Bergenijino cvijeće |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2021222324 67> |
Korisnik | |
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Stari kamenjar je meni uvijek naj. No ovo novo jako je zgodno, a tek ona j stup za penjanje - pravi je.
Kampanule su se baš rascvjetale, plave, bijele, sve su jednako lijepe.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Bergenija, prekrasno cvijeće u kamenjaru i van kamenjara,
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
divno je svratiti u tvoj vrt
![]() |
|
![]() |
|
Baka Bea ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 19 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2451 |
Prošetala i ja vrtom u ove jutarnje sate, pribojavajući se da nije oluja napravila velike štete. Na sreću sve je na svom mjestu. Bijeli zvončić je Campanula persicifolia grandiflora 'Alba', a plavi s Flore C. medium i nije trajnica nego dvogodišnja.
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
campanule su ti savršene, predivan klematis, lijepo, uredno
![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
I ja prošetala, mogu samo reći: lijepo ti je kao i uvijek!
|
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Bila, prošetala, uživala...
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
predivno, prelijepo, prekrasno,preslatko!
lijepi pozdrav
![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Bergi, kampanule su ti u vrtu krasne, ja imam ove godine dvije vrste nove i još uvijek čekam da procvatu da vidim kakve su.... a ove bijele što ponavljam tvoju sliku imam i ja i ne znam im ime... možda ti znaš ili netko drugi... mi ih doma zovemo "fior di sposa"
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
WOW Bergenija, kamenjari su super, cvijeće prekrasno, ali frezije su mi ipak najdsraže. To mi je najdraži cvijet! Zapravo volim njihov miris, vuče mi malo na papar, savršenstvo bez mane!
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
springy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 05 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 447 |
Ona nova campanula sa flore je predivna. I božur je predivan, ja nemam sreće sa svojim, baš ne cvjeta, možda bude kad bude malo stariji. Lijepo izgleda ali nema cvijeta. Tvoj je divan!
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Ma ovo je izložba cvijeća kao i Flora, najprije defile campanula, pa onda božur, ruže će brzo narasti po toj ogradi, klematis je
![]() Baš mi je drago da su ti procvale frezije (i baš su ti lijepe), nisu ti one ništa zahtjevnije od ostalih uobičajenih lukovica. Možeš ih saditi i u jesen i na proljeće. |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Bergenija prekrasno. Uživam pogledati tvoj vrt. Pun cvijeća, biljčica i biljki a opet s druge strane uredan, planski.... Ma predivno!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Slike su super, campanule su jako lijepe..
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Svima koji šećete mojim vtrom - hvala na pohvalama!
Da malo osvježim svoju temu novim slikicama!
Naziv bi danas mogao biti:
Moje campanule
- visoke i plave (ne stoje uspravno nakon jučerašnje oluje - šteta)
![]() ![]() - Visoke i plave 2. put (NOVO, ulov sa Flore)
![]() - visoke i bijele -
![]() ![]() Bijela campanula na vrhu kamenjara u suton:
![]() ...............niske nisam slikala.......baš sam bedasta!
U kamenjaru još uvijek cvjeta ceanotus:
![]() ...i karanfilići:
![]() .......i božur:
![]() ![]() A sad nešto malo novoga (kako ja malo toga imam.........odliučili mi malo proširiti cvjetnjak) Napravili garažu, a s njom i novu konstrukciju za cvijeće. Jednom u budućnosti bit će to prekriveno ružama penjačicama........Za sada izgleda da sam kupila mini ruže jer uopće ne napreduju. Jedna ruža, koja je na slici bila ružičasta, ispala čisto bijela...itd!
![]() ....u dijelovima to izgleda ovako:
![]() ![]() ![]() Moje frezije posađene proljetos cvjetaju! Presretna sam jer nisam očekivala. Mislila sam da će me obradovati tek iduće godine!
![]() Uskoro će moj ulaz zaplaviti clematis Blue Angel:
![]() ![]() I za kraj pozdrave šaljem sa ovim buketom cvijeća iz mog vrta:
![]() |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
P r e k r a sno. Eksplozija boja i raznolikosti, ali me obaraju perunike....Kolikoooo ih imaš i to raznih boja i vrsta!
![]() ![]() ![]() A milion bels
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Iskreno govoreći od ljepote i urednosti mi je mozak stao
![]() Predivno ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Jako lijepo. Naše šetnje tvojim vrtom su poticaj i svima nama da se i mi potrudimo oko svojih vrtova.
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Bergi......prazni sandučićććććć..........
|
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2021222324 67> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |