Mali-veliki s(c)vijet |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 27> |
Korisnik | |
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pažljivo sam sve pregledala. Ne mogu vjerovati da je tvoj vrt tako mlad. Gledajući ga rekla bih da se na vrtu radi nekoliko godina, i to strogo planski. I još kad sam pročitala da ga uređuje mlada dama! Moj naklon, mlada damo!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Hejjjjjjj možeš li malo dozirat tu ljepotu ruža, ono 2 ujutro, 2 iza ručka, 2 prije spavanja??
Od ove overdoze stradat će mi srce ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Za tvoje ruže
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Ma nije ni važno kako se zovu i ovako su prekrasne, i dobro si ih slikala, a ovu posebno, kao da je vulkan u njoj...
![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Točno ta je najljepša
![]() Springy.... famozan ti je flora ulov
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
rain ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 953 |
Joooooj,oprosti staroj senilki,ono za fuksiju nije Phisalis nego Phygelius,daj to odguglaj,a i vidla buš,kad se cvjetići otvore i ako su žuti iznutra,onda je ziher Phygelius.
Ružice su bleščeče! |
|
Kuća bez cvijeća i dlaka nije dom!
|
|
![]() |
|
springy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 05 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 447 |
Horti, Lantana, Korijenko - za slike se moram zahvaliti bratu jer je kupio super fotić, stvarno se mogu ulovit super slike, skroz izbliza. A ova što ju je Lanatana izdvojila zbilja izgleda kao da gori, pogotovo u sumrak kad je sve mračno i samo se na vrhovima vide te intenzivne žuto-narančasto-crvene boje, kao mali plamenovi. Korijenko, je to je ta samba! Hvala vam na komplimentima!
![]() Retriver Sara, rosa2, Mira021 - puno vam hvala na lijepim riječima! ![]() Gioiaa, hvala ti na informaciji, svaka pomoć dobro dođe! ![]() Lucy, hvala ti na posjeti! Lijepo je čuti ovakve pohvale, nadam se da neću razočarati ubuduće! ![]() Misty-da, hoćeš da stavim slike od svoje stablašice koja se razbolila i cvjeta samo jedna kilava grana od cijele krošnje koja je postojala prošle godine, ili dvije mini ruže koje je uhvatila neka boleština i još se bore i kilave i još nisu dale nijedan cvijet... i tak... ne bu te srce strefilo od toga sigurno! Ovo sam se ja malo pravila važna i vješto skrila ono što ne valja... ![]() ![]() Rain, je, to je Phygelius ili Cape fuchsia! Hvala ti na tome, pojma ne bi imala kak se to zove! I o kakvoj to senilnosti pričaš?????? Nema tu senilnosti! To se zove zabuna! ![]() |
|
![]() |
|
springy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 05 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 447 |
Evo mene napokon sa novim slikicama.
![]() Novi oxalis u novom društvu... ![]() Majčina dušica ![]() Ukrasna trava želi svima dobrodošlicu na ulazu u dvorište... ![]() Šuma campanula glomerata... ![]() ![]() Starom digitalisu se kičma iskrivila... ![]() ![]() Hortenzija obećava... ![]() Delfinumi se sramežljivo otvaraju, ovaj prvi je rascvjetan odavno ali ovi ostali su jako sramežljivi, tek mi se jedan od svih ostalih počeo otvarati... ![]() ![]() Nova kala u starom društvu... ![]() Oleandar i lovor, donešeni s mora kao grančice i zapiknuti u zemlju... Dašak mora u mom dvorištu! Obožavam ih! Moram nabavit još koju boju oleandra. A da ne pričam što lovor znači za moja i mamina variva! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bidens... ![]() Vinca... ![]() Afrička ljubičica, dar od tete od mog dečka, moja prva i jedina, stara je već oko 2-3 godine... ![]() ![]() ![]() Recite mi kako se zovem!!!! ![]() Draga Horti je meni rekla kako se zovem jer sam pronađena u travi sa potpunom amnezijom - ja sam perilla frutescens nankinensis - drago mi je! ![]() ![]() Bergenija... ![]() Još koja ruža... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I za kraj jedan buketić... ![]() I moja Ziva, koja me ovako gleda kroz balkonska vrata na terasi kad izađem bez nje, mi ju zovemo Marija-Magdalena... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
forzicija2005 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
Divan vrt ruže su odlične kako divne boje a ova slatkica je baš preprepreslatka !!!!
![]() |
|
![]() |
|
rain ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 953 |
Mišica mala,kak je žalosna kaj si ju ostavila.A ima trepavice od pol metra.
Springy,ti svaki put sve ugodnije iznenadiš,di je tebi kraj...nadam se da ti je vrt veliki,da se možeš razmahati! |
|
Kuća bez cvijeća i dlaka nije dom!
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Sve lipše od lipšega,a ja ču na kamenjar......majčina dušica raskošno rascvjetana,a oxsalis sa tom bojom lišća i između te sukulente,baš su lipa konbinacija
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
predivne slike iz prekrasnog vrta
![]() |
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Dijete bila sam ti u posjeti i odlazim puna srca.....voliš biljke, voliš kuhati (lovor), voliš životinje, voliš fotografirati, voliš......ima li nešto što baš nevoliš, naravno osim uobičajenih stvari.....lijepo te je imati tu...... |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
E jeste slatka tvoja Ziva,a ruze,bidens,kala,majcina dusica itd.itd.predivno
![]() A ona ukrasna trava je Festuca glauca ![]() |
|
![]() |
|
Forzicija hvala ti! Drago mi je da ti se sviđaju moje ruže, ali još više da ti se sviđa moja najdraža bebica!
Rain, nažalost (ili možda na sreću) i nemam baš veliku ukućnicu, imamo taj mali travnjak na kojem ja već planiram za koji dan napravit još dva mala kružna cvijetnjaka jar me lagano hvata kriza - nema više mjesta. Ali opet s druge strane, htjela bi imati i travnjak i ne bi htjela da to sve skupa izgleda previše nagurano na premali prostor. Ah, ja bum sadila pa kaj ispadne ispadne... ![]() Mira021, hvala na pohvali kamenjara! Moji kamenjari su svi neki xxs ali meni su dragi jer su svi (kao i sve ostalo) moji prvi! Bromelija, hvala puno i tebi! Tija, draga hvala ti... a nisam sigurna da je pametno da nabrajam šta sve ne volim jer bi mogla promijenit mišljenje o meni... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Gioiaa, hvala ti draga, i na pohvali i na informaciji! Makar imala sam negdje u glavi taj naziv samo mi se nije dalo kopat po mozgu da ga nađem za taj post
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Sve ljepše slike, sve raznovrsnije biljke i Ziva cukrica ... sve me mami da ponovo i ponovo dolazim u tvoj vrt
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
I ja sam opet prošetala tvojim prekrasnim vrtom,biljkice su ti super,a pesek
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Tebe baš treba redovito pratiti, šteta bi bilo bilo šta propustiti, imaš tako puno lijepog cvijećal
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Krasno Springy
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 27> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |