!
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 171819 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |