Cvijet do cvijeta,Korjenkova hacijenda |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 106107108109110 203> |
Korisnik | |
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
navratila sam da vidim kakva je situacija na hacijendi...jel se popravlja, obnavlja?
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Hvala Korijenko na informaciji, naravno da razumijem, ja razumijem tebe i u dijalektu i strašno mi je simpatično kad recimo sa Trišom pričaš "po svojem"....čak sve i kužim. Moj žgančić u teglici veselo drži listiće u zraku, možda bude kakve sreće, jer je prošlo više od mjesec dana kako je na zakorjenjivanju
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Draga korijenko, nisam ti bila duuuugo u vrtu....ali nemam vremena u zadnje vrijeme ni za što.
Žao mi je što ti je tuča napravila u vrtu, i kod mene je nedavno bilo tuče, ali mi cvijeće nije puno stradalo.
Ali daj mi očisti moju klupicu od tuče
![]() I hvala ti za info o lijeku za hrđavost ruža, sutra ga idem kupiti.
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Korijenko, ti si naša mala kocka vedrine i optimizma!!!
![]() Citiram te -
"Hvala vam svima na lijepim riječima
![]() ![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Hvala vam svima na lijepim riječima
![]() ![]() Šmrcko... ja svako proljeće zakopam oko svake ruže šaku Florin 5, imala sam neke stare zalihe ali mislim da te br. 5 više nema za kupiti ....
Flavija ... ja sam žgance dobila jednu dugu mladu granu koja je zakorjenjena kao "povaljenica", nadam se da me kužiš jer navodno da ju je teško zakorjeniti od odrezane grane.... Moja je došla takva u 4 godine,
sad mi je prava balerina u bijeloj haljinici
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Ajjjoj korjenko baš mi je žao ali vjerujem da će se cvijeće brzo oporaviti, najtužnije je što čovjek uloži puno truda u to sve i cvijeće i povrće i onda ga led tako izudara..Ali ja ti želim od srca da se tvoje biljkice brzo oporave i da ih više ne zadesi takvo nevrijeme..
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Draga Triša ,žao mi je,žao...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Uf! Grozno ovo s tučom. Znao sam da ne smijem cendrati zbog ovo malo kišice...
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Kod mene je tuča bila prije dva dana na terenu, večeras me i otpratila
iz Fužina. Ali kako vele moji susjedi, koji stalno gledaju te tuče kroz
cijelu godinu,sve će se to oporaviti.
![]() Puno šprickate tim kemikalijama. Ja nisam toliko primjenjivala ništa od toga, neopitroid mi je maksimum bio. Nemam vremena ni vidjeti što se po biljkama dešava i bilo je dobro, ili zbog klime ili su biljke shvatile da se same moraju boriti ![]() ![]() Ali sam za ruže ovu godinu ubacila ureu, gorku sol za četinare i pileće brikete+ konjske. Sad će se snalaziti same dok ne nađem vremena za njih. Hvala ti na informaciji za tuje, probat ću moju okopati, pođubriti i dodati ovu gorku sol što sam i ružama dodavala. ![]() Nadam se da nam se tuča više neće ponoviti ni jednoj, možda ovakva ![]() ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Korijenko, glavu gore i u nove radne pobjede!
Vjerujem da nije tako strašno................. za par dana bit će to opet prava idila!
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Najprije one prelijepe slike vrta i cvijeća, onda one sa tučom
![]() Nadam se da će se sve oporaviti i da ćeš opet raspaliti sa svojim ljepoticama |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Mi smo stvarno imali sreću, jer je grašica zahvatila zapadni dio grada, a nas poštedila. Kod tebe vidim bilo je stvarno gadno.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
springy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 05 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 447 |
Hoće, oporavit će se biljke, pogotovo kad ih se tako mazi i pazi... one vraćaju dvostruko...
![]() |
|
![]() |
|
lana2 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
korijenko tako mi je žao kad vidim tvoje prelijepo cvijeće pod ledom. Nadam se da će se ipak veliki dio oporaviti.
|
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Ajoooj tuča....baš mi je žao Korijenko, ali šta se može.....begonije će se sigurno oporaviti, i meni ih je tuča uništila lani, pa su kasnije bile još bujnije i ljepše. Onaj tvoj viburnum opulus...ili što ga tu na forumu zovemu žganci je prelijep...nadam se da će se moj sićušni od maznutog pelcera od susjede ugledati na tvoga
![]() Lijepi pozdrav
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Draga moja... Koliko mi je žao svega onoga što kod tebe bijelo na slikama vidim..
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Vražja Niho ona se smije, a eno joj snijeg na Vlašiću sad će brzo i kod nje
![]() Hvala ti Korijenko, vrijedi pokušati, sad mi je jasnije ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Naravno da je lijepo i tako..... vidiš kako je bijelo i romantično
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 106107108109110 203> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |