dvorište malog kaktusa |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 222> |
Korisnik | |
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ruža penjačica Parade
A sad molim pomoć.Na ove tri zadnje slike je ruža penjačica,pupoljak joj je skoro bijeli,a kad se otvara poprima sve jaču roza boju,ima barem 200 latica,velika je kao šaka,ima slatkast miris.Na etiketi je pisalo Don Juan,a to nema veze snjom.Da li netko zna koja je to ruža?Flavia?
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Ruže, ruže, ruže...nekoga naprosto vole, u mom slučaju ljubav je jednostrana, ja volim njih, a one...ništa
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Kaktusiću, pa svakim danom sve više ljepote nam pokazuješ!! Uživam u pogledu na tvoje raznovrsne mirisne ruže, lupinus, ananas, tritome... Pa onda zbirka katusa, pa muškatle.. Prekrasno!! (vidimo se, vidimo
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
mali ova ruža za koju ne znaš naziv ti je Eden rose - predivna ruža,meni jedna od najljepših,imam ih čak tri (grmoliku,penjačicu i stablašicu)...tak da uživaj
|
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Mali kaktuse samo ovo
![]() I da, jesam ja to dobro pročitala:ananas miriše ![]() ![]() |
|
![]() |
|
forzicija2005 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
PREDIVNO ružičnjak je extra a ostalo cvijeće je takođe zadivljuuće bravo !!!!
|
|
![]() |
|
Hana,kako si me ti obradovala imenom ruže,ja ih imam 5,ali su ovu zimu upravo one najviše promrzle,ali s obzirom da sve tjeralu nove grane budu uskoro opet lijepe
![]() Ivna,dobro si pročitala,ananas miriše
Forzicija,hvala
Misty,mene ruže zaista vole,bar mi to pokazuju svojom raskošnom cvatnjom
Anaida,vidimo se
Anči,hvala
Lantana,kad me ti posjetiš uvijek se sjetim tvojih crvenih i bijelih ruža
![]() Hvala svima koji ste došli pogledati moje dvorište
Svima jedna velika
![]() |
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
Ruze su ti predivneeeeeeeeeeeeeee ,moram priznat da sam se do sada dvoumila dal da kupim Freziju ili ne al vidjevsi tvoje slike kupujem definitivno .
![]() |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
kaktusek, oduševile su me tvoje ruže, a pogotovo ova eden rose, stvarno je prelijepa
![]() sigurno je iz sjenice predivan pogled ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
U pravu si da te ruze vole,a vidim i nick si opravdala
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Kaktusi su predivni, ali ipak izdvajam ruže, naročito žute.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Dragi Kaktusiću! Biljkice su posađene još jučer, graničica u poluotok a muškatla u veću teglicu. Kaktus je pak našao svoje mjesto na prozoru. A ja i MM još jednom zahvaljujemo na predivnom druženju i radujemo se ponovnom susretu!!
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
ti si Međimurka??? Ružičnjak je fascinantan, oduševljena sam njime.
|
|
![]() |
|
Triša Kontesa,Rosa,Qioiia svima hvala |
|
![]() |
|
Tija jesam međimurka,hvala na pohvali
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 222> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |