Mali-veliki s(c)vijet |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1718192021 27> |
Korisnik | |
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Slikice cvjećki su prekrasne, a na ispitu ti želim sreću..
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Predivne cvjećke! Kala je za poludit!!!
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
springy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 05 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 447 |
Magnolija, hvala ti!!
![]() |
|
![]() |
|
springy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 05 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 447 |
Pelargonije
![]() ![]() ![]() ![]() Ruže,lavanda, staza... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gailardija ![]() ![]() Lantana miks... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nova kala, poklon od brata ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Malo sam umorna, imala sam ispit danas, i u ponedjeljak imam opet, ali uspjela sam uslikat koju slikicu danas. Cvijetnjak mi treba hitno malo veći angažman ali morat će pričekat dok mi bar taj ispit u ponedjeljak prođe, da uhvatim par dana prije sljedećeg. Ovih dana moram mami poslat...
![]() Ovo mi je zanimljivo, ovaj prvi karanfil je star oko 2 godine i svi ovi ostali su nastali od njega kad sam pokupila sjeme i posijala ga - ispali su u različitim bojama, baš zgodno. Jedan je ispao potpuno bijeli! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dalije ![]() ![]() ![]() ![]() Jedan miks ![]() Verbena ![]() ![]() Delfinumi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
magnolia ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Svibanj 2010 Lokacija: mostar Status: Offline Bodovi: 426 |
predivan vrt s trešnjom u pozadini...extra!Imaš se čime dičiti,doista
![]() |
|
![]() |
|
Društvo hvala vam svima, na svim lijepim riječima, savjetima i pohvalama... Ljubim vas!!
![]() Misty, medvjed34, hana, lucy, Lantana, gioiaa, Mira021, Anaida, hoya, mali kaktus, anči39, matilda, Retriver Sara ![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
svakom stranicom postajem sve veći i veći fan tvojeg neodoljivog vrta! ![]() |
|
![]() |
|
matilda ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Siječanj 2010 Lokacija: Krapina Status: Offline Bodovi: 540 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Springy stigao je paket, mislim da se sve dobro drži.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Prekrasne campanule,gazanije,ruže,kaj još nisam nabrojila,ma seve ti je super
![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Springi, jako mi se sviđaju tvoje campanule, pa gazanije, pa ... pa mala ziva ...
Krumpirku sam ja skinula sve donje listove, ostavila sam pri vrhu možda četiri - pet listova i splela sam grane. Svaki mladi izboj na stabljiki sam otkidala i pustila sam da se digne do visine cca 25-30-35 (?) cm . Onda sam mu štipnula vrh i tu se počeo granati. Svim granama većim od 10-tak cm sam otkidala vrhove, onako pažljivo da ne oštetim pupoljke.
Nemoj se bojati, brzo raste. Meni je iste godine bio skoro isto velik kao i ove, osim što mi je sada dosta gušći!
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Slažem se ja s Mirom - jasno da je sve ovako divno kad Ziva uređuje vrtić
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Predivno cviće,jeli to Ziva drži sve pod kontrolom
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Ma koliko vidim sve se raspistoljilo,i campanule i zednjaci,i ruze...ma sve,a Ziva
![]() ...i ne mozes dosaditi,samo slikaj da uzivamo ![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Sve je lijepo, ali campanule su me oduševile
![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Meni je svaki cvijet lijep, uživam u ovim slikama.
|
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
krasni peso! kak facicu složi samo i kak ti čisti vrt,samo da nebude unutra iza zavjese
![]() ![]() ![]() a zvončike su predivne!!!!!!!! |
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
WOW campanule su stvarno krasne! ne zaostaje ni drugo, ali one su preplavile ovu stranu
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1718192021 27> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |