Galerija bake Tatjane |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1415161718 85> |
Korisnik | |
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
tatjana, tatjana pa ti to nazivaš sitnicama, ma sve ti je ženo krasno, ali ove zadnje kućice ma predivne su
![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
TB..nisam dugo bila i tek sad vidim ove fenomenalne radove
![]() okviri i flaše su fenomenalni ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
TB bila si jako vrijedna,sve pohvale.
|
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
bako, bakice - kako vrijedne ručice imaš. Sve što dohvatiš njima pretvaraš u ljepotu
![]() |
|
![]() |
|
Šabica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 358 |
boce za ulje i vinski ocat su odlične.
Bravo! |
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Trebalo mi je malo da skužim da su ovaj svjetionik i E.toranj, boce.....a plavuša, Bože moj
![]() ![]() ![]() Jako su zanimljive i originalne, sve mi je lijepo, al nekako mi oči najviše lete na one dvije bijele (ili vrlo svijetle) boce. ![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
ZAŠTO TOGA SVEGA NEMA U "FRIŠKO..."?
![]() ![]() |
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
Hvala na pohvalama, ali nisam sve poslikala. Mozda sutra.
|
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
Napisah ti hvala na mojoj str.umjesto na tvojoj,a vidim da je nema pa evo ponovo,pročitaj na mojoj str.
|
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
ha draga moja tebe nama a kad kreneš onda imam šta gledati......jako lijepo ali posebno izdvajam crne bočice.......odlične su
![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Potpisujem za bočice!!!
|
|
![]() |
|
Hvala nisam sve ni slikala, ali moram ovih dana. Jos mi je jako tesko raditi, pa malo foliram umor.
|
|
![]() |
|
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
prekrasno........a jel ono lanterna....cini mi se da je.....kako god....prekrasno je.......bravo baka
|
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1415161718 85> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |