Moje biljcice |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1213141516 104> |
Korisnik | |
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
I naravno hvala vam svima što posječujete moj mali vrtek
|
|
![]() |
|
Tako je mali kaktus, to je krumpirko
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Ja mislim da je krumpirko,ali neka cure potvrde lijep je
|
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Što je to baš mi se jako sviđa
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
sara ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 175 |
draga kod tebe nema cega nema, a sve krasno, cisti uzitak posjetiti te,
![]() |
|
ako zelis dugu, moras se pomiriti sa kisom
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Jesam te posjetila, sve vidjela, uživala i mahnula ti!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
stefkaja
![]() |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
prekrasno ti je cvijeće još samo da stane ova kiša kako bi se tek onda razraslo
![]() |
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
PREKRASNO!
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
forzicija2005 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
![]() |
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
krasno ti je cvijeće... bršlajnke posebno
|
|
![]() |
|
springy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 05 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 447 |
Draga Stefkaja, jako si me obradovala sa svojim odgovorom, poslat ću ti adresu! Hvala, hvala, hvala!!!!!!!!!!!!
![]() Btw, cvijeće ti je prekrasno, posebno ona ruža boje breskve i pakujci! ![]() |
|
![]() |
|
Hvala mali kaktus...
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Pa koliko ti imaš lijepih cvječki
![]() |
|
![]() |
|
Može ivna, hvatam sjeme..nadam se da ću uspjet..Ma nije gigant fuksija, do sad je svake godine bila kilava i imala uši ali lani sam ju dobro zalila sa nekim otrovom protiv uši i naglo je izrasla ogromna, inače stara je 3 godine..
|
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Hej, hej stani malo , ma tko će te pohvatati
![]() ![]() ![]() Fuksija, to je neki gigant ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
prekrasno,veselo i rascvijetano
![]() |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1213141516 104> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |