Galerija radova by lollipop |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345> |
Korisnik | |
lollipop ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 122 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hvala Anastazija, Otok, Biljana, Vallisa, Mumica i Anđelka!!!
Vidim da vam je ugl svima favorit maslina..i meni je isto ona nekako najbolje ispala. |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
I ja kasnim sa dobrodošlicom
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
sve su kutije predivne ali masline, savršeno
|
|
![]() |
|
valliSa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 719 |
sve ti je predivo i ne bih ništa izdvajala
![]() |
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
Prekrasna vintage skrinja
![]() ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Lijepe kutijice, ali bez puno premišljanja biram onu s maslinama. Ta mi je baš naj, naj.
|
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
još ti nisam poželjela dobrodošlicu, pa evo ispravljam svoj propust. dakle, dobro došla jako mi se sviđaju tvoji radovi, ali totalno sam se oduševila ovom kutijicom na masline. 2K apsolutno savršen. sviđa mi se jako jako i ova crnačka kutijica i okvir. e da i ovaj sa ružama... zapravo sad sam se sjetila i onih slatkih tufnica sa prve stranice....
eto mislila sam da imam favorita, ali ipak mi se teško odlučiti....
dok sam pisala ubacila si i ovu divotu od kutije za nakit.....
![]() |
|
![]() |
|
lollipop ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 122 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Hvala Mare..potražit ću taj..pa ću vidjeti kakav mi je. Da, i meni je bitno da ga zacementira. Hvala puno
![]() |
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Ja koristim u spreju, ali i Hempelovov marine varnish o2220 u maloj limenci od 200ml (velika se isuši i brzo požuti).
Onaj u spreju se brzo osuši, ovom iz limenke treba nekoliko sati...al kad on "zacementira" nešto...nema brige! E to mi se sviđa kod njega. Kiki-ko je spominjala neki brzosušeći za parkete, al ja ga nisam uspila naći. Možda netko ima bolji savjet. |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
Hvala na lijpim komentarima Šabice i Mare nostrum
![]() Mislim da se tih faldica neću nikada riješiti.. samo peglanjem...hehe, tako sam radila slike.. ali nakon što se osušilo ljepilo, nisam mogla a da ne prijeđem ljepilom preko toga..da ipak to zaštitim..kad ono eto faldica..ah..ne mogu one bez mene..hm, ili ja bez njih. Uh, šta ga baljezgam ![]() Ovaj print se može sakrit jedino sa mnogo slojeva laka. A ja ne znam koji lak se brzo suši i da je podatan za sve podloge.. zato molim savjete onih koje su pronašle pravi. Do sada sam sve što sam radila prelakirala onim autolakom u spreju..i nekako mi malo traje. Pomagajte tete salvete.. |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
i meni se sviđa kutijica,volim slonove.......
![]() a za salvete se mogu složiti s tobom,najviše volim raditi sa salvetama......papiri i pritnevie koristim samo kad zaista trebam nekakav poseban motiv koji nemam na salvetama.....a za gužvanje se ne uzrujavaj,vježbom do savršenstva
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Šabica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 358 |
meni izgledaju odlično, ne znam što ti se ne sviđa,
baš zato što su izdvojeni oštrije od pozadine mi nekako djeluju onako slonovski snažni... |
|
![]() |
|
![]() |
|
Koliko dobrodošlica
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
Prekrasni radovi, dobrodosla medju tete salvete
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |