Trišino dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 159160161162163 243> |
Korisnik | |
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ajme koji pakujac!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Aha, sviđa vam se moj pakujac, pa i ja sam čim sam ga spazila kod bake Bee, ostala bez teksta i morala ga imati. Baka Bea hvaaala još jednom, uspješno je presađen i cvjeta, očeujem još cvijet i od Lorinog, iako je Lora "njurgala" da smo ga očerupali, ali morale smo imati i jednog i drugog.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
![]() |
|
![]() |
|
hamara ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3204 |
znači moram baki Bei
![]() |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Lipa boja pakujca
![]() |
|
![]() |
|
Baka Bea ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 19 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2451 |
Hamara draga, mislim da bi bilo vrijeme, potajno sam se nadala da ćeš doći i ti i cijela istarska ekipa. Morat ćemo ponoviti cvjetno druženje, meni je bilo predivno, nadam se da su i moje gošće ponijele jednako lijepe emocije... |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Pakujac je predivan..
|
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Draga moja, na forumu sam jako dugo i pratim sve...od samog početka...ti si stvarno uspjela napraviti mali botanički vrt od svojih praznih 60 kvadrata, s početka ove tvoje pustolovine. Još jedan dokaz da naš forum potiče kreativnost i pozitivnu konkurenciju. Naravno, svi smo mi obožavatelji cvijeća pa nam nije problem brinuti o vrtu i iz dana u dan, iz godine u godinu, uljepšavati ga i obogaćivati novim primjercima. Oduševljena sam, bravo Triša!
![]() |
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Ha-ha baš sam sretna zbog tog pakujca, ma ljudi stvarno je fenomenalan, a Hamara slijedeći put nećeš izbjeći. To uostalom ne mora biti Flora, niti išta slično, jednostavno mi sjednemo u auto, a baka Bea i gospon Stano nas čekaju u polju perunika, kakav je to doživljaj bio. Željkice, Mira, Štefi, dada, ma hvala vam, voljela bih kad bi mogl sve to vidjeti iz bliza, bez lažne skromnosti, ali ljudi koji dolaze kćeri u ambulantu često zastaju i dive se mom dvorištu, a MPK s ponosom kaže: "To je vrt moje mame!"
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Pa ja sama bila i planiram opet ali nije baš nešto posebno
![]() ![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
S pravom se kćerka mamom ponosi!!
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Hvala Anaida, a ti Niho pripremi se za okupljanje u Vrbovskom, ne zanima me kako i što ali dolazi i donesi pitu s jajima
![]() |
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Danas je malo bolje vrijeme, pa sam iskoristila priliku i malo poslikala.
Jutros je ovaj kaktus izgledao ovako
![]() a popodne ovako
![]() Cvijetaju amarilisi
![]() Rascvjetao se i penstemon iz Buzeta
![]() također i Lorin penstemon barbatus
![]() Nove vazice dobile i novo mjesto i nove bakope u nekoj lila boji
![]() Još cvatu maćuhice
![]() Preslatka mi je ova Jagodina ljepotica - molim ime Jagoda ili netko.....
![]() Opet Jagodino cvijeće - rumenke
![]() Silvekine roza trubice, prevladavaju vrtom, ali sam ih ograničila ovdje
![]() Neumorne anemone u raznim bojama, ova mi je posebno lijepa
![]() Noćurak iz Buzeta ima ogroman žuti cvijet
![]() Hortenzija će uskoro
![]() Hoyine alstromerije, rastu u visinu, šire se ko lude na moje zadovoljstvo, a tek što nisu procvjetale
![]() I još dvije zajedničke slikice
![]() ![]() I za kraj još pogled izvana na kuhinjski prozor MPK
![]() |
|
RIJEKA
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Ova treća slika odozdo mi se posebno sviđa. Nježna, profinjena. Amarilisi su predivni, ja imam crvene, pa ako te zanima...
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
A meni ova, prava mala cvjetna džungla
![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Koja predivna boja anemone!
Koliko cvijeća u tvom vrtu! Baš se vidi da uživaš u njemu!
|
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Pakujac je za
![]() A ona je kažeš poludila? ![]() da barem moja hoće poludit! ![]() |
|
![]() |
|
Hvala cure, odoh u vikendicu do nedjelje, pa svratite drugi tjedan.
Svima milion
![]() |
|
RIJEKA
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Majstorice
![]() ![]() |
|
![]() |
|
lana2 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
Prekrasno Triša. Čega sve ovdje nema. Stalno kukaš kako je malo dvorište a uspjela si stvoriti čaroban vrt pun raznoraznog cvijeća. Pakujac je prekrasan, a kombinacija crvenih milion belsa i bidensa je tako osvježavajuća. Kutak za siestu je super.
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 159160161162163 243> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |