U škrtoj primorskoj zemlji |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 9> |
Korisnik | |
primorka ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 769 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Delosperma cvjeta i širi se:
![]() Mala hortenzija uspjela je nadrasti maćuhice koje se unatoč vrućinama nedaju:
![]() Ukrasna djetelina okupana suncem:
![]() |
|
Tko ima "zašto" zbog kojeg živi, može se nositi s gotovo bilo kojim "kako"
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
primorka ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 769 |
Dvogodišnji zvončići koji su me iznenadili visinom pa narasli metar u visinu u prvom redu gredice
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Sad kad sam se pohvalila s prvim procvalim kaktusom u životu, mogu mirno nastaviti dalje...
Crvena ruža penjačica cvjetova veličine naranči:
![]() Do nje je žuta otišla prema nebu na kojem kao što vidite nema ni oblačka:
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Evo me opet u mom vrtu. Jedva stignem uživo nešto napraviti pa mi za net ostaje malo vremena. ali sad je sve tako divno rascvjetano, svaki dan neka nova biljčica podiže cvjetnu glavu da sam morala malo stati i poslikati djelić toga.
Kako ja volim ono nekad i sad jer se bolje vide promjene, onda ću s tim i započeti....
U Fridinom paketiću došlo je puno biljčica i ja sam ih smjestila zajedno u jednu vazu:
![]() i sada to izgleda ovako
![]() ![]() Da, da, dobro ste vidjele, procvao mi je mali kaktus prekrasnim crvenim cvijetom:
![]() |
|
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Evo i ja sam sada nešto naučila - ja isto mislila da je ovakav cvjetak potočnica, i ja ju imam.
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Draga ti si me potakla da se malo bolje raspitam... mislila sam da je potočnica, štoviše bila sam uvjerena u to, kad ono ispadne da je to Omphalodes verna - mišje uho i da je trajnica.
|
|
|
|
![]() |
|
Hvala Tija na identifikaciji moje šumske biljčice
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Hvala vam svima na posjeti!
Dan od 24 sata mi je definitivno prekratak za sve što bi ja željela pa tako ne stignem baš ni kopkati po vrtu onoliko koliko bi trebala, ali kad čujem vaše komentare odmah mi je drago u srcu
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Primorka, baš ti je krasna žardinjera sa duplim sulfrinijama, prelijepo!!! Svaka pohvala za cvjetnu gredicu, ostiće, a i za mladu smokvu, baš je fora tako mala, a već ima plodove
![]() ![]() |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Imaš krasan vrt, bravo za ostiće, jako mi se dopada ona gredica ovako sva bujna i u cvatu, a posebno moram pohvaliti onu rozu duplu surfiniju, lijepo se razrasla i prekrasna je
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Tvoja gredica je primjer kako cvijeće zna usrečiti čovjeka,a ja sam ovdje sa članovima foruma naučila kako biljke na akciji nije za odbaciti i počela sam i ja im spašavati živote i ti cvjetovi su dosta zahvalni kao i tvoj ostić
![]() |
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Ovo što si ti pokazala s ovim ostićima je očiti primjer kako je cvijet zahvalan kad mu se da ljubavi onako kako ju zaslužuje
![]() |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Evo došepesala sam i do tebe. Sve mi je prelijepo....cvijetna gredica pa duple surfinije, clematis.....I naravno kao i Lantana nestrpljivo očekujem cvat stablašice
![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Super ti je gredica, baš prava rascvjetana, ružu stablašicu s nestrpljenjem očekujemo u cvatu, a clematis je naj...
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Primorka, bila sam i nadivila se ljepoti tvoje gredice. Kakva li je to samo promjena. Imaš lijepo cvijeće - svaka čast!
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Super gredica!
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Dakle gredica prije i sad, nije za vrjerovat. Ostići očito nisu više žedni, a u onaj zagrljaj lavande i šeboja i sama bi se ugurala. No za mene je pravi doživljaj ipak onaj tamno crveni klematis.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Znam da sam još nešto htjela komentirati, ali
![]() I da, ostić prije i poslije zalijevanja, odlična slika usporedbe...
|
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Ona razbujala gredica je baš razbujala. Slika koja mami poglede.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 9> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |