Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Mali-veliki s(c)vijet
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Mali-veliki s(c)vijet

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1718192021 27>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Lipanj 2010 u 07:04
Slikice cvjećki su prekrasne, a na ispitu ti želim sreću..
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Medvjed34 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1640
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Medvjed34 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Lipanj 2010 u 06:59
Predivne cvjećke! Kala je za poludit!!!
Živi svaki dan kao da ti je prvi
Na vrh
springy View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 447
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje springy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Lipanj 2010 u 00:47
Magnolija, hvala ti!!smile78
Na vrh
springy View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje springy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Lipanj 2010 u 00:46
Pelargonije

Ruže,lavanda, staza...

Gailardija

Lantana miks...

Nova kala, poklon od brata

Na vrh
springy View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje springy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Lipanj 2010 u 00:36
Malo sam umorna, imala sam ispit danas, i u ponedjeljak imam opet, ali uspjela sam uslikat koju slikicu danas. Cvijetnjak mi treba hitno malo veći angažman ali morat će pričekat dok mi bar taj ispit u ponedjeljak prođe, da uhvatim par dana prije sljedećeg. Ovih dana moram mami poslat...smile78...jer je zalijevala dok ja nisam mogla!

Ovo mi je zanimljivo, ovaj prvi karanfil je star oko 2 godine i svi ovi ostali su nastali od njega kad sam pokupila sjeme i posijala ga - ispali su u različitim bojama, baš zgodno. Jedan je ispao potpuno bijeli!

Dalije

Jedan miks

Verbena

Delfinumi

Na vrh
magnolia View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 426
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje magnolia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Lipanj 2010 u 00:27
predivan vrt s trešnjom u pozadini...extra!Imaš se čime dičiti,doistaThumbs%20Up
Na vrh
springy View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje springy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Lipanj 2010 u 23:32
Društvo hvala vam svima, na svim lijepim riječima, savjetima i pohvalama... Ljubim vas!!smile79
Misty, medvjed34, hana, lucy, Lantana, gioiaa, Mira021, Anaida, hoya, mali kaktus, anči39, matilda, Retriver Sara smile79
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Lipanj 2010 u 17:13

svakom stranicom postajem sve veći i veći fan tvojeg neodoljivog vrta!

Na vrh
matilda View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 540
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje matilda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Lipanj 2010 u 07:36
smile55  smile71 smile94 smile170
Na vrh
anči39 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3042
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anči39 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Lipanj 2010 u 22:57

Divno ti je cvijeće ,a vidim da ih čuvar dobro čuva Wink

"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Lipanj 2010 u 18:31
Springy stigao je paket, mislim da se sve dobro drži. LOL Čekam da sunce još malo padne pa da sve smjestim u vrt. Neznam što su one druge dvije biljčice, a ni na jednoj ti ne smijem zahvaliti, tako mi kažu, pa zato samo smile79
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Lipanj 2010 u 21:40
Prekrasne campanule,gazanije,ruže,kaj još nisam nabrojila,ma seve ti je superClap
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Lipanj 2010 u 16:59
Springi, jako mi se sviđaju tvoje campanule, pa gazanije, pa ... pa mala ziva ...
Krumpirku sam ja skinula sve donje listove, ostavila sam pri vrhu možda četiri - pet listova i splela sam grane. Svaki mladi izboj na stabljiki sam otkidala i pustila sam da se digne do visine cca 25-30-35 (?) cm . Onda sam mu štipnula vrh i tu se počeo granati. Svim granama većim od 10-tak cm sam otkidala vrhove, onako pažljivo da ne oštetim pupoljke. 
Nemoj se bojati, brzo raste. Meni je iste godine bio skoro isto velik kao i ove, osim što mi je sada dosta gušći!
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Lipanj 2010 u 06:49
Slažem se ja s Mirom - jasno da je sve ovako divno kad Ziva uređuje vrtić Smile . Morat ću ja Fifiću pokazati sliku (ili doći da vidi kako se to radi), a ne da bude rovokopač kak je do sada u nekoliko navrata bio. Springy, krasno cvijeće imaš!!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Lipanj 2010 u 00:19
Predivno cviće,jeli to Ziva drži sve pod kontrolomsmile55
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Lipanj 2010 u 00:09
Ma koliko vidim sve se raspistoljilo,i campanule i zednjaci,i ruze...ma sve,a Ziva
...i ne mozes dosaditi,samo slikaj da uzivamo
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Lipanj 2010 u 22:21
Sve je lijepo, ali campanule su me oduševile Clap i slike su ti super Wink
život je more
Na vrh
lucy View Drop Down
Trajnica
Trajnica
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 2541
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lucy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Lipanj 2010 u 22:17
Meni je svaki cvijet lijep, uživam u ovim slikama.
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Lipanj 2010 u 21:37
krasni peso! kak facicu složi samo i kak ti čisti vrt,samo da nebude unutra iza zavjese

a zvončike su predivne!!!!!!!!
Na vrh
Medvjed34 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1640
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Medvjed34 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Lipanj 2010 u 18:52
WOW campanule su stvarno krasne! ne zaostaje ni drugo, ali one su preplavile ovu stranu
Živi svaki dan kao da ti je prvi
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1718192021 27>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.