Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - dvorište malog kaktusa
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

dvorište malog kaktusa

Odgovori Odgovori Stranica  <1 45678 222>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Lipanj 2010 u 23:00
ruže penjačice na sjenici
ruža penjačica Parade
A sad molim pomoć.Na ove tri zadnje slike je ruža penjačica,pupoljak joj je skoro bijeli,a kad se otvara poprima sve jaču roza boju,ima barem 200 latica,velika je kao šaka,ima slatkast miris.Na etiketi je pisalo Don Juan,a to nema veze snjom.Da li netko zna koja je to ruža?Flavia?
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Lipanj 2010 u 23:05
ananas miriše

obična domaća muškatla

Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Lipanj 2010 u 23:13
crasula
još jedna
mislim da je netko napisao blizanac
a ovo je jedinac
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Lipanj 2010 u 23:29
i za kraj malo kaktusa da opravdam svoj nick
mislim da je za većeras dosta,a možda sam i nekom dosadna,sutra me nema,idem u posjetu jednoj dragoj osobi

Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Lipanj 2010 u 06:37
Ruže, ruže, ruže...nekoga naprosto vole, u mom slučaju ljubav je jednostrana, ja volim njih, a one...ništa Cry
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Lipanj 2010 u 06:46
Kaktusiću, pa svakim danom sve više ljepote nam pokazuješ!! Uživam u pogledu na tvoje raznovrsne mirisne ruže, lupinus, ananas, tritome... Pa onda zbirka katusa, pa muškatle.. Prekrasno!! (vidimo se, vidimo smile188)
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Lipanj 2010 u 07:56
mali ova ruža za koju ne znaš naziv ti je Eden rose - predivna ruža,meni jedna od najljepših,imam ih čak tri (grmoliku,penjačicu i stablašicu)...tak da uživaj
Na vrh
ivna View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2773
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Lipanj 2010 u 10:28
Mali kaktuse samo ovo smile94!
I da, jesam ja to dobro pročitala:ananas miriše Confused?! Štogod da jest,ima lijepi cvijet Approve.
Na vrh
forzicija2005 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 826
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje forzicija2005 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Lipanj 2010 u 10:31
PREDIVNO ružičnjak je extra a ostalo cvijeće je takođe zadivljuuće bravo !!!!
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Lipanj 2010 u 13:55
Hana,kako si me ti obradovala imenom ruže,ja ih imam 5,ali su ovu zimu upravo one najviše promrzle,ali s obzirom da sve tjeralu nove grane budu uskoro opet lijepeTongue
Ivna,dobro si pročitala,ananas miriše
Forzicija,hvala
Misty,mene ruže zaista vole,bar mi to pokazuju svojom raskošnom cvatnjom
Anaida,vidimo se

Anči,hvala
Lantana,kad me ti posjetiš uvijek se sjetim tvojih crvenih i bijelih ružaSmile
Hvala svima koji ste došli pogledati moje dvorište
Svima jedna velikasmile78
Na vrh
rosa2 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2168
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rosa2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Lipanj 2010 u 14:09
Ruze su ti predivneeeeeeeeeeeeeee ,moram priznat da sam se do sada dvoumila dal da kupim Freziju ili ne al vidjevsi tvoje slike kupujem definitivno .smile169
cvijet za cvijet=buket
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Lipanj 2010 u 14:17
kaktusek, oduševile su me tvoje ruže, a pogotovo ova eden rose, stvarno je prelijepa smile39
sigurno je iz sjenice predivan pogled Thumbs%20Up
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Lipanj 2010 u 14:21
U pravu si da te ruze vole,a vidim i nick si opravdala
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Lipanj 2010 u 14:43
Kaktusi su predivni, ali ipak izdvajam ruže, naročito žute.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Lipanj 2010 u 06:28
Dragi Kaktusiću! Biljkice su posađene još jučer, graničica u poluotok a muškatla u veću teglicu. Kaktus je pak našao svoje mjesto na prozoru. A ja i MM još jednom zahvaljujemo na predivnom druženju i radujemo se ponovnom susretu!!smile78 
Tražila sam nam i podatke o rasađivanju velikih pakujaca i vidi što sam našla - pakujce možemo razmnožiti  i dijeljenjem odraslih biljaka u proljeće , ali to treba obaviti vrlo pažljivo jer se sporo oporavljaju zbog oštećenja korijena.
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Lipanj 2010 u 14:10
ovo su pokloni koji sam dobila jučer kad sam bila kod Anaide i NM
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Lipanj 2010 u 14:14
danas sam samo htjela pokazati mali kaktus koji cvate
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6510
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Lipanj 2010 u 14:15

ti si Međimurka???

Ružičnjak je fascinantan, oduševljena sam njime.
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Lipanj 2010 u 14:16

Triša Kontesa,Rosa,Qioiia svima hvala

Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Lipanj 2010 u 14:17
Tija jesam međimurka,hvala na pohvali
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 45678 222>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,297 sekundi.