Razmjena salveta - komentari |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617 48> |
Korisnik | |
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
salvetice su danas otisle na put
a Tatjana43 stigle su mi salvetice ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
TaTjana43 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1520 |
hvala ti unaprijed draga! Aninu adresu šaljem ti na pp- |
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
krecu salvetice za jasnu,tatjana43
![]() i ako ima tko adresu od ana-s? skupljam jos duplica pa cu staviti...ima mozda tko salveticu od kakve vile i strumfica ![]() |
|
![]() |
|
TaTjana43 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1520 |
kaj ste sumnjale u mene, drag
![]() |
|
![]() |
|
Zrinka ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 04 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 208 |
Tatjana i meni su stigle salvetice. Hvala ti
![]() |
|
![]() |
|
drage moje, jako mi je drago što su salvete konačno stigle do svojih odredišta.
![]() |
|
![]() |
|
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
TaTjana34, stigle salvetice jučer, puno hvala, a p.s. porukica je na mjestu, nešto sam odvojila, nešto još nisam
![]() |
|
![]() |
|
Angell ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 225 |
Tatjana 43 hvala ti draga,klinci izvan sebe
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Slab je onaj koji je izgubio vjeru u sebe.
|
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Tatjana 43 hvala stigle salvete.
Molba dali netko ima salvetu 1 ili 2 kom a sljivama. |
|
![]() |
|
kika24 ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 12 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 26 |
jelika stigle su salvete ovaj put...hvala ti puno :-)
|
|
![]() |
|
jelika ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 509 |
jasna i kika24 danas otputovale salvete k vama, javite kad stignu...
kika24...poslala sam ti ono što mi je ostalo nadam se da će ti se svidjeti
![]() |
|
Vito 2008.
Hana 2009. |
|
![]() |
|
drage moje, podijeljene su sve salvete osim suncokreta!
![]() |
|
![]() |
|
jasna_ ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 22 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3 |
ok, puno puno hvala jelika
|
|
![]() |
|
jelika ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 509 |
jasna...samo da ti velim...salvete su spakirane ali još nisam stigla do pošte, nadam se da ću do kraja tjedna uspjeti
|
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Jelika imaju u NBu dobrih salveta 7,5 kn 4 komada.
Jeftinije nego u Chemacu. |
|
![]() |
|
tatjanabajcic..hvala ti na informacijama, tek sam sad doznala za NB i MM radi na Kustošiji pa ću ga poslati tamo, baš mi se ne naručuje pošto jer samo leptire trebam a poštarina im je za smrznut se... hvala ti!!!!
|
|
![]() |
|
Jelika bilo ih je za kupiti u Chemacu, ali posto imam veliku guzvu, mozda bi ja imala nesto,ako ne mislim da imaju u NBu, a ja cu slijedeci tjedan ici tamo jer sam uzela duple salvete.
|
|
![]() |
|
jasna_ ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 22 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3 |
super ste cure....od srca vam hvala
|
|
![]() |
|
jasna i meni pošalji adresu,imam duplića
Ima li netko salvete s leptirima, imam jednu ali bi mi trbalae još dvije, hvala?!
|
|
![]() |
|
nema na čemu! najvažnije je da si zadovoljna. ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617 48> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |