Galerija radova by lollipop |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2345> |
Korisnik | |
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
dobro došla,malo kasnim ali nije me bilo.....i da s dugo lijepo i dobro osjećaš tu s nama....
![]() lijepi su ti radovi.....kutijica s lavandom mi je baš po guštu
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
Evo i ja se pridružujem svim tetama-salvetama na izrečenim dobrodošlicama za lollipop,radovi su ti za pet,a ja obožavam kutije i za njih navijam,bravo.
|
|
![]() |
|
lollipop ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 122 |
Hvala na dobrodošlici
![]() Ova cvjetna škrinjica mi je nekako najdraža.. bila je jednostavna za napravit..i najmanje materijala sam potrošila na nju.. Sad imam dugi vikend pa idem radit dalje ![]() |
|
![]() |
|
Šabica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 358 |
sad vidim da ima i novih članica.
dobro došla! Radovi su jako zanimljivi i sviđaju mi se. Žabice su , naravno baš intrigantan motiv, ali su baš slatke, ona kutijica koja ima rebrasti poklopac je odlično ispala i beš mi je ono... ![]() |
|
![]() |
|
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
žabvi su ti mrak, baš mi se dopadaju
![]() |
|
![]() |
|
lollipop ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 122 |
Hvala, hvala
![]() Maredelmare.. ja isto imam nabore kad oblačim kutiju u cijelu salvetu, ali na ovoj sam rezala sitne cvjetiće i slagala ih jedan do drugoga, te zato nema nabora. Inače obuć kutiju u salvetu mi je itekako problem..mislim, da bude bez nabora. |
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Najprije sam vidila samo cvjetnu, pa sam je proučavala-kako si je dobro "obukla", nigdje ni jednog nabora
![]() ....a onda sam vidila onu drugu s lavandom i rodila se ![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
krasno lolli
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Hvala cure
![]() Jelika.. ako nađem negdje velike žabe kupit ću ih pa ti pošaljem. |
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
ljepe radove si sredila... žabice su slatke...
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
jelika ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 509 |
joj...ovo je trebalo biti privatna poruka
![]() |
|
![]() |
|
jelika ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 509 |
ej bok...da mi smo se srele i na coolinarki iako ne znam koji je tvoj nick tamo jer sam slala salvete na par adresa...
...uglavnom imam dvije salvete sa malim žabicama a htjela bi jednu sa velikim pa sam te zato pitala... nešto sam si zamislila u glavi pa čekam da negdje nađem veće žabe
![]() |
|
![]() |
|
vania ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 12 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 128 |
Ove točkice su me oduševile..
![]() |
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Dobrodošla.Radovi svakako nisu početnički.
![]() |
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Hvala na dobrodošlici!!
![]() Vania, ovo je 3D efekt..na očima, žutim točkama i na ženskoj žabici na noktima. |
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Dobro došla.... ovo su dva prekrasna prva rada!!!
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2345> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |