moje dvorišče |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8485868788 89> |
Korisnik | |
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
samo si ti to i dalje misli draga moja, ja mislim drugačije
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
zvrk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 1013 |
Koji veliki mak ,wow!
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Shasha mak ti je ogroman, čime si ga "kljukala"?
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
možda uranom
![]() gibaaaaam ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
i ja to pomislila, ali nisam imala hrabrosti napisati
![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
sad buš i ti dobila skup samnom
![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
tebe će prije vidjeti
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Nemrem te se ščakati, Shasha, a o tvojim slikicama da ne govorim! Vrni nam se, slikaj i veseli nas.. |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Ove dvije kokoši bum očerupala,kaj opet zachatavate moju temu sa svojim kokodakanjem
![]() Dobro je Horti rekla,kad se sjeme nudi,niko ga neće.
Sa čime je prihranjen da je takav,pitajte Horti,od nje sam ga dobila.E sad,il ga je ona"dopingirala"il mu je lijepo kod mene.
Mari,to je mak trajnica i on naraste veći nego oni jednogodišnji i očito im je i cvijet puno,puno veći.Na žalost,biljaka,ništa dopinga ne dobivaju,ove vrtne,one u teglama malo da,tak da nije zbog hrane velik i debeli
![]() ![]() Gledajte Gogin vrt(još sam očarana njenim vrtom),tamo se ima šta vidjeti,moj je ,po starom,razbacan i pun nekih"vulgarisa"(kaj ću kad volim divljake
![]() |
|
![]() |
|
a to ti je tak kad divljakuše i drač skupljaš, a ne trajnice
![]() ![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Shasha ja ću samo kratko
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
goga-zg ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 573 |
čuvaj sjeme toga giganta.bumo dilale.
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Helou pozdrav, super je sve, a ima nešto tvoga i kod mene u dvorištu.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
nuna ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 812 |
Prelijepa hortenzija,boja je prekrasna.
|
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Koliko mak
![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Evo slike "desne" strane sa pakujcima.Ok,s krive strane je slikano.Znači,sjeme(drugi desno) je na slici predzanji.
Slabo se vidi no mislim da je zadnji plavi pa bi ovaj trebao biti dupli rozi.E ak nije dupli rozi onda onda je ovaj crvenksti
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
Ma gle ti to ko nam je stavil slikicu i to samo jednu da nas opet razdrazi,sasha ajd nemoj biti skrtica
![]() |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
bas...sto nas mucis,a znam da ti je sigurno predivno u vrtu
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8485868788 89> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |