frida - početnički vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1213141516 24> |
Korisnik | |
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mali, neurbani otok između Iža i Dugog Otoka - Rava...jedan od još uvijek netaknutih oaza čiste prirode, ali mislim da neće još dugo...
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
oceana ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2007 Status: Offline Bodovi: 405 |
Uh... Evo zasto gotovo tri godine nisam bila na ovom forumu - zato sto kad udjes nema izlaza tako lako i sav posao lagano ceka dok pasem oci na ovakvim prizorima. Frida...
![]() |
|
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
drago mi je što si se vratila...sad svaki dan pijuckaj kavu s nama...
|
|
![]() |
|
oceana ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2007 Status: Offline Bodovi: 405 |
Hvala ti i meni je drago :)
Hej, ,daj molim te skokni do teme Identifikacija biljaka i pogledaj fotku sto sam poslala pa javi znas li sto je to. |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Frida vrt ti zaista lijepo izgleda, posebno mi se sviđa onih par slika pogleda na more i cvijeće..
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
majstorice prekrasno si uredila na otoku cvjetnjak
![]() ne diraj pepeljugice rađe malo kale izvadi pa posadi na drugo mjesto ili u pitar pa ćeš tako imati još za rezervu a ljiljani bijeli prekrasni,kako tek miriše mogu samo zamisliti |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
jel to mo
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Frida baš ti je lijep vrt
![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Sve pohvale tvom prelijepom vrtu,naravno i od prijateljice,da se ona ne uvrijedi
![]() |
|
![]() |
|
lika1 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 844 |
Draga moja evo da napokon i kod tebe malo povirim,vidim sve je u cvatu ruže se za sada dobro drže i nadam se da će tako i ostati iako će im faliti vode....Prijateljičin vrt je isto jako lijep a najviše me se dojmila ona dipladenija baš me zanima gdje je drži kad ima tako puno cvjetova??E sad mi molim te reci kako tvoj lotus i gdje ga držiš,sunce,sjena....ja dobila jednog velikog ali sav je neki u komi!! |
|
![]() |
|
Hvala cure na posjeti...
Lika1, eno nove slike lotusa na "fridino cvijeće na balkonima", porastao je i nakon male pauze opet cvjeta...na balkonu je na jutarnjem suncu sve do poslijepodne ( dakle na jakom suncu), redovito ga zalijevam sa ostalim cvijećem...za sad se dobro drži... ...R.S. da, gasterija je procvjetala kao što vidiš ( hvala ti za naziv jer ga nisam znala)... ..a sad nove sličice od ovog vikenda...moram reći da sam se u subotu satrala, cijeli sam dan bila u vrtu, na suncu, popila po gusterne vode ( sad neće bit za cvijeće ![]() ![]() ..lavanda je počela cvjetati, još nije za branje, ali bumbari neumorno zuje oko nje ![]() ...i malo pogleda na rascvalu santolinu i zekina uha ![]() ..na teraci cvjetaju eleri ![]() ![]() , a u vazu sam donijela tri mirisna garofula ![]() ...a ova slika je za nataliju...nije baš za pohvalu što su ti jasmini još u "rasadniku", ali jednostavno nisam znala jesu li seuhvatili ili ne, pa sam ih odnijela na otok pa nisam našla mjesto za njih jer sam mislila da su pajasmini ( grmovi) i sad dođem doli kad na jednoj crani cvjetni pupoljci..izgleda da je to kao i onaj što mi je na balkonu, ali u ovu godinu dana ( ili možda i više, sad se ne sjećam kad si mi ih točno donijela) nije pokazivao naznake da bi se penjao...nebitno sad, bitno je da je odlučio cvjetati...sad cu se definitivno pozabaviti ozbiljnije s njim... ![]() |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Draga Frida fatureta je pala,svaka čast što si po ovom cvrljku sređivala vrt,ali sve izgleda
![]() |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Santolina je prekrasna,a uz ovo plavo more i cvjetovi zečjih uši su duplo viši nego moji (valjda da bolje vide ljepotu mora) !
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
O pa ti si bila jako vrijedna, i meni se sviđa slika s zečni ušima,santolinom i pogledom na more
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Pored santoline mene mami more
![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
ma koja uživancija, malo mora i komad vrta
![]() ja bi sad odmah iz ovih stopa otišla tamo (donijela bi ti magnoliju ![]() |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Stari poludjeli điran je mraaaaak!
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Morske, vruće, lijepe slikice..
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Cvijeće, more, barčica i lavanda - ma nema ništa ljepše.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
hvala svima na posjeti mom vrtu...sad opet 10ak dana neću doli...MD je danas polio sve i dolazi i on u grad pa cemo vidjeti što će od vrta ostati.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1213141516 24> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |