Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - frida - početnički vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

frida - početnički vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1213141516 24>
Korisnik
Poruka
frida View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3399
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje frida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Lipanj 2010 u 18:11
Mali, neurbani otok između Iža i Dugog Otoka - Rava...jedan od još uvijek netaknutih oaza čiste prirode, ali mislim da neće još dugo...
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
oceana View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 405
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje oceana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Lipanj 2010 u 11:56
Uh... Evo zasto gotovo tri godine nisam bila na ovom forumu - zato sto kad udjes nema izlaza tako lako i sav posao lagano ceka dok pasem oci na ovakvim prizorima. Frida... Hug

Položaj:puno sunčevog svjetla tijekom cijele godine.
http://www.wanderingsoflight.net/blog
Na vrh
frida View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje frida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Lipanj 2010 u 12:36
drago mi je što si se vratila...sad svaki dan pijuckaj kavu s nama...
Na vrh
oceana View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 405
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje oceana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Lipanj 2010 u 13:05
Hvala ti i meni je drago :)

Hej, ,daj molim te skokni do teme Identifikacija biljaka i pogledaj fotku sto sam poslala pa javi znas li sto je to.
Položaj:puno sunčevog svjetla tijekom cijele godine.
http://www.wanderingsoflight.net/blog
Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3563
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Lipanj 2010 u 13:06
Frida vrt ti zaista lijepo izgleda, posebno mi se sviđa onih par slika pogleda na more i cvijeće..
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Lipanj 2010 u 13:29
majstorice prekrasno si uredila na otoku cvjetnjak

ne diraj pepeljugice rađe malo kale izvadi pa posadi na drugo mjesto ili u pitar pa ćeš tako imati još za rezervu

a ljiljani bijeli prekrasni,kako tek miriše mogu samo zamisliti
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Lipanj 2010 u 17:37
jel to moje oči dobro vide da je tebi procvala gasterija?
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Lipanj 2010 u 22:33
Frida baš ti je lijep vrt Clap, i kod prijateljice je lijepo Clap
život je more
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Lipanj 2010 u 22:48
Sve pohvale tvom prelijepom vrtu,naravno i od prijateljice,da se ona ne uvrijediClap
Na vrh
lika1 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 844
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lika1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Lipanj 2010 u 21:05

Draga moja evo da napokon i kod tebe malo povirim,vidim sve je u cvatu ruže se za sada dobro drže i nadam se da će tako i ostati iako će im faliti vode....Prijateljičin vrt je isto jako lijep a najviše me se dojmila ona dipladenija baš me zanima gdje je drži kad ima tako puno cvjetova??E sad mi molim te reci kako tvoj lotus i gdje ga držiš,sunce,sjena....ja dobila jednog velikog ali sav je neki u komi!!Cry

Na vrh
frida View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje frida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Lipanj 2010 u 02:35
Hvala cure na posjeti...
Lika1, eno nove slike lotusa na "fridino cvijeće na balkonima", porastao je i nakon male pauze opet cvjeta...na balkonu je na jutarnjem suncu sve do poslijepodne ( dakle na jakom suncu), redovito ga zalijevam sa ostalim cvijećem...za sad se dobro drži...
...R.S. da, gasterija je procvjetala kao što vidiš ( hvala ti za naziv jer ga nisam znala)...
..a sad nove sličice od ovog vikenda...moram reći da sam se u subotu satrala, cijeli sam dan bila u vrtu, na suncu, popila po gusterne vode ( sad neće bit za cvijeće Confused), ali uredila sam lozicu na ogradi do susjeda (lako je bilo poškarati, ali počistiti poslije- koma), uredila novi vrtić u kojem su šljive...našla sam šaku šumskih jagoda tu koje sam sa Bjelolasice donijela i posadila, oslobodila grmiće bazge, posjekla ocvale ljiljane i posadila neke nove cvjetiće koje sam prošli tjedan dobila...

..lavanda je počela cvjetati, još nije za branje, ali bumbari neumorno zuje oko nje

...i malo pogleda na rascvalu santolinu i zekina uha

..na teraci cvjetaju eleri

, a u vazu sam donijela tri mirisna garofula

...a ova slika je za nataliju...nije baš za pohvalu što su ti jasmini još u "rasadniku", ali jednostavno nisam znala jesu li seuhvatili ili ne, pa sam ih odnijela na otok pa nisam našla mjesto za njih jer sam mislila da su pajasmini ( grmovi) i sad dođem doli kad na jednoj crani cvjetni pupoljci..izgleda da je to kao i onaj što mi je na balkonu, ali u ovu godinu dana ( ili možda i više, sad se ne sjećam kad si mi ih točno donijela) nije pokazivao naznake da bi se penjao...nebitno sad, bitno je da je odlučio cvjetati...sad cu se definitivno pozabaviti ozbiljnije s njim...

Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Lipanj 2010 u 11:26
Draga Frida fatureta je pala,svaka čast što si po ovom cvrljku sređivala vrt,ali sve izgledaThumbs%20Up
Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Lipanj 2010 u 12:37
Santolina je prekrasna,a uz ovo plavo more i cvjetovi zečjih uši su duplo viši nego moji (valjda da bolje vide ljepotu mora) !
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Lipanj 2010 u 16:08
O pa ti si bila jako vrijedna, i meni se sviđa slika s zečni ušima,santolinom i pogledom na moresmile71
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Lipanj 2010 u 00:01
Pored santoline mene mami more
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Lipanj 2010 u 00:03
ma koja uživancija, malo mora i komad vrta
ja bi sad odmah iz ovih stopa otišla tamo (donijela bi ti magnoliju )
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Lipanj 2010 u 06:56
Stari poludjeli điran je mraaaaak! LOL
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Lipanj 2010 u 12:07
Morske, vruće, lijepe slikice..
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Lipanj 2010 u 12:09
Cvijeće, more, barčica i lavanda - ma nema ništa ljepše.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
frida View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje frida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Lipanj 2010 u 12:15
hvala svima na posjeti mom vrtu...sad opet 10ak dana neću doli...MD je danas polio sve i dolazi i on u grad pa cemo vidjeti što će od vrta ostati.

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1213141516 24>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,238 sekundi.