Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Mali-veliki s(c)vijet
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Mali-veliki s(c)vijet

Odgovori Odgovori Stranica  <1 56789 27>
Korisnik
Poruka
lucy View Drop Down
Trajnica
Trajnica
ZLATNI DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 2541
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lucy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Lipanj 2010 u 22:43
Pažljivo sam sve pregledala. Ne mogu vjerovati da je tvoj vrt tako mlad. Gledajući ga rekla bih da se na vrtu radi nekoliko godina, i to strogo planski. I još kad sam pročitala da ga uređuje mlada dama! Moj naklon, mlada damo! 
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2010 u 07:08
Hejjjjjjj možeš li malo dozirat tu ljepotu ruža, ono 2 ujutro, 2 iza ručka, 2 prije spavanja??
Od ove overdoze stradat će mi srce        
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2010 u 07:12
Za tvoje ružesmile55
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2010 u 14:20
Ma nije ni važno kako se zovu i ovako su prekrasne, i dobro si ih slikala, a ovu posebno, kao da je vulkan u njoj... Clap

život je more
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2010 u 14:31
Točno ta je najljepša Thumbs%20Up imam ju i ja ali ne znam kako se zove..... Gio je maloprije spominjala "Sambu" , da li je to ta???

Springy.... famozan ti je flora ulov Thumbs%20Up
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
rain View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 953
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rain Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2010 u 15:21
Joooooj,oprosti staroj senilki,ono za fuksiju nije Phisalis nego Phygelius,daj to odguglaj,a i vidla buš,kad se cvjetići otvore i ako su žuti iznutra,onda je ziher Phygelius.
Ružice su bleščeče!
Kuća bez cvijeća i dlaka nije dom!
Na vrh
springy View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 447
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje springy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2010 u 18:40
Horti, Lantana, Korijenko - za slike se moram zahvaliti bratu jer je kupio super fotić, stvarno se mogu ulovit super slike, skroz izbliza. A ova što ju je Lanatana izdvojila zbilja izgleda kao da gori, pogotovo u sumrak kad je sve mračno i samo se na vrhovima vide te intenzivne žuto-narančasto-crvene boje, kao mali plamenovi. Korijenko, je to je ta samba! Hvala vam na komplimentima! smile79

Retriver Sara, rosa2, Mira021 - puno vam hvala na lijepim riječima!smile79

Gioiaa, hvala ti na informaciji, svaka pomoć dobro dođe!smile78

Lucy, hvala ti na posjeti! Lijepo je čuti ovakve pohvale, nadam se da neću razočarati ubuduće! smile78

Misty-da, hoćeš da stavim slike od svoje stablašice koja se razbolila i cvjeta samo jedna kilava grana od cijele krošnje koja je postojala prošle godine, ili dvije mini ruže koje je uhvatila neka boleština i još se bore i kilave i još nisu dale nijedan cvijet... i tak... ne bu te srce strefilo od toga sigurno! Ovo sam se ja malo pravila važna i vješto skrila ono što ne valja...Wink smile78

Rain, je, to je Phygelius ili Cape fuchsia! Hvala ti na tome, pojma ne bi imala kak se to zove! I o kakvoj to senilnosti pričaš?????? Nema tu senilnosti! To se zove zabuna! smile78

Na vrh
springy View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje springy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Lipanj 2010 u 22:17
Evo mene napokon sa novim slikicama. smile126 Odmah krećem!

Novi  oxalis u novom društvu...

Majčina dušica

Ukrasna trava želi svima dobrodošlicu na ulazu u dvorište...

Šuma campanula glomerata...

Starom digitalisu se kičma iskrivila...Wink

Hortenzija obećava...

Delfinumi se sramežljivo otvaraju, ovaj prvi je rascvjetan odavno ali ovi ostali su jako sramežljivi, tek mi se jedan od svih ostalih počeo otvarati...

Nova kala u starom društvu...

Oleandar i lovor, donešeni s mora kao grančice i zapiknuti u zemlju... Dašak mora u mom dvorištu! Obožavam ih! Moram nabavit još koju boju oleandra. A da ne pričam što lovor znači za moja i mamina variva! Smile

Bidens...

Vinca...

Afrička ljubičica, dar od tete od mog dečka, moja prva i jedina, stara je već oko 2-3 godine...

Recite mi kako se zovem!!!!

Draga Horti je meni rekla kako se zovem jer sam pronađena u travi sa potpunom amnezijom - ja sam perilla frutescens nankinensis - drago mi je!Wink

Bergenija...

Još koja ruža...

I za kraj jedan buketić...

I moja Ziva, koja me ovako gleda kroz balkonska vrata na terasi kad izađem bez nje, mi ju zovemo Marija-Magdalena...LOL

smile79
Na vrh
forzicija2005 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 826
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje forzicija2005 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Lipanj 2010 u 08:47
Divan vrt ruže su odlične kako divne boje a ova slatkica je baš preprepreslatka !!!! smile76
Na vrh
rain View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 953
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rain Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Lipanj 2010 u 09:00
Mišica mala,kak je žalosna kaj si ju ostavila.A ima trepavice od pol metra.
Springy,ti svaki put sve ugodnije iznenadiš,di je tebi kraj...nadam se da ti je vrt veliki,da se možeš razmahati!
Kuća bez cvijeća i dlaka nije dom!
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Lipanj 2010 u 09:44
Sve lipše od lipšega,a ja ču na kamenjar......majčina dušica raskošno rascvjetana,a oxsalis sa tom bojom lišća i između te sukulente,baš su lipa konbinacijaThumbs%20Up I na kraju šlag,Ziva slatkicasmile78Imam i ja pasića i znam kako su mazni i slatkiSmile
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
No.3 Najljepše orhideje2014

Bodovi: 3292
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Lipanj 2010 u 11:34
predivne slike iz prekrasnog vrta smile57a tek mala slatkica
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6510
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Lipanj 2010 u 11:55

Dijete bila sam ti u posjeti i odlazim puna srca.....voliš biljke, voliš kuhati (lovor), voliš životinje, voliš fotografirati, voliš......ima li nešto što baš nevoliš, naravno osim uobičajenih stvari.....lijepo te je imati tu......

Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Lipanj 2010 u 14:17
E jeste slatka tvoja Ziva,a ruze,bidens,kala,majcina dusica itd.itd.predivno

A ona ukrasna trava je Festuca glauca
Na vrh
springy View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje springy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Lipanj 2010 u 14:34
Forzicija hvala ti! Drago mi je da ti se sviđaju moje ruže, ali još više da ti se sviđa moja najdraža bebica!

Rain, nažalost (ili možda na sreću) i nemam baš veliku ukućnicu, imamo taj mali travnjak na kojem ja već planiram za koji dan napravit još dva mala kružna cvijetnjaka jar me lagano hvata kriza - nema više mjesta. Ali opet s druge strane, htjela bi imati i travnjak i ne bi htjela da to sve skupa izgleda previše nagurano na premali prostor. Ah, ja bum sadila pa kaj ispadne ispadne...Smile A mala mišica je pravi mali priljepak - nikud bez nje. Ali nekad ju moram ostavit u kući jer nemamo ograđeno dvorište pa kad radim nešto gdje mi ne može jedno oko biti na njoj, moram ju ostavit unutra. Dok tata ne napravi ogradu, nadam se uskoro! E da, i hvala na pohvali!!!

Mira021, hvala na pohvali kamenjara! Moji kamenjari su svi neki xxs ali meni su dragi jer su svi (kao i sve ostalo) moji prvi!

Bromelija, hvala puno i tebi!

Tija, draga hvala ti... a nisam sigurna da je pametno da nabrajam šta sve ne volim jer bi mogla promijenit mišljenje o meni...Wink
smile79
Na vrh
springy View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje springy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Lipanj 2010 u 14:36
Gioiaa, hvala ti draga, i na pohvali i na informaciji! Makar imala sam negdje u glavi taj naziv samo mi se nije dalo kopat po mozgu da ga nađem za taj post Winksmile78
Na vrh
Horti View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1187
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Horti Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Lipanj 2010 u 17:21
Sve ljepše slike, sve raznovrsnije biljke i Ziva cukrica ... sve me mami da ponovo i ponovo dolazim u tvoj vrt
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Lipanj 2010 u 20:46
I ja sam opet prošetala tvojim prekrasnim vrtom,biljkice su ti super,a pesekThumbs%20Up
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Lipanj 2010 u 21:35
Tebe baš treba redovito pratiti, šteta bi bilo bilo šta  propustiti, imaš tako puno lijepog cvijećal
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Lipanj 2010 u 23:40
Krasno Springy Clap, svaki put sve ljepše, oleandar ti je baš lijep, zdrav i zelen, ja imam jednog u pitaru i sav je nikakav, a ako ga stavim u zemlju onda će podivljati, lovor vi morate zimi stavljati u kuću ili ga držiš vani. 
život je more
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 56789 27>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.